Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:44:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora  (Pročitano 10246 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naravno da ne preterujem.Ako vec hoces da znas za mene je Crnogorski narod isto sto i Srpski ali je Milo nazalost uspeo svojom bolesnom politikom da ga razboli.To je moj stav i uopste ne mislim da preterujem.Naravno to se ne odnosi na sve.Ako mislis da na ovom forumu treba da se izrazavam kao politicar da ne bi zvucalo pausalno(muka mi je od te i slicnih reci),ne pada mi napamet.Sto vise filozofiras to te narod manje razume.Muka mi je i od tih takvih kao sto si ti koji u u svom recniku imaju vise stranih nego svoji reci.Bizarre?Nemoj da se seljacis molim te budi ono sto jesi i upotrebi logiku skrati iluzije! Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2006, 11:58:42 od Janaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
Janaa,

kazes da je za tebe crnogorski narod isto sto i srpski (pise se malim pocetnim slovom). To je tvoje misljenje, ali moras da postujes misljenje vecine. U Crnoj Gori se prema poslednjem popisu najvise ljudi izjasnilo kao Crnogorac/ka. Sto se tice Milove "bolesne" politike, to je politika koju je izabrala vecina na izborima. Mozes ga voljeti ili mrzjeti ali tako je kako je. Koliko ja vidim ti nisi Crnogorka niti zivis u Crnoj Gori, ali opet se usudjujes da pricas o onome sto ne znas. Imas pravo na to, ali nemas pravo da vrijedjas nekoga ko se osjeca Crnogorcem, ko nema nikoga u Srbiji i ko zivi i radi u Crnoj Gori i osjeca je svojom zemljom.... Mislim da treba prvo da gledas svoje dvoriste prije nego sto proviris u tudje. To je logika kojom se ja vodim. Ni u jednom svom postu nisam napao nikoga iz Srbije, niti njihovu politiku svidjala se ona meni ili ne. Sto se tice moga "seljacenja" ja vjerujem u slobodu izbora tako da se ponasam onako kako ja mislim da treba. Ti na to ne mozes da utices. 
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Al mogu ja da utičem  Smile
Šalim se naravno, ja imam samo jedan trip u glavi a to je da se više rastanemo mirnim putem. Mi gledamo u vaše vi u naše i tako se se natežemo posljednih 10 godina. Izjašnjavanje po nacionalnoj osnovi je malo bzvz jer ono nije odraz prave slike strukture ljudi Crne Gore kao i njihove težnje ka nezavisnosti, jer npr. moj brat od tetke se izjašnjava kao Srbin al će glasati za nezavisnost jer jednostavno je u tome pronašao svoju budućnost.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Janaa,

kazes da je za tebe crnogorski narod isto sto i srpski (pise se malim pocetnim slovom). To je tvoje misljenje, ali moras da postujes misljenje vecine. U Crnoj Gori se prema poslednjem popisu najvise ljudi izjasnilo kao Crnogorac/ka. Sto se tice Milove "bolesne" politike, to je politika koju je izabrala vecina na izborima. Mozes ga voljeti ili mrzjeti ali tako je kako je. Koliko ja vidim ti nisi Crnogorka niti zivis u Crnoj Gori, ali opet se usudjujes da pricas o onome sto ne znas. Imas pravo na to, ali nemas pravo da vrijedjas nekoga ko se osjeca Crnogorcem, ko nema nikoga u Srbiji i ko zivi i radi u Crnoj Gori i osjeca je svojom zemljom.... Mislim da treba prvo da gledas svoje dvoriste prije nego sto proviris u tudje. To je logika kojom se ja vodim. Ni u jednom svom postu nisam napao nikoga iz Srbije, niti njihovu politiku svidjala se ona meni ili ne. Sto se tice moga "seljacenja" ja vjerujem u slobodu izbora tako da se ponasam onako kako ja mislim da treba. Ti na to ne mozes da utices. 
             Ma nemoj!? A kako moze meni jedan gorac da bude sef Bg policije, kad nije ni rodjen u Bg!? Kao on je 100% upucen u razvoj dogadjaja u bg? Bahatost, kriminalisanje, nekultura je isto sto i jedan gorac, koji je dosao da "pomogne svoju zemlju"
             Znate sta vi gorci, manje filozofiranja, a vise rada, uostalom ako ste takvi filozofi, imate "svoju zemlju" (vise nego smesno) pa tamo bulaznite i pricajte sta hocete. Svaki koji dodje u bg prosipa mi svoju "pamet" sa onim jebenim "j" u "sjeci", "rijeci" itd itd. Hocete svoju zemlju, a toliko ste se kod Srba zaduzili, da za to vise ne postoji instrument kojim se to moze meriti!!! Da se ja pitam, ja bih vam kupio kartu u jednom pravcu, da se jednom vise odvojimo! Pa, ne mogu gorci iz Cg da studiraju u Srbiji po istim uslovima kao i Srbi iz Srbije, a onda traze svoju drzavu, kao lose im je! Ovo je samo obican primer, takvih ima ko zna koliko! Jebote, gorci nam vode zemlju (daleko smo dogurali).

IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Janaa,

Ma nemoj!? A kako moze meni jedan gorac da bude sef Bg policije, kad nije ni rodjen u Bg!? Kao on je 100% upucen u razvoj dogadjaja u bg? Bahatost, kriminalisanje, nekultura je isto sto i jedan gorac, koji je dosao da "pomogne svoju zemlju"
             Znate sta vi gorci, manje filozofiranja, a vise rada, uostalom ako ste takvi filozofi, imate "svoju zemlju" (vise nego smesno) pa tamo bulaznite i pricajte sta hocete. Svaki koji dodje u bg prosipa mi svoju "pamet" sa onim jebenim "j" u "sjeci", "rijeci" itd itd. Hocete svoju zemlju, a toliko ste se kod Srba zaduzili, da za to vise ne postoji instrument kojim se to moze meriti!!! Da se ja pitam, ja bih vam kupio kartu u jednom pravcu, da se jednom vise odvojimo! Pa, ne mogu gorci iz Cg da studiraju u Srbiji po istim uslovima kao i Srbi iz Srbije, a onda traze svoju drzavu, kao lose im je! Ovo je samo obican primer, takvih ima ko zna koliko! Jebote, gorci nam vode zemlju (daleko smo dogurali).
             I jos nesto: Gorci nisu isto sto i Srbi!

IP sačuvana
social share
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

zasjaće palaci

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 To sa gorcem u Vasoj policiji jeste Vas problem i upravo zato se u potpunosti slazem sa cg ac da povede svako racuna o svom dvoristu.Najvaznije je da se sve zavrsi na referendumu.Dosta je bilo Bosni i krvi do koljena. Ja sam crnogorac i gkasacu za nezavisnost.
Imam svoje razloge za tako nesto i imam pravo da svoj glas upotrijebim kako hocu. Ukoliko druga opcija pobjedi, prv i cu im cestitatyi.No za tako nesto nema nikakvih sansi.
Nisam proMilovac, njegova politika je mnoge od nas stajala goidina i godina zivota, ali cu mu pomoci das zavrsi ovo sto je zapoceo.Pa onda da se mi sami ovdje raskusuramo.nece biti vjecitih neprijatelja Srbijei Srba da budu odgovorni za svako zlo koje nas snadje. Ovo neprijatelkji naravno pod navodnicima jer je to Milov cesti izgovor.Bice u se i u svoje kljuse.
Milo je mali Slobo, samo vjestiji od njega.
IP sačuvana
social share
Priroda kiše uvijek je ista samo u pustinji od nje niče kaktus a u oazi ruže
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
Crnogorci imaju svoju zemlju, i tu nema nista smijesno. Uvijek smo je i imali. To ces vidjeti kad malo procitas udzbenike istorije, ako te zanima malo istorija Crne Gore. Sto se tice Crnogoraca u Beogradu i sefa policije, zasto se obraces meni, kad ste ih vi birali. Crnogorci pricaju ijekavicom i ne vidim nista lose u tome. O tome koliko se Crna Gora zaduzila od Srbije to je diskutabilno pitanje. Sto se studenata tice, opet nije problem. Nakon izglasavanja nezavisnosti crnogorski studenti u Srbiji ce imati status stranih studenata isto kao i vasa (braca) Srbi iz RS koji studiraju u Srbiji pa ste i njima uveli status stranih studenata.

U tvom govoru ima mrznje (Gorci), sto ne bi trebalo. To su vremena iza nas. Ja sam danas lagano ispred Katedrale Svetog Tripuna u Kotoru ispijao kaficu sa mojim drugovima (Hrvat, Crnogorac i Srbin), i bilo nam je super. Odmah preko puta je pravoslavna crkva pa cisto uzivas u finom danu i lijepom gradu. Znaci, bez tenzija...
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Crnogorci imaju svoju zemlju, i tu nema nista smijesno. Uvijek smo je i imali. To ces vidjeti kad malo procitas udzbenike istorije, ako te zanima malo istorija Crne Gore. Sto se tice Crnogoraca u Beogradu i sefa policije, zasto se obraces meni, kad ste ih vi birali. Crnogorci pricaju ijekavicom i ne vidim nista lose u tome. O tome koliko se Crna Gora zaduzila od Srbije to je diskutabilno pitanje. Sto se studenata tice, opet nije problem. Nakon izglasavanja nezavisnosti crnogorski studenti u Srbiji ce imati status stranih studenata isto kao i vasa (braca) Srbi iz RS koji studiraju u Srbiji pa ste i njima uveli status stranih studenata.

U tvom govoru ima mrznje (Gorci), sto ne bi trebalo. To su vremena iza nas. Ja sam danas lagano ispred Katedrale Svetog Tripuna u Kotoru ispijao kaficu sa mojim drugovima (Hrvat, Crnogorac i Srbin), i bilo nam je super. Odmah preko puta je pravoslavna crkva pa cisto uzivas u finom danu i lijepom gradu. Znaci, bez tenzija...

Pa normalno da smo ga "mi birali" kada imate ovde jebeno jak lobi. Takodje mislim da je iza nas i rasparcavanje i podele (kojih naravno treba da bude, ali ne na ovakav nacin), pa ovi vasi to upravo rade.
             Ja sam proveo 4 god u US i znam kakav status imaju oni koji tamo odu...nikakav, dosljaci koji tamo stignu, moraju tesko da rade da bi nesto postigli...sto mi se svidja!! Dakle, za svoj polozaj se moras boriti i zasluziti ga (zato je sada US economy tamo gde je...najjaca na svetu), a ne kao ovi vasi gorci, dodju u bg, zavrse fax i misle da su pokazali bogu put! Vidi se sve to, sta se desava! Naravno da treba da vasi studenti dobiju status stranih studenata.
             To sto pisem ::Gorci::, nije govor mrznje, nego me mrzi (strasno) da pisem ::crnogorci::.
             Pa vi to jedino i znate, da sedite u kaficima po ceo jebeni dan i da pijete hladno pice, dokopate se polozaja (veoma vaznih) i gledate kako sve ide  nizbrdo. Ok, vasa zemlja je tolika da nemorate nista da radite, nego da sasvim pristojno zivite od turizma, ali ova zemlja (Srbija) nema sanse da tako opstane.
             Iskreno, mene (licno) nije briga sta vi ovde radite, posto nemam nameru da ovde provedem zivot, ali imam mnogo rodbine i prijatelja do kojih mi je veoma stalo i koji nemaju (nazalost) izbora i moraju da ostanu ovde!

IP sačuvana
social share
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
BlackBerry bold 9000
imate pravo na državu, ali nemate pravo na antisrpstvo na koijem je pravite. što se mene tiče tu nikoga ne poznajem, nemam prijatelja crnogoraca ni ovih beogradskih ni onih odozdo, nisam tamo bio više od 10 godina i nemam nameru i radite šta hoćete ali nemojte praviti državu na mržnji usmerenoj ka nama. na taj način pokazujete komplekse a to je loše za mladu demokraciju. uzgred referendum pod takvim državnim pritiskom ja ne pamtim još od HDZa u NDH. to to rade državni mediji je strašno. muka mi je da čitam, a moram zbog posla
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
 Smile

Eto kako moze u jednom pasusu da se opise sustina problema.

Idite, ali ne izmisljajte istoriju, crkvu i ostalo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:44:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.