Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:41:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora  (Pročitano 10186 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A ako hoces da znas molim boga da se sto pre odvoje.Tako cete vi imati najbolje susede koji su se jedva otkacili od nas Srba.Nemoj samo da zaboravis da u C.G. ima puno siptara tako da mozes da jih ocekujes uskoro kao goste u ljiepoj vasoj i sire.To je bio i jedini razlog zbog koga je Evropa insistirala da ostanemo u zajednici i to cini jos uvek, da vam pravimo obruc od siptara! U velikoj nadi da cete uskoro poceti da se bavite vasim problemima........
Ujo kukala vam majka!
A poruka za Crnogorce: Boze pomozi jim ne znaju sta rade!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Evo iako sam rekao da necu ovdje da postujem krsim pravilo.
Mislis da ne znaju sta rade, znaju oni odavno al Srbija ne zna jer svim silama pokusava da zadrzi Cg u zajednicu a ovi ih prcaju u zdrav mozak. E to je po meni veca tuga nego bilo  sto drugo. Da narod u Srbiji shvati da vise zajednicke drzave nema i da se po tom pitanju nesto uradi. Iskreno volio bi prije da se Srbija odvoji od Cg ali to se nikada nece desiti. A hrvati ih vole zato sto skoro sve zivo uvoze iz lijepe nase tako da je i sam covjek koji je otvorio temu rakao da ga interesuje iz nekih privatnih razloga. Ja bi to okarekterisao kao sverc komerc. Koji dilovi padaju na prevlaci to samo znaju oni koji zive dolje. A ja dajem preslog da se oni pripoje vama taman imate skoro citav jadran!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Srbija dobro zna sta hoce u ovom slucaju su nasi politicari ti koji ne znaju sta rade ili vec slusaju druge. A sto se ovog drugog tice nema veze sa zdravom pameti! Kazi nesto pametno da te i drugi razumeju mislim da jim nije bas jasno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Дал је мени здрава памет није на теби да судиш ако не можеш да скапираш шта да ти радим.
Лијепо сам рекао Црногорци добро дилују са Хрватском илте ''лијепом нашом'' и шта је ту нејасно!
Такође лик што је отворио тему каже да има неки приватан разлог не знам шта ту није јасно!
Ако не знаш гдје је превлака, то ти је улаз у боку који је пола црногорски а пола хрватски, ту се дилује са колима, цигарама, кафом, дрогом итд. То се зове шверц комерц а за то је задужен чика Ацо. Ако не знаш ко је он то ти је брат чика Мила а ако не знаш ко је чика Мило онда не знам шта тражиш на овој теми!
А предлог је везан да се Црна Гора припоји Хрватској не знам шта је ту нејасно!

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E pa tako napisi cirilcom da te bolje razumem. Rekao si vama ja sam iz Srbije! A oni nek se spajaju u paketu sa siptarima i ostalim muslimanima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
Zastava hr.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@Janaa 

Šiptar, Ujo.. a šta si ti? Mislim reci mi ovak što misliš da bi meni bilo draže da mi dođe u goste jedan pristojni "Šiptar" ili neotesano derište kao ti ?

@cg_ac   
Da točno je da sam napomenu da se usput radi o privatnom razlogu ali nije u pitanju "Šverc komerc" već nešto drugo ali je vezano uz znatna financiska izdvajanja te stoga je meni bitno o što se tamo događa!
IP sačuvana
social share
E moj druže Beogradski...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Ма нема љутиш нисам мислио ни ја на тебе. Ок је све само теби више одговара независна ЦГ. Само ако можете да престанете са неким глупим препирањем јер немам више живаца да читам хиљаду постова о неотесаним дериштима, дебилима, дал неко има здраву памет ил не јер ми мало хвали да радим на томе да добијем један БАН!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma vama niko nije drag al siptari ce rado doci sa pozivom ili bez.-za Makixxa
A ti cg me zaobidji jedino ako mislis da delis lekcije iz "Dijalog i tolerancija"-to mozes na drugom mestu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Јел тебе неко споменуо и узео у уста. Требало би ти да зајебеш мало неке ствари, барем ти нећеш да ми причаш шта смијем а шта несмијем на овом форуму, за то има горе правилник који би ти требала ДОБРО да прочиташ. Има овдје ко се брине о томе немој ти молим те. Ако ниси примјетила ја сам само реаговао на то што су тебе прозвали као неотесано дериште јер то не доликује овом форуму ал изгледа да је човјек био у праву.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Izvini CG ovaj vas ijekavac me zbunjuje a kolko znam obratio si se u mnozini pa se zato bunim.Ovde cim kazem nesto sto im se ne svidja odmah mi prete imam utisak ko da sam u nekoj komunistickoj skoli.Samo jim jos stap fali pa da me udaraju preko ruke,dok pisem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:41:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.