Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:30:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 442 443 445 446 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora kakvu poznajemo  (Pročitano 486397 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Da možda Srbi izumru još brže.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Samo se ti nadaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Nije to ništa novo.
I nerešivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
To je novi problem.  Većinu zemalja je pogodio tokom dvadesetog veka i nikada ranije nije postojao.

I koliko nam je zasad poznato, Nerešiv je jer nikada nije rešen. KAd jednom zemlja prodje kroz demografsku tranziciju sledi joj smanjivanje broja stanovnika i starenje. Mnogi su uočili problem. Neki ga "rešavaju" imigracijom. Mi smo pak zemlja emigracije. Srbi ne samo da stare i izumiru nego mladji deo stanovništva djelom napušta zemlju da drugdje spašava demografsku situaciju i plaća porez drugim državama.
Mi majmuni trljamo ruke zbog deviznih doznaka.
Najebali smo. Tek će da nedostaje radne snage
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Nerešiv je jer nikada nije rešen.
nerešen ≠ nerešiv
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nama taj zaključak Neće pomoći
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Nestacemo ako se nesto ne promeni 1/1, a nesto nema perspektive da ce se nesto promeniti. Politika nam je uzas zivi, najocigledniji primer toga jeste Vucic, ali ni opozicija ne uliva veliki optimizam. Sad ... za mene licno neki nagovestaj, al samo nagovestaj, promena bi bila smena Vucica. Ono sto mene brine jeste masovno nekapiranje ljudi da politicki lideri moraju biti najpametniji, najskolovaniji  i karijerno ostvareni ljudi. Da kapital i mediji treba da kontrolisu drzavu, a ne da bude obrnuto. Znaci na toj prici o tome kako "drzava" treba da kontrolise kapital i medije se vidi koliko smo sve bukvalno okrenuli naopacke.
Koreni tog izokretanja svega naopaku vode verovatno jos iz doba komunizma, al je problem sto se do sad nije pojavila ekipa ljudi koji bi to postavila na svoje mesto.
Najjace zabluda ipak i po meni je bio i ostao 5. oktobar, jer "Milsoevic nas odveo u ratove", pa onda zbog toga srusis drzavu, ne kapirajuci pri tome da se drzave ne prave bez rata i novca. A kako si drzavu srusio, moraces je opet praviti, a to bez rate proci nece, kao naravno i bez novca, al rat je braco neminovan ....sta da vam velim. Postoji kao alternativa da nas upije druga drzava, al i to sumnjam da moze proci bez ikakvog puskaranja.  Zato i dalje tvrdim da je 5. listopad ubedljivo najgluplja stvar koju su Srbi u istoriji uradili, verovatno gluplja cak i od stvaranja Jugoslavije. Juga je ipak teorijski bila dobra ideja, cak prilicno racionalna u sustini, ali ipak zbog odredjenih preduslova realno neostvariva. Ovo sto je radjeno posle 5. oktobra do dana danasnje jeste bio potpuni ofsajd, jer jbga mozemo srati mi za Vucica sta god ocemo, al institucije koje su stvorile partije DOS, dozvoljavaju i to prilicno krotko da ih jase debil Vucicevog kalibra. Pri cemu su partije DOS imale svu moc i takodje kontrolisali medije, ne doduse ovako ocigledno i bezobrazno kao Vucic, al su uticaj na medije i mogucnost da raji otvore oci  imali i nisu to uradili. Tu valjda i lezi odgovor sto ne mogu da napabirce 10 posto glasova na izborima, iako je garant jedno polovini ljudi u Srbiji savrseno jasno da je debil Vucic bukvalno sramota za Srbe i Srbiju. Inace nije to nista utesno sto je polovini ljudi jasno, jer jbga mnogo je i 10 posto da imas budalasa koji veruju u ovog mentola Vucica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
If you think you are beaten, you are
If you think you dare not, you don't,
If you like to win, but you think you can't
It is almost certain you won't.

If you think you'll lose, you're lost
For out of the world we find,
Success begins with a fellow's will
It's all in the state of mind.

If you think you are outclassed, you are
You've got to think high to rise,
You've got to be sure of yourself before
You can ever win a prize.

Life's battles don't always go
To the stronger or faster man,
But soon or late the man who wins
Is the man WHO THINKS HE CAN!”
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ja imam dvoje dece zasad. Moja rodjena sestra troje. Sira rodbina slično. Ja svoju bitku bijem, nisam se predao. Ne očekujem od života ljetovanja na Maldivima i skupa kola, nego borbu da odgajim decu u čestite sposobne ljude. Sto kaže Boško, porodica na prvom mestu. To je moja borba Lična borba i porodična... A Srbija, nit od mene zavisi nit ta zemlja ima neke šanse.

Srebrni, to sto nazivaš izokretanjem je starije od komunizma. Baci pogled bar na Nusica.

I nisu ovi posle 5tog razgradili državu za razliku od Miloševića. I jedni i drugi su je uništavali.

Peti oktobar nije bio revolucija nego smjena vlasti. Čak puč. Očekivanja mnogih su bila visoka i to je sve. Ta očekivanja zamagljuju pravu sliku

« Poslednja izmena: 28. Avg 2021, 14:20:39 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 442 443 445 446 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:30:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.