Sto reče kralj Petar na ustavnu odredbu da je štampa slobodna: "trt". Radio bih u javnu korist ali ne zato sto volim da se kladim na gubitnike, nego zato sto bi takvo djelovanje moglo biti moralno i pravedno a to može biti važnije od lične koristi. Nemam iluzije o kvalitetima Srbije i Srba ali poštujem onu - učini dobro pa i u vodu baci
« Poslednja izmena: 28. Avg 2021, 14:40:38 od dabisha »
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Ja imam dvoje dece zasad. Moja rodjena sestra troje. Sira rodbina slično. Ja svoju bitku bijem, nisam se predao. Ne očekujem od života ljetovanja na Maldivima i skupa kola, nego borbu da odgajim decu u čestite sposobne ljude. Sto kaže Boško, porodica na prvom mestu. To je moja borba Lična borba i porodična... A Srbija, nit od mene zavisi nit ta zemlja ima neke šanse.
Srebrni, to sto nazivaš izokretanjem je starije od komunizma. Baci pogled bar na Nusica.
I nisu ovi posle 5tog razgradili državu za razliku od Miloševića. I jedni i drugi su je uništavali.
Peti oktobar nije bio revolucija nego smjena vlasti. Čak puč. Očekivanja mnogih su bila visoka i to je sve. Ta očekivanja zamagljuju pravu sliku
Necu ti odgovarati dok ne prestanes da se majmunises sa ijekavicom.