Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 15:57:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora kakvu poznajemo  (Pročitano 488958 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
A sto dorucak da propuste... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
Zastava Okolina "Venerinichinih brezuljaka"-najcesce !
mob
I-mate il` nemate
IP sačuvana
social share
Jedem da bih ziveo , a zivim da bih - jeVao...Pa sta ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957

Само код ове волине има смисла робијати ако мирно протестујеш. Апсолутно разумем кивност колеге изБосне.

Citat

Ватерполисти након каријере су у генерално забрињавајућем стању... Одличан коментар на текст:

Citat
Kako je dobar onaj bazen u Kotor,trebalo bi staviti dva gola za mali fudbal... ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Milogorci da blokiraju uvoz sendvica, odmah bi nastalo vanredno stanje u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822

Isto kao što bih ja mogao da kažem da ti podržavaš režim Kim Džong Una i svaki njegov nerazuman i idiotski postupak, nemamo ni ja ni ti argumente za to ali bombastično zvuči.

Dovoljno je isčitati tvoje postove i ne imati IQ manji od broja cipela pa ne shvatiti na čiji mlin ti teraš vodu, odnosno da si u službi DPS propagande.  Smile
A o  liku Kim Džong Una, nisam se još " očitovao "... Smile Smile

A ti znaš da oni rade bez bilo kakve dokumentacije kako?

Eto ja ne znam ništa i nisam se pripremio za temu kao ti  Smile Smile Smile

-Treći dan u Adrovićima mehanizacija preduzeća Lokalni putevi kopa utovarnom lopatom kanal širine oko tri metra i dubine do metar i po. Sve se radi bez ikakvog projekta a nije bilo ni izlaska geomtra, niti nas je bilo ko obavjestio da će se radovi izvoditi, zbog čega je i presječeno crijevo, tako da je  bez vode ostalo 5 do 6 kuća. Posebno je ugroženo domaćinstvo Dragomira Brašanca, koji drži 90 ovaca i četiri krave. Iako je danas izvođač radova izvršio prespajanje crijeva za vodu, vode u kućama još uvijek nema, rekao je mještanin Adrovića Simo Brašanc. Brašanac je rekao da je preko 15 ljudi u problemu jer je prekopan put zbog čega je onemogućen prilaz traktorima Lokvi sa koje se uzima voda za napajanje stoke. On nije znao da odgovori  zbog čega se kopa kanal u januaru na visini od preko 1000 m i na pitanje kako se osjećaju zbog toga kratko je odgovorio „ko i svi ludaci“.

Ostalo je nejasno kakva je muka natjerala Policiju da u planinskim uslovima, po snijegu, nalaže kopanje dubokog zemljanog kanala?
     Smile Smile Smile

http://pvnovine.com/u-adrovicima-po-nalogu-policije-kopa-se-kanal-na-granici-sa-srbijom/?fbclid=IwAR0v35g_LK8JRX3ze4-kmBTG9amNzLeWN4rt4ASNAZPpgRCXarcwUiu2P94

Ilija Čvorović sindrom, zato kažem opusti se ne napada te niko, bezbedan si...sukobi, nemiri, revolt, provocira, ludilo... opusti se, udahni, izbroj do 10

Ovo je ispod pojasa bilo  Smile
Ne liči na tebe, ne uklapa se u tu sliku koju želiš da ostaviš ovde o sebi, kao o racionalnom i razumnom forumašu. Čemu to? Nervoza, znam, ponestaje ti valjanih argumenata za diskusiju i onda po onom dobro poznatom i mnogo puta oprobanom komunističkom metodu, da kad ne možeš da osporiš argumente sagovornika, onda pokušavaš da mu osporiš, diskredituješ ličnost ... Smile Smile Smile
Kad smo već kod paranoje,  Ilije Čvorovića,   Smile ko ono beše polemisao sa mojom malenkošću, pre 2-3 stranice, kao da sam član GO ili Predsedništva SNS, opaskama " da bi i kamen pokvarili"  Smile Smile Smile

Izmedju Srbije, Bosne, Crne Gore i Hrvatske je poslednjih godina zatvoreno na stotine ilegalnih prelaza

Opet tvoje manipulatorske sposobnosti i veština inverzije se pokazuju u punom sjaju   Smile Smile Smile
Poenta diskusije je na granici Srbije i Crne Gore a ne na granici Srbije i Bosne ili Srbije i Hrvatske...vešt i lukav pokušaj racionalizacije očigledne političke provokacije režima MIla Djukanovića kojeg zdušno podržavaš Smile ali vidno izostade odgovor zašto je granica CG ka KiM i prema Albaniji porozna, ne zaprečava se rovovima, kao što se ne zaprečava ni izlazna migrantska ruta ka RS, odnosno BiH.

Uostalom, ako je sve tako kao što  tvrdi Uprava Policije CG, ako sve ovo nije samo smišljena podla provokacija režima,demonstracija slile ( kao i ona "slučajna i redovna" oklopna vozila na ulicama) već čisto tehničko pitanje, zašto onda ne završiše posao do kraja, već naprasno povukoše mehanizaciju i obustaviše radove.  Smile Smile Smile

p.s. A što se tiče pisanja " Kurira" i tvoje potrebe da mi imputiraš neke stavove a onda da polemišeš sa njima, iako nisam slova o tome napisao, molio bih te ubuduće, da kad polemišeš sa nekim mojim iznesenim stavom ovde, da to bude precizno navedeno, a ne da ti pišeš šta ti misliš da ja mislim....inače mislim da su mnogi mediji, posebno " tabloidi" u Srbiji, koje slove za " srpske i režimske" u nekom svom delu, u direktnoj službi propagande režima Mila Djukanovića. Mnogo je takvih danas u Srbiji, tako da...
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Ja koliko vidim to bez zrtava nece da prodje...

Nit ovi imaju gde da odstupe...nit ovaj oce da popusti...

Jos kad se tome doda crnogorski mentalitet...

Eto jednacine za haos...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
A istina, u opasnoj i delikatnoj smo fazi...i sve ukazuje da će se ovde stvari odvijati ekscesno a ne procesno, medjutim uzdam se u mudrost i onu dobro poznatu da u sukobu vlasti i naroda kroz istoriju, vlast je uvek u početku imala preimućstvo, ali to dugo ne traje...
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
400-500 godina najvise
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Ако је за утеху, време се убрзава...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
Najnovije istraživanje: 62 odsto građana protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti!

Zakon o slobodi vjeroispovijesti, čije usvajanje krajem decembra prošle godine je proizvelo veliku buru u Crnoj Gori, ali i regionu, podržava 20 odsto crnogorskih građana, dok njih 62 odsto ne podržava ovaj zakon. Kada je u potanju vjersko opredjeljenje crnogorskih građana, njih 62 odsto se izjašnjavaju kao vjernici Srpske pravoslavne crkve, dok njih 10,1 odsto ide u Crnogorsku pravoslavnu crkvu.

Ovo su rezultati istraživanja koje je sprovela crnogorska Inetelligent comunications agencija, čiji izvršni direktor, Boško Kovaćević, pojašnjava da je istraživanje sprovedeno na uzorku od 1022 građanina iz 11 crnogorskih gradova.

-Istraživanje je rađeno u intervalu od 08. do 15. januara i obuhvatilo je 1022 ispitanika. Uvjereni smo da su dva važna parametra opredijelila odluke građana Crne Gore koji su bili obuhvaćeni ovim istraživanjem. Prvi je svakako usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti koji je kao takav proizveo ne samo tenzije u društvu, već i polarizovao političku scenu Crne Gore, ali i regiona, dok je drugi razlog da smo i zvanično ušli u izbornu godinu, kaže Kovačević.

Dodaje da je istraživanje nedvosmisleno pokazalo da je usvajanjem Zakona i svim društvenim reakcijama Srpske pravoslavne crkve i Mitopolije crnogorsko-primorske, kao i političkih partija koje su bile za i protiv njegovog usvojenja “došlo do homogenizacije nacionalnih manjina u Crnoj Gori, te su iz tog razloga dati zbirni rezultati za stranke albanske i bošnjačke profilacije”.

Kada su političke partije u pitanju, navodi, evidentan je pad podrške vladajućoj Demokratskoj partiji socijalista, a razloge svakako treba tražiti u brojnim aferama koje su otvorili domaći i strani mediji, ali i kontroverzni biznismen Duško Knežević. Međutim, kako navodi Kovačević, dominantan razlog svakako jeste usvajanje Zakona na kojem su stranke vladajuće većine predvođene DPS-om insistirale, uprkos oponiranju stručne javnosti.
Prema ovom istraživanju, najpopularniji među ličnostima u kategoriji političara je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.
Od javnih ličnosti van crnogorske političke scene, mitopolit Amfilohije je dobio i najveću prosječnu, te vladike i članovi Episkopskog savjeta Mitopolije Joanikije Mićović i Metodije Ostojić.
Imajući u vidu aktuelni trenutak u Crnoj Gori, treba istaći da je stav onih koji se protive Zakonu o slobodi vjeroispovijesti ekvivalentan broju onih koji podržavaju SPC, te da su oni koji podržavaju implementaciju ovog Zakona u velikoj manjini. Istraživanje je pokazalo, takođe, prisustvo velikog broja apstinenata, kao i ne mali broj ispitanika koji nisu bili spremni da iznesu svoj stav, zaključuje Kovačević

https://borba.me/najnovije-istrazivanje-62-odsto-gradjana-protiv-zakona-o-slobodi-vjeroispovijesti/
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 15:57:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.