Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Chrome 46.0.2490.71
HTC One
Coveku su slomili koleno, kuk i ruku. Pritom izlomise auto... ne zbog auta, gore sto njega izlomise milion puta nego jedno prevozno sredstvo... ali sto se tu vidi nivo svesti i spremnosti na brutealnost i drzavni teror, da se drugima utera strah u kosti. Jbt, auto pendrece.
Slucajno se pojavili maskirani (nikako od strane Mila ubaceni) huligani i krenuse na jadnu policiju koja je uzvratila u milisekundi i krenula da razbija protest.
Dzaba celodnevno okupljanje, dzaba miran protest i doslednost, odlucise "protestanti" da napadnu policiju jer im to ide u korist.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2015, 00:31:07 od Coolrunner »
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.