Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crkve se plaše da više neće smeti da kažu „gej nije ok”  (Pročitano 10583 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
zakon inache predvidja da homosexualci mogu da budu chak i ucitelji u osnovnim shkolama ili vaspitachi u obdanishtima i

hahaha  Smile  Smile

Citat
Пре свега не покушавам уопште да негирам дискриминацију ученика у Земуну већ покушавам да објасним да је то појединачан случај. Са друге стране ти покушаваш да га представиш као праксу у Србији. У томе не треба ја да те демантујем, демантују те сви школовани педери.

Sexualna orijentacija se ne moze znati osim ukoliko se neko ne izjasni, pa se ja pitam kako bi prosli i ostali ukoliko bi se izjasnili ili ako bi se saznalo za njih da su gej?
I drugo, ovde je vazan i odnos drustva prema necemu. Ako drustvo odobrava takve postupke onda nije vazno da li se saznalo za taj jedan slucaj ili ce se saznati za vise slucajeva.

Kako ne vidis da je problem osim otvorenog nasilja i to sto ljudi moraju da kriju svoju sex orijentaciju?

Citat
Напад на контраст је између осталог био извршен због неке врсте конкуренције. Такође може да се подведе као дискриминација по систему не дате ми да зарађујем паре у вашем граду јер сам из другог града. Дискриминација зар не?

nije
Citat
И на крају, просурфуј интернетом и погледај на шта личи то што ти називаш обележавањем једног дана. Голе и полуголе наказе ходају улицама дрпајући се и промовишући блуд и неморал.
Јел теби нормално да људи овако ходају улицама?

to je njihova stvar kako ce da hodaju ljudi koji su pravili gej paradu u beogradu nisu tako hodali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ау Клићолина масакрира те Твајс   Smile  Немам шта да додам, човек је рекао све што треба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ау Клићолина масакрира те Твајс   Smile  Немам шта да додам, човек је рекао све што треба.

nije dao ni jedan argument pa je to po tvom misljenju masakriranje, mada ja bih se zabrinuo da je drugacij, ovako znam da sam na pravoj strani
« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 18:48:27 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
nije

Како није територијална дискриминација ако ја дођем из нс-а например у бг, отворим кафић и дође неко и полупа ми га само зато што сма из другог града? По теби је дискриминација само ако педер отвори локал.  Smile

Па који се курац изјашњавате шта сте??? Јел идем ја улицом и вичем свима ја сам стрејт ја сам стрејт, ја лижем п...у, мени моја девојка пуши к...ц?

Стварно ниси нормалан. Smiley

nije dao ni jedan argument pa je to po tvom misljenju masakriranje, mada ja bih se zabrinuo da je drugacij, ovako znam da sam na pravoj strani

Ја сам све аргументовао. Овде је једино твоја прича заснована на глупостима без аргумената. Wink
« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 18:49:56 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Како није Клићолина, лепо те човек потопио причом о овом кафичу и тучама. Што би сексуална оријентација имала предност испред географске припадности или припадности навијачкој групи? Убио те аргументима, из авиона се види!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Не он хоће да нас убеди да смо луди и да је дискриминација могућа само ако ти вири пенис из гузице.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Како није територијална дискриминација ако ја дођем из нс-а например у бг, отворим кафић и дође неко и полупа ми га само зато што сма из другог града? По теби је дискриминација само ако педер отвори локал.  Smile
Па који се курац изјашњавате шта сте??? Јел идем ја улицом и вичем свима ја сам стрејт ја сам стрејт, ја лижем п...у, мени моја девојка пуши к...ц?

nije teritorijalna diskriminacija, mada je to ono sto emptyclip zove masakriranjem  Smile - tvoji argumenti

i nije diskriminacija ako gej otvori lokal, nego ako mu nadlezni opstinski organ uskrati dozvolu zbog toga sto je gej - eto malo edukacije  Smile

zasto napadaju one koji idu ulicom i "lice na gejeve" ili jesu gejevi? zasto ne smeju dve devojke da se poljube na ulici kao i ti sa tvojom devojkom? zasto se preti onom za koga se sazna da je gej? zasto zasto bi ti odredjivao nekome sta ce da radi na ulici?

Citat
Ја сам све аргументовао. Овде је једино твоја прича заснована на глупостима без аргумената. Wink

da si dao makar jedan argument makar i pogresan ja bih rekao OK, ali ti pricas o teritorijalnim diskriminacijama, o tome da su neprestani upadi u gej klubove pojedinacan slucaj, o tome da neko hoce da ide ulicom i da pusi nekom kurac.. i to su sada ozbiljni argumenti  Smile
Citat
Како није Клићолина, лепо те човек потопио причом о овом кафичу и тучама. Што би сексуална оријентација имала предност испред географске припадности или припадности навијачкој групи? Убио те аргументима, из авиона се види!

da ta prica je posebno jaka - evo cela svetska gej zajednica je u uzbuni pored tih visokoumnih naklapanja  Smile a svi koji planiraju da otvore kafane u drugim opstinama vec se tresu i prave protest  Smile

Citat
Не он хоће да нас убеди да смо луди и да је дискриминација могућа само ако ти вири пенис из гузице.  Smile

ajde ti sada nadji gde sam to ja napisao i ako je tacno ja se povlacim sa ove teme, evo neka ljudi vide  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63

Стварно ниси нормалан. Smiley
Smile

ma hoce "zuto preduzece" da se ulize holandjanima, u smislu, "nemamo Mladica, al nam se svidjaju mladici"  Smile
a plus sto je tadic derpe Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam ti vec jednom replicirao, apropo price o ugrozenosti, da npr. na bureku imate odredjenu vrstu protekcije, cim vam je dozvoljeno da se bahato i bezobrazno ponasate, imate punu slobodu da iznosite svoje stavove, koji su neretko tako idiotski i bezobrazni, jer se drsko sprdate sa srpskom kulturnom bastinom, nacijom, verom, tradicijom, drzavom...

U institucionalnim okvirima, ste takodje zasticeni, imate svoje medije i elektronske i stampane, cak imate i legalne zastupnike pedera, narkomana, sektasa, pedofila i svih izopacenih grupacija u samoj skupstini, pa sta hoces vise klicko vragolasti!?
Jos samo fali da se trpate na javnim mestima i da bude sve ok!?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
nije teritorijalna diskriminacija, mada je to ono sto emptyclip zove masakriranjem   - tvoji argumenti

Објасни ми како није? Разбили су ми локал само зато што сам дошао у њихов град да зарадим паре. Шта је то ако не дискриминација?

Citat
i nije diskriminacija ako gej otvori lokal, nego ako mu nadlezni opstinski organ uskrati dozvolu zbog toga sto je gej - eto malo edukacije  

Само немој ти да ме едукујеш. Пре свега ти си причао о упадима у геј локале а не о општинским органима. И на крају крајева како неко у општини може да зна да си ти педер? Јел си ти толико болестан да кад уђеш у општину кажеш добар дан ја сам педер?

Citat
ajde ti sada nadji gde sam to ja napisao i ako je tacno ja se povlacim sa ove teme, evo neka ljudi vide

Па све време то радиш. Тврдиш да није дискриминација ако некоме разбију локал зато што је дошао са стране а јесте дискриминација ако му разббију локал зато што се фирца у буљу. Ви стварно од силног гужења имате тотално искривљене погледе на свет.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.