Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:33:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kad ste zadnji put bili u crkvi ?

Glasanje završeno: 24. Jul 2007, 18:54:30

Danas
9.4%  (3)
Prošlu nedelju
15.6%  (5)
Pre mesec dana
25%  (8)
Pre par godina
37.5%  (12)
Nikad
12.5%  (4)
Ukupno glasova: 32
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crkva  (Pročitano 41392 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Long live Ghost of the axe!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49762
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
baš me zanima ko danas gradi i opravlja hramove,

sigurno duhovi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
baš me zanima ko danas gradi i opravlja hramove,

sigurno duhovi  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00

Па знаш како мацо, баце они новце у небо, па Бог узме шта му треба. Што падне на земљу, узме свештеник Smile

Ha- ha- ha- ha- ha.... Smile Smile Smile

Bog se nesto nije obogatio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Smile Smile ti slabo poznajesh novi zavet i istoriju . da su jevreji zaista hteli mesiju koji bih ih oslobodio od rimljana ,ne bi isusa predali tim istim rimljanima Smile chinjenica je da je isus bio bezopasan za rimljane - to se kaze chak i u bibliji . rimljani chak nisu ni zabelezili da je postao neki tamo isus-jevrejski kralj Smile

isus je bio fiskalna opasnost za jevrejsko sveshtenstvo da si chitao stari zavetvideo bi da leviti-jevrejski sveshtenici nisu imali drugih prihoda osim od svoje sluzbe. isusova sekta je pochinjala da okuplja ljude i odvodi ih od zvanichne crkve-tj od ortodoksnog judaizma . takvo stanje se nije moglo tolerisati . kao i uvek u svim sukobima semitskih religija - osnovnii uzrok je materijalno bogatstvo . to je razlog sukoba izmedju katolika/pravoslavnih/protestanata ,hriscana/muslimana i.t.d.
Citat
                                                                                                                                                         e brate moj oprosti ako sam uvredio koga al Nemoj da nazivas sektasem Hrista,on ti je darovao zivot i sve sto imas,ja znam da vi judejci cekate vaseg mesiju,da brzo ce on da vam se javi a njegov je broj 666,i neka vam Bog otvori oci da bar ako niste poznali Pravog Mesiju a to je Hristos,prepoznate Iliju i Enoha to vam je poslednja sansa,al nebrinem puno Hristos je ljubav spasice sve koji mu se obrate.Iskreno volim jevrejski narod a i kako da ga nevolim kad su Sv.Jovan i svi starozavetni proroci bili jevreji a kako ga nebih volio kad je Presveta Bogorodica bila jevrejka,Sveti apostoli su takodje bili jevreji a kako da nevolim jevrejski narod kad je moj Bog Hristos-Bog Avraama,Isaka i Jakova!!!!!!!       
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 02:09:11 od srbin1982 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49762
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
dobro,  sve su to forme: Hrist, Krišna, Jehova, Allah....

- sadržina je vječna ljubav

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
dobro je kad nadjes dusevni mir u crkvi......ali ograniciti se na crkvu dogmatski i ne pokazati sta stvarno mozes uraditi na ovom svijetu je vise nego smjesno!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Zasto covek ne moze pronaci dusevni mir, van crkve?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
ma to sve ide u krug
da crkva zgrce novca mnogo tacno je, mnogo su se predstavnici boziji na zemlji opustili  Smile ali kada bi rekli necemo vise da naplacujemo, nek da koliko ko moze, cisto sumnjam da bi se IKO danas isprsio nego bi se u svima probudio onaj sebicluk i svi u stranu, prave se ludi... zato i pravila neka zemaljska postoje.
mnogo vi citate te knjige i oslanjate se na njih, ja tek sad shvatam da moje stavove nisam gradila preko biblije jerbo je nisam procitala, niti preko ijedne druge filozofske ili verske knjige ili kakve vec, vec preko razgovora sa ljudima. ono sto mi se ucinilo pravednim i korisnim sam usvojila (sto je glavni razlog da se priupitam da li sam vernik ako samo zastupam ta shvatanja ili ako ih zastupam zato sto ih je Hrist zastupao). ali ja i dalje upoznajem ljude (zato sam i ovde dosla  Smile) tako da i dalje sebe upoznajem.
u crkvi beh pre prijemnog i posle prijemnog, za pomoc i hvala, i odem kad osetim potrebu da se smirim, preispitam, da, mogu ja to i na adi, ali kad odem duboko ispod povrsine, i razmislim o sustini svega ljudskog, definitivno smisao ne vidim na adi ciganliji. u stvari, mozda i da, ali to su vec druge price...  Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Smile Smile ti slabo poznajesh novi zavet i istoriju . da su jevreji zaista hteli mesiju koji bih ih oslobodio od rimljana ,ne bi isusa predali tim istim rimljanima Smile chinjenica je da je isus bio bezopasan za rimljane - to se kaze chak i u bibliji . rimljani chak nisu ni zabelezili da je postao neki tamo isus-jevrejski kralj Smile

isus je bio fiskalna opasnost za jevrejsko sveshtenstvo da si chitao stari zavetvideo bi da leviti-jevrejski sveshtenici nisu imali drugih prihoda osim od svoje sluzbe. isusova sekta je pochinjala da okuplja ljude i odvodi ih od zvanichne crkve-tj od ortodoksnog judaizma . takvo stanje se nije moglo tolerisati . kao i uvek u svim sukobima semitskih religija - osnovnii uzrok je materijalno bogatstvo . to je razlog sukoba izmedju katolika/pravoslavnih/protestanata ,hriscana/muslimana i.t.d.
Citat
                                                                                                                                                         e brate moj oprosti ako sam uvredio koga al Nemoj da nazivas sektasem Hrista,on ti je darovao zivot i sve sto imas,ja znam da vi judejci cekate vaseg mesiju,da brzo ce on da vam se javi a njegov je broj 666,i neka vam Bog otvori oci da bar ako niste poznali Pravog Mesiju a to je Hristos,prepoznate Iliju i Enoha to vam je poslednja sansa,al nebrinem puno Hristos je ljubav spasice sve koji mu se obrate.Iskreno volim jevrejski narod a i kako da ga nevolim kad su Sv.Jovan i svi starozavetni proroci bili jevreji a kako ga nebih volio kad je Presveta Bogorodica bila jevrejka,Sveti apostoli su takodje bili jevreji a kako da nevolim jevrejski narod kad je moj Bog Hristos-Bog Avraama,Isaka i Jakova!!!!!!!       
Ha, ha, pa hriscanstvo je samo jos jedna organizovana religija. To sto ga ti upraznjavas, ne cini ga ni boljim ni gorim. Toliko si indoktriniran da ti nema pomoci, jadno, vrlo jadno.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:33:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.