Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:46:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kad ste zadnji put bili u crkvi ?

Glasanje završeno: 24. Jul 2007, 18:54:30

Danas
9.4%  (3)
Prošlu nedelju
15.6%  (5)
Pre mesec dana
25%  (8)
Pre par godina
37.5%  (12)
Nikad
12.5%  (4)
Ukupno glasova: 32
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crkva  (Pročitano 41490 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Nista se ne mora, znas vec... Osim smrti...

Ne moram ja da razmisljam ovako ili onako, niko me nije naterao na takvo ili onakvo razmisljanje. U razmisljanju ucestvuju brojne stvari- iskustvo, poimanje sveta, poimanje coveka, ontologioje, religije, poiesisa...

Okovi koji porobljavaju svest, onoliko koliko zeli svest, individualna svest.

Btw- produzavam staz...  Smile Zasto moram tako da razmisljam?

Btw2- Mislila sam na jednu knjigu- Bibliju... Smile   (Aluzija, metafora- ali mislila sam da bese jasna)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Bez ogranicenosti. Bez samo jedne knjige, bez okova.

Зато сам ја скептичан према свим монотеистичким религијама, и према свим објавама уопште... А сада су оне политичке веома гласне.

Citat
Nista se ne mora, znas vec... Osim smrti...
Ја можда ни то не морам Smile
Послао ми другар неке магнетне прстенове које чине бесмртним. За сада делује Smile

Citat
U razmisljanju ucestvuju brojne stvari- iskustvo, poimanje sveta, poimanje coveka, ontologioje, religije, poiesisa...

Немојмо заборавити генетику, мада је тај аспект дискутабилан.

Иначе, што се накете тиче био сам можда пре месец дана. Одем кад осетим неку потребу.
Што се тиче Библије изгуглујте "Зора Новог дана"... то је иначе мој омиљени концепт, а та фраза се често појављује у обраћану свештеника хришћанских деноминација... Ја ни сам не знам где сам то први пут чуо, али ми се свидело. Мора да је до мене дошло кроз колективно несвесно.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
~~~Magic Master~~~                                                                                                                                   Brate moj ignorisi ih,oni uopste nemaju svoje stavove, ja postujem kad neko nije istomisljenik sa mojim stavovima pa pristupa argumentovano  i covek moze nesto da nauci od osoba sa takvim nastrojenjem.A na ove jevtine provokatore ne obracam paznju niti im odgovaram na pitanja nego ih pustim da se svadjaju sami sa sobom! Ako me pitas zasto sam ih nazvao jevtini,to je zato sto postoje i placeni koji uzimaju velike pare da unesu pometnju u drzavi ili crkvi,a ovi to rade da bi ispali face i skrenuli paznju na sebe!!!Suludo zar ne Smile
Cim pocne prava diskusija, i cim vam pritjeramo uza zid, vi kao balavci pocnete da cmizdrite. Furate onu "Blago siromasnima duhom...", e pa blago vama, nemaju svi tu cast da budu siromasni duhom i gutaju te hebrejske pricice.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 10:01:22 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
drzava i crkva rade u simbiozi......nekima ovde to ocigledno nije jasno!!!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uh, uh...

Magic, koji od skoro postade izuzetno gord pa mu smeta razmena misljenja s nekim ko misli da je pametan, sta li? Smile
Srecna behu ona vremena, kada smo zborili o Bibliji, na drugacijem nivou.

Srbin,
Odakle tebi pravo da izjavljujes takve gluposti? Smile
Ti- imas stav, koji uzgred ni ne poznajes dovoljno, a svi ostali- minorni ljudi koji ne idu u crkvu- nemaju svoj stav? Smile

Znas, tj. sigurno ne znas- posto te takva lit. ne interesuje, ali da jos jednom napisem veliku misao, velikog Dositeja Obradovica, iz Sovjeta zdravoga razuma...
Kada su ga skoro osudili za luteranstvo, jer se zalagao za izgradnju skola i bolnica. Dakle, da me opet, ne bi pogresno razumeli, i ovu njegovu misao- Potrebno je prvo razviti slovesnost, u skolama.

Knjige, braco moja, knjige, a ne zvona i praporce.

~Inace, nisi mi odgovorio...

Koliko je Jovan naplatio krstenje Isusu?

ti bar imas neke stavove,sa kojim se svakako ne slazem al ih postujem,dok sam bio jasan ko na ovoj temi nema svoj stav i ne samo na ovoj nego na sve koje su vezane za crkvu.Proprati kome sam napisao da je provokator pa onda udji na temu,, ne osudjuj,, odgovor od te osobe je stigao u 10 sati i moze se redji da se posle ovih kritika malo uozbiljio,a sto se tice literature sve cast sto citas Dositeja Obradovica,sad uzmi i citaj Dostojevskog i ne odbacuj zvona i praporce Smile  Sveti Jovan Krstitelj nije placao struju.vodu...nije imao zenu i decu tako da mu materijalno nije bilo uopste potrebno,imao je zadatak da pripravi put Gospodu,da prorokuje dolazak Mesije i da pozove ljude na pokajanje...dok svestenici su obicni ljudi kao i mi i imaju svoje potrebe ti imas neke lepe poglede na svet al drzava je materijalno jaca od crkve pa neka gradi bolnice i skole a i eto vam evropska unija vi ste generacija buducnosti pa neka pomogne,ja verujem da hoce i da izgradi bolnice pa da ih onda napuni,izgradice i skole u kojima ce umesto Svetog    Save stojati darvin sa svojom ludom teorijom da je covek postao od majmuna....suludo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Uh, uh...

Magic, koji od skoro postade izuzetno gord pa mu smeta razmena misljenja s nekim ko misli da je pametan, sta li? Smile
Srecna behu ona vremena, kada smo zborili o Bibliji, na drugacijem nivou.

Srbin,
Odakle tebi pravo da izjavljujes takve gluposti? Smile
Ti- imas stav, koji uzgred ni ne poznajes dovoljno, a svi ostali- minorni ljudi koji ne idu u crkvu- nemaju svoj stav? Smile

Znas, tj. sigurno ne znas- posto te takva lit. ne interesuje, ali da jos jednom napisem veliku misao, velikog Dositeja Obradovica, iz Sovjeta zdravoga razuma...
Kada su ga skoro osudili za luteranstvo, jer se zalagao za izgradnju skola i bolnica. Dakle, da me opet, ne bi pogresno razumeli, i ovu njegovu misao- Potrebno je prvo razviti slovesnost, u skolama.

Knjige, braco moja, knjige, a ne zvona i praporce.

~Inace, nisi mi odgovorio...

Koliko je Jovan naplatio krstenje Isusu?

ti bar imas neke stavove,sa kojim se svakako ne slazem al ih postujem,dok sam bio jasan ko na ovoj temi nema svoj stav i ne samo na ovoj nego na sve koje su vezane za crkvu.Proprati kome sam napisao da je provokator pa onda udji na temu,, ne osudjuj,, odgovor od te osobe je stigao u 10 sati i moze se redji da se posle ovih kritika malo uozbiljio,a sto se tice literature sve cast sto citas Dositeja Obradovica,sad uzmi i citaj Dostojevskog i ne odbacuj zvona i praporce Smile  Sveti Jovan Krstitelj nije placao struju.vodu...nije imao zenu i decu tako da mu materijalno nije bilo uopste potrebno,imao je zadatak da pripravi put Gospodu,da prorokuje dolazak Mesije i da pozove ljude na pokajanje...dok svestenici su obicni ljudi kao i mi i imaju svoje potrebe ti imas neke lepe poglede na svet al drzava je materijalno jaca od crkve pa neka gradi bolnice i skole a i eto vam evropska unija vi ste generacija buducnosti pa neka pomogne,ja verujem da hoce i da izgradi bolnice pa da ih onda napuni,izgradice i skole u kojima ce umesto Svetog    Save stojati darvin sa svojom ludom teorijom da je covek postao od majmuna....suludo Smile
"Luda teorija", pa navedi mi jedan razlog zasto je luda, a ju ci ti dati 4342676 zasto nije. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
"Covjek postao od majmuna", kakvo banalizovanje od strane vas kreacionista. Sad cu ti napisati nesto o evoluciji, cisto informativno, da se ne brukamo u javnosti. Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Teorija evolucije je centralna teorija biologije, biohemije i genetike.
Jedna od najbolje potvrđenih i dokazanih teorija u nauci.
Ključ napretka moderne medicine, biotehnologije i nauke o životu na Zemlji.
Šta Evolucija jeste a šta nije?

Evolucija nije...

...”samo teorija”.
...teorija da je život nastao “iz ničega”.
...teorija o nastanku univerzuma (Velikim Praskom ili na bilo koji drugi način).
...teorija “da je čovek nastao od majmuna”.
...prazna priča bez praktičnog značaja.
...teorija oko koje se ni naučnici ne slažu.
...teorija čije je vreme prošlo.

Evolucija je...

...teorija i činjenica. često se može čuti tvrdnja da “evolucija nije dokazana, jer da jeste, onda bi bila zakon evolucije, a ne teorija evolucije”. U svakodnevnom govoru, ljudi koriste reč “teorija” da označe neku maglovitu ideju koju imaju o nekoj stvari ili događaju. U nauci reč “teorija” označava sistem objašnjenja, model koji najbolje odgovara svim činjenicama. Reč “zakon” označava kratku formulu ili definiciju neke naučne činjenice.
    Otud imamo Teoriju Gravitacije, Mikrobiološku Teoriju Bolesti, i Teoriju Evolucije. Teorija evolucije je jedna od najbolje dokazanih ideja u modernoj nauci, i predstavlja kamen temeljac moderne biologije, biohemije i medicine.

...teorija o razvoju života na Zemlji. Evolucija počinje od prvog bića sposobnog za reprodukciju, i nema direktne veze sa nastankom života. Mi još uvek ne znamo kako je prvi jednoćelijski organizam na Zemlji nastao; time se bavi druga oblast nauke, poznata kao abiogeneza, koja je još uvek velikim delom tek u povoju.
    Za evoluciju, međutim, to nije ključno pitanje. Prvi organizam je mogao nastati abiogenezom (tj. iz nežive materije, kroz kompleksne hemijske reakcije), mogao ga je stvoriti Bog, mogli su ga doneti vanzemaljci. Ono što je do danas neoborivo dokazano je da je život počeo od jednoćelijskih organizama, i da se razvio do današnjeg nivoa kroz procese evolucije.

...teorija o razvoju života na Zemlji. Mada je Teorija Velikog Praska veoma dobro dokazana, ona nema uticaja na evoluciju. Kao i sa abiogenezom, evolucija se ne bavi analizom odakle je nastao univerzum: kroz Veliki Prasak, tako što ga je Bog stvorio, na neki potpuno deseti način...što se tiče evolucije, ta pitanja nisu važna. Ono što je važno za evoluciju je već navedeno u prethodnom odgovoru: da je život počeo od jednoćelijskih organizama, i da se razvio kroz procese evolucije. Ako bi se Teorija Velikog Praska pokazala netačnom, to ne bi imalo nikakvog uticaja na dokaze da se evolucija zaista dogodila.

...teorija po kojoj je čovek nastao razvitkom iz drugacijih formi života, isto kao i svi ostali organizmi na svetu.
    Ukratko, moderni čovek, Homo sapiens sapiens, je potomak vrste koju moderna nauka zove Homo heidelbergensis. Većina naučnika smatra da je H. heidelbergensis nasledio vrstu Homo erectus, koja je opet nastala od Homo ergaster, mada jedna manja grupa naučnika smatra da je verovatnije da je H. heidelbergensis nastao direktno od H. ergaster-a.
    Homo ergaster je nastao od Homo rudolfensis-a (od koga se takodje izdvojila davno nestala vrsta Homo habilis), koji je najverovatnije nastao od vrste nazvane Australopithecus afarensis. Idući dalje, nalazimo Australopithecus anamensis-a, i dolazimo do mesta na kome fosili postaju toliko retki da ih nemamo dovoljno za iole definitivne zaključke. Po trenutno postojećim fosilnim dokazima, prethodnik A. anamensis-a je Ardipithecus ramidus, za koga je moguće da je (po drugoj naslednoj liniji) takođe i predak današnjih šimpanzi (Pan troglodytes).

...teorija koja ima svakodnevnu praktičnu primenu u nauci.
Moderna biotehnologija zavisi velikim delom od bioinformatike, a bioinformatika je skoro u potpunosti bazirana na teoriji evolucije. Potraga za genima koji su povezani sa nekim odredjenim bioloskim procesom može trajati više godina...ili nekoliko sati, uz pomoć bioinformatičkih alata koji porede genetski razvoj kroz vreme preko dijagrama evolucije. Mnogi moderni lekovi i tretmani su nastali na osnovu ovakvih analiza, i predstavljaju još jedan dokaz evolucije: da evolucija nije istinita, bioinformatička analiza bi davala besmislene rezultate, i oni bi bili neupotrebljivi za razvoj bilo čega.
    Pored bioinformatike, evolucija se sve češće primenjuje u laboratorijama za optimizaciju ili pronalaženje rešenja za neki biohemijski problem. Uz pomoć tzv. “usmerene evolucije”, naučnici danas proizvode nove proteine i organske supstance koje imaju široku upotrebu u industriji i nauci.

...teorija koja je univerzalno prihvaćena. Još uvek se vode rasprave o tačnim mehanizmima evolucije – koji od osnovnih mehanizama koliko utiče, i kako su se tačno razvili određeni biološki i biohemijski sistemi; ali osnovno pitanje, da li je razvoj bio evolutivni ili nekakav drugačiji, je davno rešeno u korist evolucije.

...teorija čiji se detalji istražuju sve više iz godine u godinu. Pored više od sto profesionalnih časopisa posvećenih evoluciji, svake godine se objavljuje više stotina knjiga na temu evolucije, i na hiljade originalnih naučnih radova.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 11:28:54 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
a sto se tice literature sve cast sto citas Dositeja Obradovica,sad uzmi i citaj Dostojevskog i ne odbacuj zvona i praporce Smile  

Smile Smile Smile
Prelistaj teme, pa naidji na temu o Dostojevskom, ostavljena nje ovde na ~Religiji~. (Od, 14. god. omiljen. KOliko god citala, a citam- struka- on mi je ostao na vrhu knjiz. stvaralastva, pored nekih filozofa)

Shvatila sam ja odavno da je svet sacinjen od monetaranih pomagala.  Smile

Neka uzimaju svestenici novce, ali neka postave recenicu- Koliko ko moze, neka da.

Onda proizlazi da crkva postaje mesto gde ce se bogati okupljati, tj. oni koji ce imati para da krste dete ili da se vencaju ili sta vec...
Uspostavljanje tarifa... Lici na srebroljublje.

(Obaveza hriscanina- da daju i crkvi prilog. Mislim da se radi cak i o procentima.)
Sta bi s onom zenom, iz Biblije, koja dade manje novaca od ostalih, i bese pohvaljena.
Danas se ne gleda proporcija. Primanja nisu svima ista.
 Smile Smile
Srebroljublje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vrlo rado cu da ti odgovorim,ako si citala Bibliju pronaci ces da je Gospod sakupljao prilog,to je onaj deo gde je ona udovica dala poslednju leptu,kad je i bila javno pohvaljena jer je dala sve sto je imala dok su ostali dali od suviska,to nam je ostavljeno za primer.....a ti se pronadi ima li te gde medju ovima drugim kad vec nisi dala i poslednju leptu,sudeci po tekstu nisi cak ni medju onima sto su davali visak.Razmisli malo kad se vec pozivas na Sveto Pismo Smile Smile

nije isus skupljao prilog nego je gledao kako se prilog skuplja - isus nije imao pravo po jevreskim obichajima i rimskom zakonu da skuplja novac u sinagogi jer nije bio rabin . inache , jevreji su zato i ubili isusa jer im je ugrozavao prihode ( prihode koje je svaki jevrejin bio duzan da daje prema mojsijevim zakonima). isusovi uchenici su naravno skupljali novac za sebe i shirenjem hriscanstva judaizam je gubio izvore prihoda .
Slabo poznajes Novi zavet nisu Gospoda raspeli na krst zbog toga sto je judaizam gubio izvore prihoda,nego su judejci bili pokoreni od strane cezara i ocekivali su da Mesija treba da srusi rimsko carstvo i da zavlada judejsko,nisu judejci slabili niukom pogledu nego su im srca bila ispunjena zlom pa nisu mogli da poznaju da je Hristos uistinu Sin Boziji,a oni koji su ga poznali naslijedili su carstvo al ne pimsko nego Nebesko

Smile Smile ti slabo poznajesh novi zavet i istoriju . da su jevreji zaista hteli mesiju koji bih ih oslobodio od rimljana ,ne bi isusa predali tim istim rimljanima  Smile chinjenica je da je isus bio bezopasan za rimljane - to se kaze chak i u bibliji . rimljani chak nisu ni zabelezili da je postao neki  tamo isus-jevrejski kralj Smile

isus je bio fiskalna opasnost za jevrejsko sveshtenstvo da si chitao stari zavetvideo bi da leviti-jevrejski sveshtenici  nisu imali drugih prihoda osim od svoje sluzbe. isusova sekta je pochinjala da okuplja ljude i odvodi ih od zvanichne crkve-tj od ortodoksnog judaizma . takvo stanje se nije moglo tolerisati  . kao i uvek u svim sukobima semitskih religija - osnovnii uzrok je materijalno bogatstvo . to je razlog sukoba izmedju katolika/pravoslavnih/protestanata ,hriscana/muslimana i.t.d.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Neka uzimaju svestenici novce, ali neka postave recenicu- Koliko ko moze, neka da.

Onda proizlazi da crkva postaje mesto gde ce se bogati okupljati, tj. oni koji ce imati para da krste dete ili da se vencaju ili sta vec...
Uspostavljanje tarifa... Lici na srebroljublje.

Па знаш како мацо, баце они новце у небо, па Бог узме шта му треба. Што падне на земљу, узме свештеник Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
ovo je bilo dobro!!!!

za duha!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:46:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.