Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:19:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: crkla memorija  (Pročitano 2296 puta)
27. Apr 2011, 20:48:27
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
e ovako  pre neki dan sam resio da stavim termalnu pastu  posto ce leto pa ajd reko da nebi se pregrejavalo..kad sam to zavrsio  upalim racunar medjutim nista  nece da podigne sistem nego samo crno na ekranu uopste ne pali ..gasim palim i proradi nako 10 puta  i upali se bios  gde vidim da imam 256 memorije a imao sam 512 ..e da i u biosu mi pise nesto crvenim  nesto da treba da namestim da mi radi vise od 333 mhz  valjda memorija  >>>pomagajte

i da dodam da mi ta crknuta memorija jos stoji  u racunaru   dali smeta sto je tamo ili da je vadim ?
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 21:15:48 od dark_elf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E630
Šta god da je crklo, mala je verovatnoća da je slučajno baš tada kada si ti menjao pastu. Uostalom, čemu uopšte popravljanje onoga što radi, ako je radilo i temperatura nije bila visoka. Leto će, pa šta.  Smile

Na čemu si menjao pastu, pa procesoru? Probaj samo sa jednim, pa samo sa drugim modulom memorije, ako imaš dva, da vidiš u kom je problem ako je do memorije. I učitaj default vrednosti u BIOS-u.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 21:18:38 od enaB »
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
pa zato sto sam imao proslo leto problema sa temp a mrzelo me onda Smiley ma kad sam skidao hladnjak na procesoru  morao sam srafcigerom i dok sam skidao onu jeb..nu kopcu pobegao mi srafciger i zakacio sam memoriju ali ne jako  nema nikakvo ostecenje  na njoj .. Smile 

a ovo da ucitam default  vrednosti  nisam strucan  moze li neko objasnjenje   kako mislis da ucitam   e imam everest  pa da skeniram  sistem ako nesto znaci

ma mene najvise brine da nisam sjebao i maticnu  jel moguce ? ili ja sada nebi pisao ovde da sam je sjebao Smiley

da imam 2 x 256 memorije
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 21:30:55 od dark_elf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E630
ma kad sam skidao hladnjak na procesoru  morao sam srafcigerom i dok sam skidao onu jeb..nu kopcu pobegao mi srafciger i zakacio sam memoriju ali ne jako  nema nikakvo ostecenje  na njoj .. Smile 
Aham  Smile Izvadi taj modul koji si zakačio pa probaj bez njega.
IP sačuvana
social share

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
evo izvadio sam ga napolje i pise da imam 256  isto kao i sa obe memorije  znaci da je ona ? Smiley  e i u biosu sam ga smanjio da radi na 1,67 ghz  radio mi je na 2,0 ghz   jel valja sto sam ga sad smanjio ili da ga vratim na 2.0 ghz   
ja kontam kao manje se opterecuje Smiley    ma ubacicu ja njemu sad 1 gb memorije  nek se nosi Smiley

jel treba jos nesto proveriti ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E630
Verovatno je ona  Smile Default učitaj u BIOS-u, ima opcija, kako se tačno zove zavisi od BIOS-a. To kako mu namesti neka tako bude, neka ga kako je napravljeno da radi  Smile

http://download.oracle.com/docs/cd/E19045-01/blade.x6450/820-3539-13/figures/BIOS_Exit_LoadOptDefaults.gif

http://www.nordichardware.com/skrivelser_img/432/bios11.jpg

Primetićeš kad nešto ne bude radilo ako ima još nešto Smiley
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 22:19:03 od enaB »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
e hvala ti car si   Smile  i jos jedno samo pitanje  kad  kupim 2 memorije od 512   mene buni  to sto neki koji prodaju memorije (naravno polovne ) pise  radi na 400 mhz  a neki 200 i td  ili uparene    sta to znaci  posto nebi da se zeznem ako vec kupujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E630
Ako već kupuješ kupi dve iste, bar od istog proizvođača da budu.
400, 200...ne znam, može da bude različit opis prodavaca za istu stvar, a možda i stvarno da bude nešto drugo. Informiši se na vreme i nemoj se previše oslanjati na opise sa Limunda Smile (ne znam jel Limundo u pitanju, lupio sam  Smile)

Bila je negde čini mi se tema o memorijama gde je to objašnjeno. Ukratko, ako piše npr. DDR400, ona ustvari radi na 200MHz ali pošto je DDR (Double data rate) to mu dođe kao da radi na 400. Da ne zalazim u detalje, ima na Wikipediji Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
naravno  limundo  Smile ok hvala ti puno na vremenu  Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 22:49:40 od dark_elf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E630
Nema na čemu Smiley Smile

Ili jednu od 1GB, možda je isplativije.

Vukajlija:
Citat
Buvlja pijaca na kojoj se otpad prodaje kao "raritet" i koja je poznata po izuzetno zbunjujućim naslovima aukcija.

Citat
***Prodajem STARU MAŠINICU ZA NEŠTO RARITET!!!***
ZA KOLEKCIONAREneradi neznam što očuvana korušćena pre 20 god za dedu od tada stoji u kutiji ima zlatnim slovima nešto. NEISPITANA!

Citat
Mesto gde se kupuju/prodaju NEISPITANE stvari.

Citat
Prodajem zlatnu ribicu, nisam pogledao da li je ziva, znaci ide kao NEISPITANA

Prodajem sijalicu od 60W, nemam gde da je proverim (isekli mi struju) stoga ide kao neispitana

Prodajem baterijsku lampu u kompletu sa baterijama, neispitano

-WTF?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:19:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: memorija crkla

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.