2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 848587 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson k750i
kakav rezultat takva i utakmica... gos Aco Petrovic kao da nije trener... umesto da dobijemo sa 20+ razlike nas izvadi keselj trojkom.. sramota.. Teylora pod hitno vratiti odakle je i dosao, taj nema pojma gde vozi... Trener je ocaj, nervira me sto ne daje bjelici vecu minutazu , drugo ne zna kad da trazi tajmaut, totalno pogresne izmene, sve u svemu umesto da kidamo sa ovakvim igrackim kadrom mi lutamo ko gluvi kucici... Aca i Teylor pod hitnu kuci...
Voleo bih da nije istina. Al sve jeste. Smile

Taylor, nije da ne zna. Kao da nece da igra. . . Neverovatno. Nisam ono skoro video, prevede loptu, i baci pas.
Kikan dominira protiv ovih luzera.
Keselj isto, samo sto ga je jos kenjalo ko budalu.
Petrovic menja retko al zato lose. . .Ne samo da bi Bjelica trebao da igra vise, vec i Nedovic i jos 3 igraca koja ne igraju uopste. . . Lik rotira Vuka,Videnova,Bjelicu,Keselja,Tadiju,Stimca, Kikana,Bakica,Stevica,Taylora. . . I to stevic,bakic igraju na kasicicu, bjelica malo a recimo tadija igra previse. . .

Lepo je rekao Bosko Djokic nedavno., . . Zvezda nije trebala da uzima Taylora, trebala je da igra sa Bjelicom i Vukom na pleju, + da konacno pusti nedovica. . . Rasteretila bi pare za centra, ne bi upropastila nedovica kao sto hoce, a iz toga proizlazi i da bi dobila igraca kojeg bi naravno kasnije mogla da proda. . . Bjelica bi imao vecu ulogu, jer ovako ga forsiraju cisto jer je bjelica, pa kad dobije loptu samo solira jer je dobija malo, jer nema neke prave zadatke. . .
igrao je Nedovic u pripremnim utakmicama i nesto malo na pocetku sezone tu je pokazao da je potencijal, ali da je jos nezreo i po meni bolje da ga posalju negde na kaljenje.....  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Sensation
                                                 Mijić stiže na Marakanu?

Rukovodstvo Crvene zvezde ozbiljno je zainteresovano da tokom zimskog prelaznog roka na „Marakanu" dovede napadača Spartak Zlatibor vode Predraga Mijića. Kako saznaje Press, pregovori dva kluba su već zašli u završnu fazu, pa treba očekivati da Mijić već prvih dana prelaznog roka potpiše višegodišnji ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom. O kvalitetima brzonogog špica, koji može da igra i na krilnim pozicijama, pohvalno se izrazio i trener Zvezde Vladimir Petrović Pižon.

Pažnju javnosti Mijić je skrenuo u meču četvrtfinala Lav Kupa Srbije između Crvene zvezde i Spartaka (3:2), kada je bio ubedljivo najbolji pojedinac u redovima Subotičana i naposletku postigao dva gola. Pored Spartaka, Mijić je branio boje OFK Beograda i slovačkog Ruženberoka.

Ako ne bude kopernikanskih zaokreta, Predrag Mijić biće peto pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Sportski direktor crveno-belih već je upoznao javnost da su blizu „Marakane" Marko Mugoša (Borac), Miloš Trivunović (Javor), Milan Jeremić (Zemun) i Marko Đorđević (Novi Pazar).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Сад кад крену да се фрљају именима...
Било би идеално пре почетка припрема саставити тим ако је то могуће. Само да покрпимо позиције које нам фале, а на лето доводити појачања за Европу.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
а на лето доводити појачања за Европу.

Daj covece, zar ti stvarno verujes da mi mozemo nesto da uradimo u Evropi.  Smile  Smiley 1 Sto se mene tice, ja sam zadovoljan sa titulom koju cemo osvojiti. Kao prvo, dobrih pojacanja kakava svi sanjate sigurno nece biti, prodace se ceo tim ili barem osovina tima koji je igrao ove sezone, a kao drugo nama i Ronaldinjo da dodje opet bismo ispali od nekih debila. Ja i dalje ne mogu da verujem koliko ljudi ne shvata da smo toliko jadni da bi nas i najprosecniji evropski klub isprasio sa 3:0 lagano.  Smile Kakva Evropa, kakvi bakraci, da se pokrijemo usima i da cutimo.

I da, da se razumemo. Ja Zvezdu volim i uvek cu je bodriti na svim utakmicama u kojima budem u mogucnosti da dodjem pa tako i na evropskim, ali sam samo realan.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
U Evropi ne mozemo puno, tacnije verovatno nista osim mozda nekog remija, ili casnog poraza da izborimo u ovom trenutku, ali je bitno da ucestvujemo i zbog sazrevanja pojedinih igraca, a jos bitnije zbog para koje se od tog ucestvovanja dobijaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Citat
igrao je Nedovic u pripremnim utakmicama i nesto malo na pocetku sezone tu je pokazao da je potencijal, ali da je jos nezreo i po meni bolje da ga posalju negde na kaljenje.....  Smile

Nikako  Smile NIKAKO. . . To bi bio najgluplji potez. . .  Naravno da je nezreo kad je klinac. . . Seti se Vujanica sezonu pre nego sto je explodirao. . . Ko zdrebe neko, trci ko lud, zakucava se u ljude, svi pizdeli na njega, a sledece sezone kada je krenuo da sabija svi poceli da se kunu u njega. . .

Daj ljudi nemoj da smo neozbiljni . . . NEDOVICA U IGRU  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Sensation
а на лето доводити појачања за Европу.

Daj covece, zar ti stvarno verujes da mi mozemo nesto da uradimo u Evropi.  Smile  Smiley 1 Sto se mene tice, ja sam zadovoljan sa titulom koju cemo osvojiti. Kao prvo, dobrih pojacanja kakava svi sanjate sigurno nece biti, prodace se ceo tim ili barem osovina tima koji je igrao ove sezone, a kao drugo nama i Ronaldinjo da dodje opet bismo ispali od nekih debila. Ja i dalje ne mogu da verujem koliko ljudi ne shvata da smo toliko jadni da bi nas i najprosecniji evropski klub isprasio sa 3:0 lagano.  Smile Kakva Evropa, kakvi bakraci, da se pokrijemo usima i da cutimo.

I da, da se razumemo. Ja Zvezdu volim i uvek cu je bodriti na svim utakmicama u kojima budem u mogucnosti da dodjem pa tako i na evropskim, ali sam samo realan.  Smile

Prvo: Sta ti vrednujes kao uspeh u evropi? Osvajanje LS ili ucestvovane u ligi LE?
Drugo: Necemo prodati ceo tim(ili pola kao sto kazes) ali necemo ni dovesi pojacanja do priprena nego cemo standardno da se uigravamo u prvenstvu na prolece...to je tako uvek bilo i bice i sad i nista novo i cudno
Trece: Ja verujem da si ti delija i volis Zvezdu i da si realan ali ne kapiram kaoko mozes da kazes da smo jadni i da treba da se pokrijemo usima pred najprosecnijim timom iz Evrope...? Ja to nikad ne bi mogao da kazem,ne zato sto sam nerealan ili optimista,nego ne mogu sebe da zamislim da izgovaram takve stvari...mogu da kritikujem taktiku,infrastrukturu,kvalitet igraca,ali da kazem da smo najjadniji... Smile Smile

Mozda je bolje da navijas za Barsu,Celzi...oni nemaju tih problema.... Smile

« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 11:51:17 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Sensation
Citat

Nikako  Smile NIKAKO. . . To bi bio najgluplji potez. . .  Naravno da je nezreo kad je klinac. . . Seti se Vujanica sezonu pre nego sto je explodirao. . . Ko zdrebe neko, trci ko lud, zakucava se u ljude, svi pizdeli na njega, a sledece sezone kada je krenuo da sabija svi poceli da se kunu u njega. . .

Daj ljudi nemoj da smo neozbiljni . . . NEDOVICA U IGRU  Smile

Ja sam pricao o tome...Aco je dobar trener,mozda i najbolji od svih raspolozivih koji su voljni da treniraju Zvezdu...al je picketina u dusi!!! Ne radi se ovde o tome da njemu uprava govori ko ce da mu igra a ko ne ali su mu verovatno postavili neke ultimatume iskljucivi rezultatske prirode,tako da njega ne zanima da li je neko potencijal i da li bi bilo bolje da takve afirmise i razvija nego je bitno SAMO DA DOBIJEMO....pa makar to bila i jebena Bosna i ti jedva,na misice....
Ne kazem da bi mi Bosnu juce dobili 75 razlike da je igrao Nedovic,ali sigurno bi pobedili pa makar i na produzetke ali sam siguran da bi svima ta pobeda bila mnogo draza nego ovakva od juce...

I jos jedna stvar,kad govorim o Nedovic vs Tejlor....pimetio sam na zagrevanju da mali Nedovic ooooopasno zakucava i da nije to drasticno losije nego Tejlor sto se ovde pokazao....ali zato kad Tejlor zakuca(pa makar to bilo i gore od Nedovica) odmah se cuju aplauzi kao da je ne znam sta uradio,a ovaj mali moze da pojede kos nece niko ni primetiti.... Smile Smile Smile

Nije da je ovo kao nesto bitno ili kljucno(daleko bilo) ali nije ni lepo...ipak je ovaj decko nas...
« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 12:04:01 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Prvo: Sta ti vrednujes kao uspeh u evropi? Osvajanje LS ili ucestvovane u ligi LE?
Управо тако. О нашим изгледима у Европи ћу да причам кад се заврши првенство и кад стигну појачања. Али улазак у ЛЕ не би требао за нас да буде неки баук, наравно не мислим ни да ћемо да се прошетамо до група. Нико не прича о неким великим резултатима у Европи јер смо далеко од тога. За нас је реалност улазак у групе ЛЕ.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Jel zna neko mozda gde je i sta radi sada Vlada Vukoicic? Mislim da bi on bio vrlo dobar trener za Zvezdu. I da li mozda znate kako je moguce da Vlada Djurovic, inace veliki Zvezdas nikada nije dobio sansu, a dokazano je da vrhunski trener? Sta je sa Pesic trenutno? Sta mislite, ima li sanse da njega nekako privolimo da se vrati u Zvezdu? Situacija finansijska se sada koliko mi je poznato koliko toliko stabilizovala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.