2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 847493 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Zvezda pobedila Bosnu, Kešelj 19

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Bosnu sa 85:79 u 13. kolu NLB lige i tako su zabeležili šesti trijumf u regionalnom takmičenju.

Zvezda je imala i +14, ali je Bosna postepeno smanjivala zaostatak sve do -2 na 3,5 minuta do kraja (76:74). Ipak, Štimac ubacuje koš uz faul, a meč definitivno odlučuje Kešelja trojkom za 82.76. Najefikasniji je bio Marko Kešelj sa 19 poena (4-5 za tri), Filip Videnov ubacio je 16 (6-11 iz igre), a Tadija Dragićević (7 sk. i 3 ast) i Elmedin Kikanović (5sk.) dali su po 14.
U gostujućem timu Goran Bajić imao je 14 poena, Đurasović i Kojadinović postigli su po 13, a Hajrić i Radonjić po 12.

Pred malim brojem gledalaca u dvorani Pionir Zvezda je odigrala na naročito motivisano i daleko od svog maksimuma, ali je ipak uspela da savlada poslednjeplasiranu Bosnu, koja je igrala bez najboljeg pojedinca Suada Šehovića.

Prvu ozbiljniju prednost ’crveno-beli’ su stekli krajem prve deonice posle tehničke greške dosuđene Bajiću. Zvezda je maksimalno iskoristila nesmotrenost centra Bosne – pogođena su sva četiri bacanja (Dragićević, pa Videnov), a zatim je Radivojević pogodio za 26:17.

Potom je u igru ušao Kešelj, ubacio 9 poena u nizu i ekipa Ace Petrovića povela je sa +16 (35:19). Ubrzo je posle poena Štimca Zvezda stvorila najveći višak na meču (42:25) i činilo se da će meč biti rutinski priveden kraju.

Ipak, pomalo nonšalantni pristup košarkaša Zvezde umalo im se nije osvetio jer su gosti iz Sarajeva polako ali sigurno sustizali prednost ’crveno-belih’.

Bajić je ubacio sedam poena u nizu za samo -2 (76:74) i situacija je odjednom postala alarmantna jer je Zvezda imala imperativ pobede. Ipak, tada Štimac postiže koš uz faul, a Kešelj svojom četvrtom trojkom prelama meč u korist beogradskog tima.

U narednom kolu Crvena zvezda dočekuje Budućnost, dok Bosna gostuje Zagrebu.

B92
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Sensation
E ljudi kakva je bila tekma...ja ovu propustio(jbg neko mora i da slavi)..idim da nije bilo bas najbolje? Utisci? Pojedinacno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Wave II
E ljudi kakva je bila tekma...ja ovu propustio(jbg neko mora i da slavi)..idim da nije bilo bas najbolje? Utisci? Pojedinacno?

У првом полувремену поприлично добра игра Звезде, у другом нешто слабије издање, Кешељ нас извадио тројкама... Али добро, победа је победа... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Sensation

У првом полувремену поприлично добра игра Звезде, у другом нешто слабије издање, Кешељ нас извадио тројкама... Али добро, победа је победа... Smile

Hvala Trando  Smile
Ma i to sto kazes,mrzelo ove nase da se cimaju na crveno slovo(verovatno je Kikan kidao  Smile ) al ko sto kazes,bitna je pobeda...
Sad cini mi se jos 2 vezana domacinstva u NLB + Beneton kuci? Jel bio jos neko raspolozen veceras? Jel igrao Tejlor? A Nedovic  Smile Smile ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ali Tejlor... Ono ja zovem kriminal. Bas sam analizirao sta radi na terenu. Kada smo u napadu, on kao uvek pocinje napad(citaj - plejmejker), samo dotrci do linije za trojku i dobaci prvom igracu pored sebe,Dragicevicu,Keselju,Bakicu, nebitno... I onda se vrati car unazad!!! Ali ni u jednom napadu Zvezda nije ucestvovao! Znaci ovi se dobacuju, prave nazovi akciju a on bleji negde. Mnogo puta nije cak ni u kadru bio!
A kad se branimo, e to je vec druga prica. Tad stoji tu negde sa strane i gleda sta se desava. Ja zaista ne znam koja je funkcija tog igraca u timu, mi kao da igramo 4 na 5. Samo zelim da mi neko objasni sta on radi na terenu...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC ...
kakav rezultat takva i utakmica... gos Aco Petrovic kao da nije trener... umesto da dobijemo sa 20+ razlike nas izvadi keselj trojkom.. sramota.. Teylora pod hitno vratiti odakle je i dosao, taj nema pojma gde vozi... Trener je ocaj, nervira me sto ne daje bjelici vecu minutazu , drugo ne zna kad da trazi tajmaut, totalno pogresne izmene, sve u svemu umesto da kidamo sa ovakvim igrackim kadrom mi lutamo ko gluvi kucici... Aca i Teylor pod hitnu kuci...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 1100
Да ли је ове године у НЛБ-лиги фајнал 4 или фајнал 8 (надам се да је фајнал 8  Smile Smile)
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Petrović: Previše izgubljenih lopti

Trener Crvene zvezde Aco Petrović rekao je da je njegov tim izgubio previše lopti u pobedi nad Bosnom.

Crvena zvezda je pobedila Bosnu 85:79 u 13. kolu NLB lige. „Ovakve utakmice je teško igrati jer su unapred dobijene. Dok nismo pravili greške na njihovu zonsku odbranu imali smo solidnu prednost.“
„Međutim, u drugom poluvremenu bilo je mnogo teže, odbrana rivala je dobro funkcionisala, a imao je i vrlo dobar procenat šuta. Kada jedan tim ima 18 izgubljenih lopti teško je očekivati da će ubedljivo trijumfovati“, rekao je Petrović.

Trener Bosne Goran Šehovac izjavio je da se plašio ubedljivijeg poraza , s obzirom da je njegov tim bio oslabljen u Beogradu.

„Prati nas mnogo problema. Plašio sam se katastrofe u rezultatskom smislu, ali smo to ipak uspeli da izbegnemo. Bili smo oslabljeni. Takva situacija je skoro tokom čitave sezone pa se više bavimo našim problemima, nego što razmišljamo o protivniku. Iako je izgledalo da smo u jednom trenutku mogli da prelomimo meč, moram da kažem da je Zvezda daleko kvalitetniji tim i da je lako rešila meč“, rekao je Šehovac.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
kakav rezultat takva i utakmica... gos Aco Petrovic kao da nije trener... umesto da dobijemo sa 20+ razlike nas izvadi keselj trojkom.. sramota.. Teylora pod hitno vratiti odakle je i dosao, taj nema pojma gde vozi... Trener je ocaj, nervira me sto ne daje bjelici vecu minutazu , drugo ne zna kad da trazi tajmaut, totalno pogresne izmene, sve u svemu umesto da kidamo sa ovakvim igrackim kadrom mi lutamo ko gluvi kucici... Aca i Teylor pod hitnu kuci...
Voleo bih da nije istina. Al sve jeste.  Smile

Taylor, nije da ne zna. Kao da nece da igra. . . Neverovatno. Nisam ono skoro video, prevede loptu, i baci pas.
Kikan dominira protiv ovih luzera.
Keselj isto, samo sto ga je jos kenjalo ko budalu.
Petrovic menja retko al zato lose. . .Ne samo da bi Bjelica trebao da igra vise, vec i Nedovic i jos 3 igraca koja ne igraju uopste. . . Lik rotira Vuka,Videnova,Bjelicu,Keselja,Tadiju,Stimca, Kikana,Bakica,Stevica,Taylora. . . I to stevic,bakic igraju na kasicicu, bjelica malo a recimo tadija igra previse. . .

Lepo je rekao Bosko Djokic nedavno., . . Zvezda nije trebala da uzima Taylora, trebala je da igra sa Bjelicom i Vukom na pleju, + da konacno pusti nedovica. . . Rasteretila bi pare za centra, ne bi upropastila nedovica kao sto hoce, a iz toga proizlazi i da bi dobila igraca kojeg bi naravno kasnije mogla da proda. . . Bjelica bi imao vecu ulogu, jer ovako ga forsiraju cisto jer je bjelica, pa kad dobije loptu samo solira jer je dobija malo, jer nema neke prave zadatke. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Na današnji dan

1961.

Naš tim je ionako zapaljivu fudbalsku atmosferu u  Buenos Ajresu podigao do tačke ključanja, pošto je u okviru južnoameričke  turneje na krcatom stadionu savladao čuvenu ekipu River Plate sa 1:0. Gol odluke postigao je naš zlatni „olimpijac“ Dušan Maravić, a Argentince je igrom očarao ovaj sastav: Vukićević, Durković, Tomić, Maravić, Šijaković, V. Popović, Stipić (Andrejić), Ivoš, Dončevski (Rudinski), Šekularac, Melić.

1970.

Dujković, A. Marković (Drenovaković), P. Krivokuća, Novković, Bogićević, Keri, S. Janković, Karasi, Filipović (Panajotović), T. Mihajlović, Klenkovski – ovako glasi sastav našeg tima koji je gostovao u Kragujevcu i sa Radničkim odigrao prijateljski susret.

Posle 90 minuta mreže su ostale netaknute – 0:0.

1995.

Za Crvenu zvezdu četvorogodišnji profesionalni ugovor potpisao je Vinko Marinović. Ponikao  u Kozari iz Gradiške, afirmaciju je stekao u banjalučkom Borcu, a na „Marakani“ postao jedan od najboljih jugoslovenskih odbrambenih igrača. Odlikovali su ga odličan pregled igre, duel igra, skok i sjajan šut, kojim je dosta puta znao da razbije protivničke odbrane. Odigrao je 111 zvaničnih utakmica u crveno-belom dresu, postigao 15 golova, i učestvovoao u osvajanju jedne titule (1995) i četiri trofeja Kupa (1995, 1996, 1997, 1999). 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.