2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 847138 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38

Pa brate ako njega ne guraju onda nikog ne guraju. U Borcu ako se prezivas Vranjes ili Bilbija ti moras da igras pa makar imao proteze a ne noge Smile

Smile

????????????????????
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N95
Sada se ovaj decko dosta eksponira preko novina iz par razloga.
Da nadje sto bolji angazman,da digne prasinu kako je on VIDIC a ne igra.
Ja koliko sam cuo price o njemu(pricam o kuloarskim pricama) da i nije nesto posebno,da je na pr. mali Savic bolji od njega.E sad,tu ostaje pitanje zasto makar malo nije dobio sansu,ali svi mi treba da znamo,da trener u 95% slucajeva zna bolje od svih nas,pa on vodi te igrace,on ih provlaci kroz trenazni proces.Nijesam previse uznemiren njegovim kukanjem,jer mislim da u Zvezdi sigurno ima klinaca poput njega.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ja sam gledao Vranjesa na par utakmica u Zvezdi i sasvim solidno je delovao, sta vise kao neko ko bi mogao da jako lepo napreduje...

To su i englezi primetili kada su dolazili da gledaju Milijasa, pa se prica da su neki ljudi(tj. valjda jedan covek, verovatno upuceniji znaju ko je) hteli da uzmu njegov ugovor iz kluba kako bi ga odveli negde...

Dakle nije samo na tome da je dosao kao talentovan...  Smile

Ne kazem da nisu gurali Vranjesa u Borcu iz BL, ali u Zvezdi je drugacija situacija...

Ono sto mislim da je se moglo primetiti i na pripremama je da je nazadovao od kako je dosao u Zvezdu umesto suprotno...

stefan77 slazem se za to skroz, samo mislim da ima jos par stvari koje bi tu mogle da se kazu, ali to cu pisati kada budem imao malo vise vremena.  Smile Smile

« Poslednja izmena: 19. Dec 2009, 12:00:00 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ajde ipak da napisem ovo za ove klince sto odlaze...

Dakle taj trend se nije mogao sresti do skoro... Bar ne u ovoj meri... Ok je reci da ima to veze sa stanjem u kom se klub nalazi, ali verovatno nije samo do toga...

Nasa omladinska skola je postala sinonim za tatine sinove i sl. i gde je bitno da imas nekog ko ce da daje kintu da te guraju...
Na drugoj strani Partizan pored 10 puta boljih uslova i infrastrukture, nema taj problem u toj meri(to sa tatinim sinovima)...

I ne treba covek da se zacudi sto nam beze deca...

Uz to vrlo je moguce i da nam menadzeri u odredjenoj meri kroje tim, tj. da imaju dobru ulogu u tome ko ce igrati...

I onda je normalno da ce roditelj da uzme dete i odvede ga negde gde ce imati ravnopravnu sansu... Nije samo stvar u parama, jer ne daju ni u inostranstvu toj deci neke preterane pare, ali im daju uslove da postanu igraci...

Primera radi, Partizanu je pobegao Sulejmani tako k'o nama ova 3-ica, ali su mu zato ostali Jovetic i Ljajic, dakle nije samo stvar u kinti...

Primera radi za onog Djuricica se pricalo da mu se cale posvadjao sa ljudima iz Zvezde, pa je moguce da je kao posledica toga dosla potraznja za tolikom platom... (A trazio je i valjda mnogo vece pare od tih koje si pomenuo, primera radi ja bi mu dao platu 150 000, jer bi njega za 2 godine mogao prodati za nekoliko miliona... On je valjda trazio 250 000 tj. za 3 sezone ukupno 750 000(ili 750 000 po sezoni, ne secam se sada, ali procitah negde)...)

I sada pazi, na drugoj strani mi imamo Kovacevica za koga isto pricaju da je talentovan mada ne kao Djuricic, ali da je potencijal, koji evo umesto u Zvezdi igra u Sopotu, a ja u prvoj postavi gledam Savija koji nije los fudbaler, ali je ono, neki JSL prosek mozda malo iznad toga...
Ne znam kako igra Kovacevic u Sopotu, ali kada kupovah Zurnal dao je neki gol...

Slicna stvar je i sa Savicem koji treba da gleda Vilotica i Djordjevica a nije gori nista ni od jednog ni od drugog, pa onda imamo Lazovica koji ne igra, slicna je stvar i sa Sreckovicem, i onda kakvu ti poruku saljes mladim igracima?

Bezite sto dalje od Zvezde, nema vam tu buducnosti i prostora...

« Poslednja izmena: 19. Dec 2009, 13:06:27 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Не можеш тако да гледаш јер ова сезона је чисто преживљавање и игра на титулу по сваку цену, иначе би Пижону сигурно играли млађи играчи. Био би увелико разапет да није први и он је тога свестан.
Сетимо се само тренера ОФК Београда ком је на почетку сезоне речено да форсира млад тим и да је довољно само да избори опстанак. Човек је најурен због "слабих резултата" иако је изборио опстанак.

Поређење са Партизаном је глупо јер су далеко стабилнији клуб. А сумњам да су Јоветић, а сада и Љајић имали мале плате. Знамо да нам два најплаћенија играча примају 100 000 годишње, тако да је сулудо причати о неким великим платама за клинце у овом тренутку. Камо среће да можемо себи да пружимо тај луксуз да плаћамо клинца 250 000евра.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Veceras u pola 8 basket protiv Bosne, ima i prenos na Kosavi za one koji ne mogu da odu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Значи ли то сармо да идеш ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung 
Овом Мугоши је ћале градоначелник Подгорице, ако се не варам.

Само нам фали још један, који је стигао по некој вези. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Darko, dođi i uzmi titulu sa Zvezdom!

Srpski internacionalac u dresu Njujorka Darko Miličić zatalasao je košarkašku javnost u Srbiji izjavom da je definitivno odlučio da se sledeće sezone vrati u Evropu. Istog momenta kada je objavljena vest, na sportskim portalima u Srbiji pojavili su se komentari tipa: „Darko, vrati se u Srbiju“, „Dođi u Zvezdu“...

Pozvali smo Acu Petrovića, trenera ekipe s Malog Kalemegdana i pitali „da li se slaže s brojnim navijačima i da li osluškuje njihove želje“...
- Daleko je sve to... Naravno da bi nam dobrodošao igrač kalibra Darka Miličića, koji je bio ekstratalentovan centar pre nego što je otišao u NBA. Tamo nije imao priliku da se dokaže, ali verujem da je pred njim svetla budućnost. Čuo sam da se vraća u Evropu i da ima želju da zaigra u Zvezdi. Još ako je istina da mu novac nije problem, naravno da bi smo ga oberučke prihvatili - kaže trener tima sa Malog Kalemegdana.
Opet hipotetički, šefa struke u Zvezdi pitali smo da li bi crveno-beli sa Miličićem ove sezone osvojili titulu?!

- Ufff... Teško je o tome govoriti. Za titulu i ostale trofeje potrebno je mnogo rada i truda, kao i da se sklope neke kockice. Međutim, verujem da bi ovom sastavu Miličić doneo prevagu i da bismo se u tom slučaju sigurno dokopali trofeja - zaključuje Petrović.

Miličić ove godine zaradio dva Zvezdina budžeta!

Nije ni čudo što je Darko Miličić izjavio da se vraća u Evropu, bez obzira na ugovor koji će potpisati. Otkada je iz Hemofarma kao drugi pik drafta 2003. otišao u Detroit, sa kojim je 2006. osvojio šampionski prsten, a potom u Orlando, Memfis, pa na kraju Njujork, Darko je zgrnuo oko 17,5 miliona evra. Samo za ovu godinu garantovana mu je zarada od oko pet miliona evra, što su gotovo dva Zvezdina godišnja budžeta.

Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Како би било добро да дође Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.