2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 846846 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Види овог опамећеног Smile Е добродошао назад Smile Smile

Ја прижељкујем једног одличног центархалфа, да изгура сомину Шорђевића што даље од терена, очекујем једног финог везног играча који уме да игра фудбал, и једно 20 играча на левој страни да нам никад не понестане!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Promena u Omladinskoj školi

Petar Krivokuća, dugogodišnji prvotimac i trener u FK Crvena zvezda, nije više direktor Omladinske škole našeg kluba. Iskusni sportski radnik je posle pet meseci na ovom mestu odlučio da se povuče, posle razgovora i dogovora sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem.

- Mislim da je vreme za odlazak. Dao sam maksimum. Kad sam dolazio doneo sam i program rada za koji mislim da je dobar i koji će dati rezultat, ali ja ga neću sprovoditi. Bilo je i nekih ružnih natpisa u javnosti koji su mi, bez razloga, poljuljali autoritet u Omladinskoj školi i u klubu i zato je najbolje da se rastanemo. To sam rekao i sportskom direktoru Adžiću i složio se. Ostajem uz moju Zvezdu zauvek, ali radiću neke druge stvari – kaže Krivokuća.

Sportski direktor Ivan Adžić ističe da će rešenje biti brzo.

- Svi segmenti kluba su brzo napredovali u odnosu na prošlu sezonu, jedino je Omladinska škola išla mnogo sporije. Zato je promena normalna. Krivokuća je dao maksimum i logično je što i ovakvim potezom želi da razmrda i promeni nešto. Vrlo brzo ćemo ponuditi rešenje za mesto direktora Omladinske škole, koja je najznačajniji segment Crvene zvezde. Faktor uspešne budućnosti – kaže Adžić.

Upravni odbor FK Crvena zvezda je verifikovao sporazumni raskid ugovora.

http://www.crvenazvezdafk.com
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sicilijanci nude, Zvezda odbija

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Palermo hoće Dejana Lekića, ali Crvena zvezda ne želi da proda visokog centarfora.

Rukovodstvo kluba sa "Marakane" smatra da je Lekić neophodan u nastavku borbe za oba trofeja. Iz istog razloga, uostalom, nije došlo do pregovora sa Benfikom, Vislom i praškom Slavijom. Ima i najava da bi jedan bundesligaš trebalo da pošalje ponudu, ali je pretpostavka da će biti sličan epilog, iako u Zvezdi planiraju da angažuju Miloša Trifunovića, najboljeg strelca Javora.

Sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N95
Je l' to Mile Kitic?!!  Smile Smile

Smile Smile Smile

hahahahahaha...Jbg. morao sam nesto "zajebano".....

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Wave II
Je l' to Mile Kitic?!!  Smile Smile

Smile Smile Smile
hahahahahaha...Jbg. morao sam nesto "zajebano".....

Aјд' сад лепо назад на тему Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2009, 17:33:49 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Je li, a jel zna neko otkud klinac po imenu Jevrem Kosnic(inace mozete na zvanicnom sajtu u omladinskom pogonu naci njegovo ime) je sada fudbaler Intera iz Milana?  Smile Smile Smile

Ne treba pominjati da je mali veliki talenat i da je na nekom turniru gde je igrao sa reprezentacijom proglasen za najboljeg fudbalera sredine terena...

A mislim da sam cuo da nam je to 93. godiste(Srbiji) jedno od najtalentovanijih...

Zna li iko? stefan77 mozda ti znas nesto?  Smile

Vranješ: "Kao da nisam igrač Zvezde"

Defanzivac Crvene zvezde nezadovoljan što ove jeseni nije odigrao ni minut u crveno-belom dresu. Za Pižona kao da nisam postojao, jada se Ognjen Vranješ.

Ognjen Vranješ koji je pre godinu dana na "Marakanu" došao iz banjalučkog Borca, nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da ove jeseni nije odigrao ni minut za prvi tim Crvene zvezde.

"Ne samo da nisam igrao, nego sam samo dva puta sedeo na klupi protiv Rudara. Od tada kao da više nisam bio igrač Crvene zvezde jer nisam postojao za trenera Petrovića", kaže Vranješ.

Dvadesetogodišnji fudbaler je svestan da će ove zime otići negde na pozajmicu.

"Ne ide mi se u Sopot, ali ne znam koji bi to drugi klub mogao da bude. Moj menadžer će uskoro porazgovarati sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem, pa ću videti na čemu sam", nezadovoljan je Ognjen Vranješ.

Izvor: http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/vranjes-kao-da-nisam-igrac-zvezde-11909.html

Ja se nadam da ako bude isao negde na pozajmicu, da to nece biti Sopot nego neki superligas gde ce moci da igra...
Koji ce djavo u sopotu u 3. ligi...

« Poslednja izmena: 18. Dec 2009, 17:47:22 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Wave II
Citat
Vranješ: "Kao da nisam igrač Zvezde"

Стварно тужно... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ko mu je kriv kad nije zadnji vezni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Пижон очигледно не воли да дира тандем који се добро уклопио и добро ради свој посао.

А и тај Врањеш није ништа нарочито да би сад њега требало "исфорсирати"... Нека набаци једно десет кила мишића, па ће можда и прићи првом тиму...

Штопер који изгледа као пичкица и притом је јако мршав за мене није добар штопер Smiley То је један од предуслова за постанеш прави централни бек Smiley

Треба га послати на позајмницу, али као што Јакша рече боље у неки суперлигашки клуб типа Спартак или Млади Радник.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16

А и тај Врањеш није ништа нарочито да би сад њега требало "исфорсирати"... Нека набаци једно десет кила мишића, па ће можда и прићи првом тиму...

Штопер који изгледа као пичкица и притом је јако мршав за мене није добар штопер Smiley То је један од предуслова за постанеш прави централни бек Smiley

A cekaj zar Savic nije isti takav,pa biste ga svi "voleli u timu"?

Jednostavno obojica su jos mladi i zeleni i jos im je rano da budu standardni prvotmci.Pizon je Vranesa malo bacio u drugi plan,Savic je jos i igrao zato sto je nase dete i zato sto je igrao i za reprezentativne slekcije...
Ali ima vremena i za njega i za Vranese,zao mi je decka istina,ali izgleda da je zaista jako mlad i da ima dosta mana koje bi trebao da popravlja...

Треба га послати на позајмницу, али као што Јакша рече боље у неки суперлигашки клуб типа Спартак или Млади Радник.

jos kad bismo mogli mi da odaberemo gde ce da igra  Smile sta mislite,da superligaski klubovi nemaju oci,da se ne bore za plasman i da nemaju svoju decu koja su slicna ako ne i bolja mozda od Vranesa
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.