2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 846857 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ej bre pa pazi ovako...

Ostace nam 3 stopera... Ej pa covece, stoperi su najpodlozniji neigranju zbog parnih kartona... Nijedna ozbiljna ekipa nema samo 3 stopera...
Ma nijedna ekipa nema...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Citat
Ej pa covece, stoperi su najpodlozniji neigranju zbog parnih kartona...

I Lekić...  Smile

Ma razumijem te ja, još naročito znajući kakav je Đorđević "gospodin" od štopera... Ko da gledam Belodeića...  Smile

Al aj možemo i to skrpiti, vidiš da nam je čitav tim takav... skrpljen...

Možda nam Adžić izvuće keca iz rukava.... (u tome je iskusan... kad bolje razmislim i nije... da jeste ne bi se pominjali onoliki kockarski dugovi)  Smile

Rezervnog štopera imamo, a balvana uvijek možemo dovesti kao četvrtog... Mada je meni tu Vranješ idealan

Više me brine, a to si i napisao, nepostojanje lijevog krila....
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.25
mob
HTC Tattoo
Može li mi neko staviti,ako ima i zna,statistiku svih dosadašnjih derbija sa Partizanom? (raspravljam se sa jednim grobarom pa zato) Smiley)))))  Unaprijed zahvalan  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
znajući kakav je Đorđević "gospodin" od štopera... Ko da gledam Belodeića...  Smile
Ко да поредиш кљакавог Младеновића и Марадону Smile Smile

Мени криво што због вијања резултата дечурлија никад неће добити шансу. Више се верује неким 25-6-7-годишњацима из домаће лиге него омладинцима. Где је Мркела?! Тај је МОРАО да буде у првом тиму. Има још те дечурлије, Лишчевић или како се већ тове, Татомировић, Милановић, Ћирић, Чаушић, Савић Вукосављевић.... То су момци по 17-18 година а све нешто сумњам да ћемо их и у будућности гледати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Da se upisem i ja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
znajući kakav je Đorđević "gospodin" od štopera... Ko da gledam Belodeića...  Smile
Ко да поредиш кљакавог Младеновића и Марадону Smile Smile

Мени криво што због вијања резултата дечурлија никад неће добити шансу. Више се верује неким 25-6-7-годишњацима из домаће лиге него омладинцима. Где је Мркела?! Тај је МОРАО да буде у првом тиму. Има још те дечурлије, Лишчевић или како се већ тове, Татомировић, Милановић, Ћирић, Чаушић, Савић Вукосављевић.... То су момци по 17-18 година а све нешто сумњам да ћемо их и у будућности гледати.
mozda ih i budemo gledali  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Je li, a jel zna neko otkud klinac po imenu Jevrem Kosnic(inace mozete na zvanicnom sajtu u omladinskom pogonu naci njegovo ime) je sada fudbaler Intera iz Milana?  Smile Smile Smile

Ne treba pominjati da je mali veliki talenat i da je na nekom turniru gde je igrao sa reprezentacijom proglasen za najboljeg fudbalera sredine terena...

A mislim da sam cuo da nam je to 93. godiste(Srbiji) jedno od najtalentovanijih...

« Poslednja izmena: 18. Dec 2009, 03:33:40 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
U slucaju da Tutoric i Vranes odeu na pozajmicu treba ocekivati ili neko pojacanje na toj poziciji ili dovodjenje odnosno registracija nekog iz omladinske skole jer se takodje slazem da je nedopustivo reskirati sa 3 stopera u ekipi...kartoni,povrede i za cas nemamo ni jednog coveka na toj poziciji... Smiley 1  Ali svakako sam siguran da tandem Djordjevic-Vilotic nece biti promenjen,odnosno ako dovedu nekog stopera to ce biti neki mladi igrac koji ce ove prolecne polu-sezone grejati klupu kao i Vujadin Savic...

Sto se tice Vilotica i Djordjevica,oni su pristojan stoperski par pogotovo uzimajuci u obzir cinjenicu da su zajedno odigrali oko 15ak utakmica,a mislim da cak nisu ni toliko....Tako da treba uzeti u obzir neke stvari da ipak nisu uigrani i da tek sada to sve dolazi na neko svoje mesto na koje i treba...Ne znam zasto se ljudima ne svidja Djordjevic,covek je i vise nego Zvezdas,a ima taj voljni momenat da kada je on na terenu,cela ekipa se oseca sigurnije jer je po prirodi veliki pobednik koji ne da na sebe,na svoju ekipu i na svoje saigrace...Za ovi ligu i za ovu Zvezdu,on je izuzetno dobar i bitan igrac,cak i klasa za ovaj tim...Naravno da ne bi bio ni na klupi u nekom drugom Zvezdinom timu ili nekoj drugoj generaciji,ali za ovaj sastav,on je autoritet i cak vise kapiten od Lazetica...

Iskreno misim da nam na toj stoperskoj poziciji neko posebno pojacanje na polu-sezoni ne treba,kad se zavrsi sezone i krenu pripreme za sledecu sezonu,onda se moze razgovarati,ali sada dovoditi nekoga ko opet treba da se uigrava je suludo...

Nama je najpotrebniji levi bek ili ti levi spoljni igrac (kako hocete) jer smo u deficitu sa igracima koji igraju prirodni levom nogom i po levoj strani,takojde ako Ninkov ode pod hitno mu treba naci zamenu jer Vasiljevic i Cvetkovic nisu ni blizu modernog ofanzivnog beka kakav je Ninkov.I po ovom sistemu igre koji igramo,treba naci tog jednog dobro veznog igraca koji zna sa loptom i koji ume da da taj zavrsi pas,ali uz malo muke i strpljenja to lako moze da bude i Kadu...

Ono sto sam video u nasem prvenstu to je sve "idi mi dodji mi" igraci koji su na pola i nisu nista bolji od na primer Blazica,Gume ili Nikolaca koji ce najverovatnije na pozajmicu...Ne bih voleo da nam se desava da dovedemo igraca koji je isti kao i onaj koga smo poslalai na pozjamicu,gomilanje igraca iste klase,pozicije i mogucnosti nam ne treba...Nisam puno gledao druge timove pa ne smem da tvrdim,ali gledajuci te neke ekipe protiv Zvezde nisam video na terenu ni jednog igraca koji odskace i koji je ta klasa...Zato se ne bih upustao u komentarisanje Mungose i ostalih potencijalnih pojacanja...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N95
Citat
Ne znam zasto se ljudima ne svidja Djordjevic,covek je i vise nego Zvezdas,a ima taj voljni momenat da kada je on na terenu,cela ekipa se oseca sigurnije jer je po prirodi veliki pobednik koji ne da na sebe,na svoju ekipu i na svoje saigrace. .

Djora je solidan fudbaler,uz napomenu,za ovu ligu idealan(makar u ovom trenutku).
Njega i Vilotica netreba dirati u narednom periodu,sve su bolji u tandermu,naravno,ako se ne pojavi neko mnogo bolji. I kao sto je receno,lud je ko struja,voli Zvezdu vise od svega.

Citat
Zato se ne bih upustao u komentarisanje Mungose i ostalih potencijalnih pojacanja. . .

Mugosu odavno prizeljkujem u Zvezdine redove. Ima mi smeka taj momak. Dugo godina znam za njega,i gledao sam ga pa sigurno 20-ak puta uzivo,ako ne i vise. . .

Pozdrav svima. . .  :wave:

p. s Necu praviti sranje ovog puta,opametio sam se. . .  :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Je l' to Mile Kitic?!!  Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.