2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 813 814 816 817 ... 822
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cпортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 623695 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Uspeh ce biti, ne ako Zvezda osvoji titulu, nego ako se dot'le napravi neko resenje o smanjivanju duga!
Jeste da bi ulaskom u LS dobili 10mil., ali to nije realno!

Nego,jel ima sutra prenos basketa?
Mislim da ga nece biti, u to vreme RTS prenosi Mancester!
Prenosi se Hemofarm!
Ocigledno da RTS prenosi Zvezdu samo kad je domacin... nema se para za vise!  Smile

Da, nece biti prenosa!
http://www.eurocupbasketball.com/ulebcup/competition/tv?gamecode=60
« Poslednja izmena: 15. Dec 2009, 01:03:13 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
HTC Sensation
Fala Milanche  Smile

Jebem ih u glavu nesposobnu,opet cemo da se grcimo sa textualnim prenosom  Smiley 1

Kikanovic,Elmedin: dunk.... Smile
« Poslednja izmena: 15. Dec 2009, 01:12:39 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson Т280i
Pižon Koperfild  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Wave II
B92:Zvezda želi 5 domaćih igrača

Crvena zvezda želi da se pojača sa 5 domaćih fudbalera u zimskom prelaznom roku, saznaje B92. Za sada nije poznato da li je sa njima spisak i zatvoren...

Kako nezvanično saznaje B92 klub iz Ljutice Bogdana zainteresovan je za najmanje 5 igrača iz domaćih klubova. To su: Đorđević iz Novog Pazara, Jeremić, fudbaler Zemuna koji igra na poziciji levog veznog,Mugoša, vezni fudbaler Borca iz Čačka,Trifunović,napadač Javora.

Pored ovih imena koja su već u opticaju i u brojnim medijima, novo ime za koje su crveno-beli zainteresovani je i Predrag Mijić, desno krilo Spartaka.

Fudbalski klub Crvena zvezda osvojio je jesenju titulu. Igrači su već na odmoru koji će potrajati skoro mesec dana (pripreme za prolećni deo sezone počinju 9.januara), a sada na scenu stupaju operativci kluba i sportski direktor, koji će do početka priprema pokušati da dovedu igrače za koje su procenili da mogu da budu pojačanja.

Jasno je da je opredeljenje ljudi u klubu, koji prate ove igrače duži period, da se Zvezda prvo pojača domaćim fudbalerima, a tek nakon toga moguć je dolazak nekoga od igrača iz inostranstva. Potpisi većine njih očekuju se pre 9.januara, kako bi prošli kompletne pripreme sa timom.

Što se tiče odlazaka, kako saznajemo, konkretna ponuda postoji samo za Pavla Ninkova, a stav kluba je da mogu da idu igrači za koje FK Crvena zvezda dobije adekvatnu finansijsku ponudu, i za koje je moguće pronaći zamenu, jer je posle prvog dela sezone jasno da crveno-beli imaju kao cilj titulu.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pižon o sezoni, pojačanjima, Moreiri...

Zašto je Zvezda najbolja u Srbiji posle jesenjeg dela sezone? Ko je najviše napredovao od igrača i zašto je  Kadu marginalizovan? Ko će otići, a ko će pojačati crveno-bele u januaru i zašto je Zvezda rekla „zbogom" Evropi  tako rano? Ko je najbolji igrač Jelen super lige?... Na ova, ali i na niz drugih pitanja, usko vezana za rezultate i učinak Crvene zvezde, timski i individualno, odgovore je servirao, opušteno, Vladimir Petrović Pižon, trener jesenjeg prvaka, sumirajući minulii rad.

- Momci su pokazali kvalitet, iako im mnogi nisu verovali na početku sezone, bili su homogeni, imali su sjajnu atmosferu - naglasio je Pižon esencijalne elemente zbog kojih je Zvezda, trenutno, tu gde jeste - iznad svih.

Ali, nije sve bilo tako lako...

- Bilo nam je teško, igrači su trpeli veliki pritisak pred gotovo svaku utakmicu. Povoljna okolnost za nas bila je ta što smo igrali mečeve u serijama pa smo uvek bili u savršenom stanju pripravnosti. Ne bih da omalovažavam moje igrače, ali čini mi se da je bolje što nismo igrali Evropu. Mislim i da nismo ove jeseni igrali toliko slabo koliko su igrači bili opterećeni i što su stalno bili pod imperativom pobede, iz utakmice u utakmicu. Oni su mladi, nemaju iskustvo, nisu vanzemaljci, čak i kada vode dešavalo se da im se noge stegnu, da igraju u grču.     

Govoreći o njegovoj taktici, koja je nekoliko puta nailazila na nerazumevanje u stručnoj javnosti i kod navijača, recimo, kao u slučaju kada je protiv Borče, u jednom trenutku, igrao sa pertoricom štopera braneći vođstvo, Petrović je otkrio da je takav model sledio gledajući mečeve evropskih liga, konkretno, duele Serije A.

- Morate i vi, novinari, da shvatite. Fudbal nije ono što je nekad bio, rezultat je sada iznad svega. Eto, recimo, gledam utakmicu Milana koji je imao vođstvo, a njihov trener, umesto Inzagija, ubacuje štopera. Zamislim se, zapitam zašto, i shvatim da je jednostavno želeo da pošto- poto odbrani gol, da zabeleži pobedu još jačom odbranom. Tako sam i ja uradio protiv BSK-a, a onda sutra čujem da ne igramo lepo, da smo taj meč odigrali katastrofalno.

Pižon se osvrnuo i na kvalitet našeg prvenstva...

- Čini mi se da je ova sezona više izjednačena nego prethodne. Istina, Zvezda i Partizan su i dalje dominantni, ali teže nego ranije pobeđuju protivnike. Da je liga slaba - slaba je, ali ide to nabolje. Ne smemo tražiti dlaku u jajetu.

Petrović je analizirao i pojedinačni učinak igrača, onih koji su ga prijatno iznenadili, ali i onih od kojih je očekivao mnogo više.

- Zadovoljan sam kako su igrali Ninkov i Lazetić i prava je šteta što se kapiten povredio, mnogo nam je nedostajao u nekoliko mečeva, posebno protiv Partizana. Đorđević je bio konstantan čitave sezone, dok je Savio najviše napredovao. Vrlo sam zadovoljan njegovim odnosom prema radu, odigrao je svih 15 utakmica u ligi, nijedan trening nije propustio, za razliku od nekih. Predano je radio, stalno je pokazivao interesovanje, raspitivao se. Tu je i Blažić, napredovao je, i naravno, trojica napdača, Perović, Lekić i Jevtić. svaki od njih je, na svoj način i u određenom periodu prikazivao odlilčne partije. Generlano, zajedničko za sve njih je da mogu još bolje. Među igračima od kojih sam očekivao više je Nikolić, nekako mislim da nije radio, na primer, kao Savio, da je morao bolje. To je igrač koji ima solidan pas, dobar pregled igre, ali nije se u punoj meri iskazao. Neka ovo oshvati kao dobronamernu kritiku.

Na Pižonovom skeneru našao se i Kadu.

- On je tehnički izvanredan igrač. E, sad, problem za njega je bio taj što je situacija bila ozbiljna, što smo morali da mislimo samo na rezultat. Ne kažem da je Kadu neozbiljan, ali imao sam tri dobra napadača, koji su se rotirali, pa je Brazilac trpeo. Izgubio je kasnije ritam, nije imao veliki broj mečeva u nogama, pa je po ulasku u igru često imao grčeve. U svakom slučaju, radi se o talentovanom igraču i ja volim takve.   

Došao je red i na pojačanja, koja su preko potrebna ekipi i Pižonu kako bi i na proleće igra i rezultati bili bar na nivou dosadašnjih.

- Stoji da u timu imamo fudbalere sredine trenena čija je uloga prvenstveno defanzivna. Stoga, potreban nam je kreativac, koji zna da pošalje pas ka napadačima, ali i da obavlja odbrambene zadatke. Imamo na umu neke igrače iz naše lige za to mesto, ali mislim da su nam pre svega potrebna krila, oni igrači koji mogu brzo da se transformišu iz sredine ili odbrane u fazu napada. Takvi nam nedostaju - rekao je Pižon, dodavši da bi Bojan Đorđević, fudbaler Novog Pazara, mogao da odgovori tim kriterijumima.

Gde su dolasci, tu su i odlasci...

- Videćemo šta će se dešavati. Ne zna se šta će biti sa Ninkovim, da li će ostati ili otići. Možda ostanemo i bez Perovića. Oni nam mnogo znače i bila bi šteta da odu, ali šta je tu je, znamo kakva je situacija u klubu. Subašić će verovatno otići, neki igrači će biti poslati na kaljenje.

Evropa, bar njen ligaški deo, ostao je pusti san za crveno-bele i ove sezone.

- Što se tiče našeg igranja u Evropi u početku je bilo: „Samo da prođemo prvo kolo", kasnije, „Samo da prođemo drugo". mislim da smo izgoreli u Pragu, nismo, jednostavno, imali iskustva, ni u tom meču, baš kao i u derbiju sa Partizanom, takođe veliki pritisak je bio na igračima. Opet, kada sumiramo, nije ispalo ni tako loše, zabeležili smo četiri pobede u šest utakmica.

Vraćajući se temi domaćeg prvenstva Pižon je, odgovarajući na pitanje novinara, kazao i ko je po njegovom mišljenju najkompletniji grač domaćeg prvenstva. Naravno, izuzimajući njegove fudbalere. 

- Pa, nekako mi se najviše sviđa Moreira, odličan je igrač i mnogo znači Partizanu. Ipak, ne bih ga doveo u Zvezdu.

Okupljanje igrača za nastavak sezone zakazano je za deveti januar. Ekipa će sedam dana raditi u Beogradu, a zatim sledi selidba u toplije krajeve, u Antaliju, gde će crveno-beli odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica. U planu su mečevi sa japanskom Hirošimom, Matersburgom i jednim poljskim prvoligašem.

sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
HTC Sensation
Prilicno normalan intervju,a znamo vrlo dobro da Zonpi zna to mnogo bolje... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Kad je basket, i odakle cete pratiti tekmu ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Mislim u pola 9, nisam siguran....

A praticu od kuce... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
HTC Sensation

Smile Smile  I ja cu od kuce...Jeste u pola 9    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S

Mislim u pola 9, nisam siguran....

Smile ...u krugu porodice

Sad ozbiljno, da li je moguce da niko od ovih silnih sportskih televizija nece prenositi? Ima li mozda na netu negde live stream?
« Poslednja izmena: 15. Dec 2009, 18:02:05 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 813 814 816 817 ... 822
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.