2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 812 813 815 816 ... 822
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cпортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 624545 puta)
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson Т280i
Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Rezime jesenje polusezone

Jebo si mu kevu  Smile

Jedino se ne slazem sa razocaranjima, ne moze da bude razocarenje neko ko nije dobio priliku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 1100
Прочитао сам цео текст,све је супер,само си на неким местима излагао број гледаоца и капацитете стадиона  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson Т280i
NA kojim ajde kaži  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
После дужег времена, неко напише подужи пост (а да се не зове јакша Smile) браво за труд Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 1100
Крушевац капацитет 8000 а ти си рекао 12 000 људи да је било  Smile

Јагодина капацитет 10000 ти си реко да је било 12 000 људи  Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson Т280i
Priznajem,pogrešio sam, ali bitno je to da su oba stadiona bila puna Smile,sada sam pogledao malo po netu i uvideo da sam se prevario u kapacitetu ova dva stadiona   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 1100
Ма да си ти мени жив и здрав  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson Т280i
Владимир Петровић Пижон
Видели бисте шта бих урадио са 10 милиона евра
Звездин тренер за „Политику” говори о њеним успесима, о томе зашто жали што нема Милијаша, Коромана и Басту, да не жели да се хвали победом у Аустралији док је водио Кину, да је поред новинара имао несугласица и с управом клуба

На „Маракани” због љубави према Звезди: тренер Владимир Петровић Пижон (Фото Ж. Јовановић)

За само шест месеци наш најтрофејнији клуб не само да је спасен пропадања, коме се прошле сезоне није назирао крај, него је поново на српском фудбалском врху. Велике, а по многима и највеће заслуге за овај Звездин неочекивани препород припадају свакако искусном тренеру Владимиру Петровићу Пижону (54), Звездиној четвртој звезди. После великих промена на „Маракани”, када је крајем маја за председника клуба изабран Владан Лукић, Петровић је због велике љубави према клубу у коме је стекао славу, али и коме је много дао, храбро прихватио велики изазов и други пут постао шеф стручног штаба Црвене звезде и то у њеном најтуробнијем времену..

– Дошла је група људи која покушава да направи што бољу Звезду, а ја сам се прихватио посла не размишљајући шта ће бити. На „Маракани” сам због љубави према Звезди. На свакој утакмици желим што бољи резултат. Међутим, не можемо сада да кажемо да ћемо бити шампиони. То не може нико никад да каже. Ево, за викенд су поражени Лион, Ливерпул, Јувентус… Да кажем, сутра ћемо да победимо, то је за мене лаж. То може да прође, али и не мора. Али, ту сте ви новинари криви, што дан касније не питате тренере: кога лажете? Каквог би имало смисла да сам говорио да ћемо бити први, а на крају не буде тако – рекао је Петровић у ексклузивном интервјуу за „Политику”.

Ипак, да ли сте се евентуално колебали око повратка у Звезду?

Ниједног тренутка нисам имао дилему да ли да преузмем Звезду. Није ми падало на памет да одустанем. После неких недавних критика у новинама сам се најежио, поготово после наше победе на Карабурми против БСК-а из Борче. Помислио сам шта би се тек писало о нама да нисмо први или да смо одмах завршили такмичење у Европи, већ у првим дуелима против словеначког Рудара. Други би требало да причају о мом доприносу Звездиним успесима. И док сам био у мањим клубовима играли смо добро, али смо губили неке утакмице, али овде је друкчије, јер је Звезда велики клуб.

Да ли за нечим жалите?

Само могу да жалим што су неки играчи отишли, а могли су много да нам помогну. Али, морали су да оду. Ту пре свега мислим на Милијаша и Коромана, кога сам, као и Лазетића, тренирао од малих ногу. Жао ми је што се није вратио Баста, што је била моја жеља. Вероватно би и Короман још боље играо, као што је и Лазетић ове сезоне знатно побољшао форму. Било би нескромно рећи да смо у Европи могли више да остваримо. Ипак, за тако нешто је било потребно да имамо 23-24 права играча.

Наша констатација да је Звезда била физички неспремна у „вечитом дербију” толико Вас је разљутила да сте једва пристали да разговарате…

Не да сматрам да имамо физичку спремну екипу, него сви то говоре. То смо показали против Словенаца, грузијског Динама, кога смо у реваншу победили с 5:2, па и чешке Славије. Али, свесни смо и да ћемо неке утакмице изгубити. Свима нам је било тешко после пораза од Партизана. Треба признати пораз, али сигурно нисмо били понижени, како је то представљено у медијима. Нисам ни гледао статистичке податке. Од вас чујем да су сви били у корист Звезде. А, зашто је онда онако писано. Чекајте, ја нисам анонимац који није играо фудбал. Зато и од вас новинара очекујем да помогнете. Зашто сада некоме треба да пише да је Звезда играла катастрофално против Партизана. То није само случај код мене, него и са другим бившим играчима. Подсетио бих да је једном скандал направио Мирослав Ђукић, па је на удару био и Јокановић, а то су све људи који се разумеју у фудбал, а иза себе имају нека имена… А, пролазе они који немају имена и то ме понекад заболи.

Поред новинара, да ли сте имали и несугласице с управом Црвене звезде?

– Било је тога и са људима из управе, поготово када на неким мечевима нисмо победили. Рецимо, после ремија у Крушевцу, Партизана, па и БСК-а, иако ја то нисам осетио, видео… Ипак, сви смо заједно дошли, а ко би се у овој ситуацији грабио да буде тренер Звезде. Црвена звезда је велики клуб, али један неуспех не сме да изазове алармантно стање. Томе мора да се стане на пут. Ливерпул је са Рафом Бенитезом за пет година потрошио 270 милиона евра, а дајте мени бар десет! Видели бисте шта бих ја направио с тим новцем.

Како коментаришете жреб за Светско првенство, да ли сте задовољни како је прошла Србија?

Мислим да нам је група тешка и све утакмице ће бити врло неизвесне. Овде изгледа нико не зна, а ја нећу тиме да се хвалим, да сам у квалификацијама као селектор Кине одиграо две утакмице против Аустралије. Тада смо у Кини били ја и Дујковић. Када смо били домаћини није било голова, али смо у Аустралији победили с 1:0. Тада је Кина, после тридесет година, победила Аустралију. Али, то овде нико не помиње, а ружно је да се сада тиме хвалим.

Да ли у Јужној Африци можемо да очекујемо и фудбалере Звезде?

Похвалио бих играче да су били веома дисциплиновани, али има ту још доста простора за надоградњу. Нинков је играо одлично, али је при крају мало попустио, на шта је утицала и повреда Лазетића. Доста смо их уигравали, били су изванредан тандем по десној страни, а када се Лазетић повредио то нас је пореметило, што се видело и у дербију. Драго ми је да је Лекић дебитовао за репрезентацију, а остали ће имати лепу прилику да се на пролеће наметну и представљају Звезду на највећем светском фудбалском догађају – закључио је Владимир Петровић.

-----------------------------------------------------------

Најважнија добра атмосфера

Владимир Петровић је био међу највећим узданицама репрезентације Југославије на Мундијалу у Шпанији 1982, али тада није преброђен ни први круг, иако се много очекивало од југословенског тима чији је селектор био Миљан Миљанић.

– И сада имамо сличних проблема, као и у моје време. Није добро да стварамо лажну слику, да ћемо бити прваци света. То говоре они који не желе добро нашој репрезентацији. Најважније је да се направи добро атмосфера пред полазак у Јужну Африку. Да све буде решено. Ја сам критикован после меча с Борчом, а заборављате да су се наши играчи претходно истрошили против нашег највећег ривала Партизана. То сада исто може да се догоди и нашим репрезентативцима – упозорио је Петровић.

-----------------------------------------------------------

Крах због 20.000 марака

Петровић је казао да су репрезентативци Југославије пред одлазак на Мундијал у Шпанију били разочарани, а да тога нису ни били свесни.

– Забранили су нам да играмо у „Пуминим” копачкама. Мени то није био проблем, имао сам копачке „Адидаса”, а није ми требало тих 20.000 марака. Ја сам тада имао уговор вредан милион и по! Али, добро се сећам, били смо у Новом Саду, а дан пред полазак нам је наређено у којим ћемо копачкама да играмо и то више нису били ти играчи. То сам „преживео”, али се тада атмосфера у репрезентацији тотално променила, због 20.000 марака смо доживели крах! Тако је и нама у Звезди најтеже било против Борче, након пораза од Партизана. Знате и ви то, али су извештаји у штампи били злонамерни – рекао је Петровић.

Лазар Делић

[објављено: 15/12/2009]
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 23:56:15 od Delije web crew »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
HTC Sensation
"Када смо били домаћини није било голова, али смо у Аустралији победили с 1:0. Тада је Кина, после тридесет година, победила Аустралију. Али, то овде нико не помиње, а ружно је да се сада тиме хвалим."

Zonpi je kralj!!  Smile

Nego,jel ima sutra prenos basketa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 812 813 815 816 ... 822
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.