Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Covek - uzrok, svrha i razlog postojanja zivota  (Pročitano 33774 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
 Smile da Eye i Cool Smile
ponovo je taj ista struktura, kognitivna šema, kad nešto jako želimo i baš od toga želja ne vidimo...bilo šta Smile Smile Smile
pa vi ste tu svi ateisti Smile
jednostavno sa Kant-skim opovrgovanjem o postojanju Boga ima isti šema što radite tu Smile
iz toga to je pouka da moram biti vernik(šalim se) ili da uvećavam svoju strepnju
za vas da smaćite neke funkcionalne strepnje...
vernici zato su potpuni sa strepnjama, da to vide što očekuju od njih. Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
A da li si ti ikada pitao za objasnjenje onoga sto kod mojih tekstova nisi razumeo ?
Ne pisem 'nerazumljivim jezikom', nego neki ne razumeju sta sam rekao, zato sto, kada bi ja pisao nerazumljivim jezikom, niko nista ne bi razumeo.

Jel to sada opet iznosis istinu? Ti znas da si ti jasno napisao, ali je problem u nekima koji ne razumeju  Smile

Citat
Recimo ako kazem "ne postoji zivot posle fizicke smrti" neki to razumeju, a neki ne.

Recimo da ako kazes "nema zivota posle smrti" svima ce biti jasno o cemu pricas.  Smile

Citat
Ne bih zeleo da nagadjam sta cool hoce, ja znam sta on radi, ali ne mogu da tvrdim da on to zna.

Ti znas sta ja radim ali ja mozda ne znam.  Smile Idi slusaj neki hip hop  Smile

Citat
Takmice se samo oni koji veruju da mogu da pobede. Oni koji znaju da pobedjuju, oni se ne takmice.

Novi materijal za temu "Burek odvale". Kasparov, Lenoks Luis, Nadal i da ne nabrajam... zasto li se onda oni takmice? Ili si u velikoj zabludi ili si opet nejasno izneo svoje misli  Smile

Citat
Evo klasicnog primera apsolutnih neistina o meni, da ne govorim o neistinmama o onome sto sam rekao.
Negiranje neistine je za tebe "kukanje" ?
Kada sam ja rekao da ja nesto ovde radim drugima ?

Za nekog ko se predstavlja za nosioca "baklje grada" mnogo si mi nesto naivan. Kada kazes da si ti ovde dosao da racionalizuje, to znaci da ima potrebe za tvojom racionalizacijom, sto implicira da ostali to nisu uradili, pa samim tim da si ti autoritet pozvan da to uradis. I stvarno, jeste zesci problem u tvom nacinu izrazavanja... vecina ljudi ovde iznosi svoje misljenje i bar ponegde (iako njihovo izlaganje jasno to i pokazuje) ipak naglase da to jeste njihovo misljenje. Ti svoje misljenje niti ispitujes niti se moze nazreti da je ono samo jedno misljenje u moru drugih, vec svaki tvoji post odlikuje lepo upakovani egoizam koji vristi "samo ovo je istina".

Negiranje neistine? A gde to? Izneti su rezultati istrazivanje koji nesto govore a ti si se kao oprljen uhvatio toga pa kao Kalimero zakukao 'Nepravda"... "ovo vredja, kako moderatori dopustaju ovakvu temu"... bla,bla,bla. A onda ovde provlacis da bi i neko sa IQ-om jedva preko 80 razumeo tvoja nejasna pisanija. Na stranu sto je ocigledno sta si hteo reci tom recenicom, poenta je da si toliko ohol da na jednom mestu kukas o vredjanju a na drugom pokusavas sam da vredjas. S tim sto tamo nije bilo vredjanja a ovde ga ima. Naravno, cela moja prepiska sa tobom a i cinjenica koju je odonys lepo primetio da kada sa tobom diskutujem ne iznosim nista naucno samo jasno ukazuje da uopste tvoje postove ne dozivljavam ozbiljno niti iole relevantno da bih se uneo u ozbiljniju diskusiju osim ukazivanja na apsurdne i smesne strane u njemu.

Citat
Znanjem, IQ-om i istinom se nalazim u najboljem mogucem zivotu, u kojem sam mogao da se nadjem, jel'
da sam mogao da se nadjem u nekom drugom zivotu, nebi bio u ovom.
Znam da moj zivot nema nikakve veze sa ovim forumom, i sa njim nece nikada imati veze.

Jel to znaci da nisi mogao da se nadjes u americkom? Nisi mogao ili nisi zeleo, ima velike razlike.  Smile A cinjenica je da se u USA moze snaci i onaj sa IQ-om i malo ispod 80 i to bez da se oznoji.

I za kraj, mislim da si ti vec sam doveo u vezu forum i privatan zivot, bar u nekim segmentima ovog foruma. necu biti toliko neuctiv pa da ti kazem gde si to uradio, ali veruj mi da je moj jedva preko 80 IQ to sasvim lepo uocio i povezao.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Mislim da bi pravilnije bilo da si formulisao da je razum svrha i smisao zivota. Covjek je jedno razumno bice ali vjerovatno ne i jedino tako da je covjek samo dio slagalice.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Mislim da bi pravilnije bilo da si formulisao da je razum svrha i smisao zivota. Covjek je jedno razumno bice ali vjerovatno ne i jedino tako da je covjek samo dio slagalice.

Ovde ne mogu da se slozim sa tobom  Smile

On je sasvim jasno i razlozno postavio temu, ti si samo neko ko to nije razumeo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
znaci, autor je rigidan u svom stavu?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pojava čovjeka najgori je događaj u povijesti. Od kad je njega sve je otšlo u krivo. Sam je sebi najveći nepriajtelj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Bosch ima centrifugu
Ne bas od kad je nastao nego do kad je otkrio "nauku" i njome pokusao da objasni sebe.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ko sam uopšte ja?
Najbrži spermatozoid moga oca.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Čovjek ja nakupina bjelančevina.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Ko sam uopšte ja?
Najbrži spermatozoid moga oca.
Tacnije ti si osecaj prisutnosti koji se nalazi u najbrzem spermatozoidu tvog oca, posto je taj spermatozoid -
tvoj otac/deo njega.
Ego ("Ja sam") je samo verovanje koje je coveku omoguceno kroz rec, a drugim zivotnim formama nije.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.364 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.