Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Covek - uzrok, svrha i razlog postojanja zivota  (Pročitano 33620 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
Svaki covek ciji se zivot ugasio ima identican smisao kao i covek koji se nikada nije ni rodio.

Opet ove kitnjaste recenice koje nicemu ne sluze vec da popune ionako vec postojece praznine u prici punoj rupa.

Cuj - smisao covek koji se nije ni rodio. Ajde istino Burek foruma, kako moze da postoji covek koji se nije rodio? Mogu ja da prepoznam sustinu tvoga pisanija u ovoj recenici, ali cemu potreba da se bilo sto objasnjava na ovako glup i nebulozan nacin?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Covek koji se nije rodio ne moze da nauci nista.
Covek koji se nije rodio ne moze da umre  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Coolrunner

Opet ove kitnjaste recenice koje nicemu ne sluze vec da popune ionako vec postojece praznine u prici punoj rupa.

Cuj - smisao covek koji se nije ni rodio. Ajde istino Burek foruma, kako moze da postoji covek koji se nije rodio? Mogu ja da prepoznam sustinu tvoga pisanija u ovoj recenici, ali cemu potreba da se bilo sto objasnjava na ovako glup i nebulozan nacin?
Tvoja sposobnost shvatanja onoga sto ja napisem je ekstremno niska, u odnosu na mrznju koju imas prema meni i drugima.
Nema smisla u "coveku koji se nije rodio", posto ne postoji, bas kao sto covek koji je umro - ne postoji.
Zato sam i rekao da je smisao identican - posto ne postoji.
Kada bi ti imao sposobnost shvatanja onoga sto ja pisem, ne bi to nazivao glupim i nebuloznim.
Citat: RavenDark
Bas kao sto covek koji je umro ne moze da nauci nista, ili bas kao sto covek koji je umro ne moze da zivi.
Tako da je covek koji je umro identican coveku koji se nije rodio, posto i jedan i drugi ne postoje.

Covek koji ce da umre je identican (po znacaju) spermatozoidu koji nikad nece postati covek.
Sta tu ima nejasno ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One

Tvoja sposobnost shvatanja onoga sto ja napisem je ekstremno niska, u odnosu na mrznju koju imas prema meni i drugima.
Nema smisla u "coveku koji se nije rodio", posto ne postoji, bas kao sto covek koji je umro - ne postoji.
Zato sam i rekao da je smisao identican - posto ne postoji.
Kada bi ti imao sposobnost shvatanja onoga sto ja pisem, ne bi to nazivao glupim i nebuloznim.
Citat: RavenDark
Bas kao sto covek koji je umro ne moze da nauci nista, ili bas kao sto covek koji je umro ne moze da zivi.
Tako da je covek koji je umro identican coveku koji se nije rodio, posto i jedan i drugi ne postoje.

Covek koji ce da umre je identican (po znacaju) spermatozoidu koji nikad nece postati covek.
Sta tu ima nejasno ?

Mrznje nema (veruj na rec) a ja ono sto je glupo nazivam glupim. Do sada nisam posto je dosta bilo cudnih ili meni mozda neshvatljivih stvari, ali ovo jeste glupo.

Sam tvrdis da stvari postoje ili ne postoje, i samo to je istina. Covek mora biti rodjen da bi postao, da bi bila istina da je to covek. A da ne pocinjem da je teska glupost konstatacija spermatozoid=covek.

Mada mozda si i u pravu... evo sad gledam kroz prozor, skupila se grupa spermatozoida, piju pivo i pevaju  Smile

Patika koja nije proizvedena i pohabana patika imaju istu sustinu, ne mogu se koristiti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520

Mrznje nema (veruj na rec) a ja ono sto je glupo nazivam glupim. Do sada nisam posto je dosta bilo cudnih ili meni mozda neshvatljivih stvari, ali ovo jeste glupo.

Sam tvrdis da stvari postoje ili ne postoje, i samo to je istina. Covek mora biti rodjen da bi postao, da bi bila istina da je to covek. A da ne pocinjem da je teska glupost konstatacija spermatozoid=covek.

Mada mozda si i u pravu... evo sad gledam kroz prozor, skupila se grupa spermatozoida, piju pivo i pevaju  Smile

Patika koja nije proizvedena i pohabana patika imaju istu sustinu, ne mogu se koristiti  Smile
Ti nazivas glupim ono sto ne razumes. Kao sto nisi znao da je spermatozoid musko ili zensko, tako ne znas da
ja spermatozoid seme coveka, koje se razvije u coveka, bas kao sto se seme jabuke razvije u drvo jabuke.
Bas kao sto je covek postojao kao covek pa je umro i ne postoji, tako je i spermatozoid postojao kao potencijalni covek ali se nikada nije razvio, pa je umro i ne postoji.

To sto ti ne shvatas da zivot koji se ugasio nema smisao, bas kao i svaki drugi nepostojeci zivot, samo govori o
tvojoj mogucnosti da nesto shvatis.

Patika koja nikada nije proizvedena (a postojala je kao projekat) je identicna onoj patiki koja je postojala kao patika, pa je potpuno unistena kao patika.
Naravno da je tacno da nesto ili postoji ili ne, ako nesto ne postoji, kakve veze ima zasto ne postoji ?
Kakva je razlika da li je nesto postojalo, pa vise ne postoji, ili da nikada nije postojalo ?

Ako nesto postoji, onda se zna zasto postoji.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
 Smile Smile Smile

Koja mentalna gimnastika.

Ti ocigledno ne razumes (tesko za shvatiti) da nesto sto ne postoji nije potencija da postoji i nesto je nista dok ne postane. Eto, tvojim komplikovanim jezikom da poasnim  Smile

Potencijalni covek  Smile valjam se... i jos spermatozid je musko ili zensko... zasto onda lepo kada se govori o vestackoj oplodnji doktori ne izaberu odgovarajuci spermatozoid uvazavajuci zelju o polu deteta  Smile I zasto se onda bune naucnici cackanju po DNK koje moze izmeniti strukturu i tako napraviti zeljeni pol ako su vec odredjeni?

Jeste da nas uveseljavas ali se ipak malo uozbilji kada su u pitanju ozbiljne teme  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2009, 00:17:47 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Smile Smile Smile

Koja mentalna gimnastika.

Ti ocigledno ne razumes (tesko za shvatiti) da nesto sto ne postoji nije potencija da postoji i nesto je nista dok ne postane. Eto, tvojim komplikovanim jezikom da poasnim  Smile

Potencijalni covek  Smile valjam se... i jos spermatozid je musko ili zensko... zasto onda lepo kada se govori o vestackoj oplodnji doktori ne izaberu odgovarajuci spermatozoid uvazavajuci zelju o polu deteta  Smile I zasto se onda bune naucnici cackanju po DNK koje moze izmeniti strukturu i tako napraviti zeljeni pol ako su vec odredjeni?

Jeste da nas uveseljavas ali se ipak malo uozbilji kada su u pitanju ozbiljne teme  Smile
Uopste mi nije jasno zasto ti govoris u ime drugih ? Koga ja ovde uveseljavam ?
Tebe koji blage veze sa genetikom nemas ?
Danas postojiu mogucnost odabira pola deteta tamo gde nivo nauke to omogucava (kao recimo SAD)
Spermatozoid je nesto sto je zivo i sto postoji, i samo zivi spermatozoid ima potencijal da izraste u coveka.
Kakvo menjanje strukture DNK ?? Spermatozoid je ili X (zenski) hromozom ili Y(muski)hromozom.
Ali kome ja to pricam ? nekome kome je to smesno ?
Nikada mi nisu bile jasne osobe koje se smeju necemu sto ne razumeju, posto je normalno da je smeh rezultat
razumevanja.
Kako neko moze dase smeje vicu koji ne razume ?
Jedino se mentalno poremecene osobe smeju necemu sto ne razumeju.

IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
i samo zivi spermatozoid ima potencijal da izraste u coveka.

Sve jace od jaceg, taman prekinem sa smehom od prosle posete kad ono novi biser  Smile Smile Smile

A jesi siguran da mrtvi spermatozoid ne moze da postane covek  Smile Smile Smile Smile

I pitas koga uveseljavas  Smile Smile

P.S. Negde sam cuo da samo ziva krava moze da daje mleko, jel to istina?  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2009, 00:56:10 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat
i samo zivi spermatozoid ima potencijal da izraste u coveka.

Sve jace od jaceg, taman prekinem sa smehom od prosle posete kad ono novi biser  Smile Smile Smile

A jesi siguran da mrtvi spermatozoid ne moze da postane covek  Smile Smile Smile Smile

I pitas koga uveseljavas  Smile Smile

P.S. Negde sam cuo da samo ziva krava moze da daje mleko, jel to istina?  Smile  Smile
Nema nista lose u smejanju, niti u apsolutnom neznanju o tome kako covek funkcionise.
Priroda se stara o svemu sto se u njoj nalazi.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Ja mislim da se priroda stara o svemu sto u njoj postoji ili je u potenciji da postane, pod uslovom da je zivo, a ne stara se o onome sto ne postoji, posto se ne mozes starati za nepostojece ili mrtvo... a osecaj prisutnosti nam ukazuje na to o cemu se priroda stara a o cemu ne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.157 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.