Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Covek - uzrok, svrha i razlog postojanja zivota  (Pročitano 33720 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Ja mislim da se priroda stara o svemu sto u njoj postoji ili je u potenciji da postane, pod uslovom da je zivo, a ne stara se o onome sto ne postoji, posto se ne mozes starati za nepostojece ili mrtvo... a osecaj prisutnosti nam ukazuje na to o cemu se priroda stara a o cemu ne  Smile
Osecam te, ali koga boli briga sta ti mislis ?
Zasto uopste sebe istices ? koja je tvoja vaznost ?

IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Ja mislim da se priroda stara o svemu sto u njoj postoji ili je u potenciji da postane, pod uslovom da je zivo, a ne stara se o onome sto ne postoji, posto se ne mozes starati za nepostojece ili mrtvo... a osecaj prisutnosti nam ukazuje na to o cemu se priroda stara a o cemu ne  Smile
Osecam te, ali koga boli briga sta ti mislis ?
Zasto uopste sebe istices ? koja je tvoja vaznost ?

Smile

Sta kaze apsolutna istina, koja je moja vaznost? Posto ja ne znam istinu vec ti, reci mi molim te?  Smile

Moja vaznost je jednaka tvojoj i obrnuto... kao i svih ljudi na forumu... a ti sto odredjujes vaznost u odnosu na to ko se slaze sa tobom a ko ne je samo tvoj problem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Coolrunner

Sta kaze apsolutna istina, koja je moja vaznost? Posto ja ne znam istinu vec ti, reci mi molim te?  Smile

Moja vaznost je jednaka tvojoj i obrnuto... kao i svih ljudi na forumu... a ti sto odredjujes vaznost u odnosu na to ko se slaze sa tobom a ko ne je samo tvoj problem  Smile
Tacno, postojanje je jedina vaznost, ali ti istices svoje postojanje sa "Ja ovo, Ja ono." Ja nigde nikada nisam
istakao vaznost mog postojanja bas zato sto znam da nije iznad postojanja neke druge osobe.
Na ovom forumu nema nikoga ko se slaze sa nekim, ovde se govori o onome sto neko zna ili ne zna.
Mozemo da se slozimo ako volimo istu muziku, hranu, pica, sportove.... ali ljudi ne mogu da se "sloze" oko istine.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One

Tacno, postojanje je jedina vaznost, ali ti istices svoje postojanje sa "Ja ovo, Ja ono." Ja nigde nikada nisam
istakao vaznost mog postojanja bas zato sto znam da nije iznad postojanja neke druge osobe.
Na ovom forumu nema nikoga ko se slaze sa nekim, ovde se govori o onome sto neko zna ili ne zna.
Mozemo da se slozimo ako volimo istu muziku, hranu, pica, sportove.... ali ljudi ne mogu da se "sloze" oko istine.

Sve sto ti stavljas pod kategoriju "ja ovo, ja ono" je bas na mestu i fer prema svima... ja mislim, ja smatram, pa govorim u svoje ime a ne tudje... ti govoris u svoje ime, iznosiz svoje stavove ali ih prezentujes kao da si kanal, kao da samo idu kroz tebe a nisu tvoji (sto je i fina ograda, nisi ti rekao vec prenosis). Ja volim da bez ograde iznesem svoje misljenje i da svakom stavim to do znanja... nekome se to svidja, nekome ne a neko je indiferentan.

Sa druge strane, ja nisam (mozda gresim) ismevao tvoje postove koliko god oni meni neverovatni bili iako jesam iznosio neslaganje... do veceras... veceras sam imao potrebu da ih ismejem i to ne krijem ali su i zasluzili (prema mom misljenju, koje je subjektivno pa stoga mozda gresim, ljudsko sam bice i to pravo, ne u potenciji  Smile )... evo, i sad sam morao da se nasalim.

Iskreno cu ti reci da je jedno kada se neko ne slaze sa tobom a drugo sasvim kada mu je nesto smesno u postu. Ovo drugo je gore, a ti sam dovodis do toga. Obziram da nisi glup, cak daleko od toga, ne vidim potrebu da iznosis konstrukcije koje su bespotrebne... mozes lepo sve reci prostom recenicom ali tu uvek izbacis neku neverovatnu konstrukciju a znas i sam da nisam jednini koji je to primetio.

Sam relativizujes svoje postove i ono sto u njima moze biti zanimljivo i kvalitetno tim prelogickim i ociglednim zakljucima i dajes materijala da se sve svede na smeh i nevericu. Ja sa tobom mogu da se ne slozim ni u cemu ali jedino sto mozes dovesti do podsmeha jeste bas to.

Shvati kako hoces, bar sam miran posto sam do kraja iskren. A ne bi bilo zgoreg da porazmislis o ovome sto sam napisao radi sebe... ne solim pamet, nisam neki bogomdani psihoanaliticar niti zelim da se postavim tako arogantno... ali ako znas da prepoznas istinu (i ovaj put je pominjem bez sarkazma) shvatices gde gresis i ispraviti tu sitnicu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Sve sto ti stavljas pod kategoriju "ja ovo, ja ono" je bas na mestu i fer prema svima... ja mislim, ja smatram, pa govorim u svoje ime a ne tudje... ti govoris u svoje ime, iznosiz svoje stavove ali ih prezentujes kao da si kanal, kao da samo idu kroz tebe a nisu tvoji (sto je i fina ograda, nisi ti rekao vec prenosis). Ja volim da bez ograde iznesem svoje misljenje i da svakom stavim to do znanja... nekome se to svidja, nekome ne a neko je indiferentan.

Sa druge strane, ja nisam (mozda gresim) ismevao tvoje postove koliko god oni meni neverovatni bili iako jesam iznosio neslaganje... do veceras... veceras sam imao potrebu da ih ismejem i to ne krijem ali su i zasluzili (prema mom misljenju, koje je subjektivno pa stoga mozda gresim, ljudsko sam bice i to pravo, ne u potenciji  Smile )... evo, i sad sam morao da se nasalim.

Iskreno cu ti reci da je jedno kada se neko ne slaze sa tobom a drugo sasvim kada mu je nesto smesno u postu. Ovo drugo je gore, a ti sam dovodis do toga. Obziram da nisi glup, cak daleko od toga, ne vidim potrebu da iznosis konstrukcije koje su bespotrebne... mozes lepo sve reci prostom recenicom ali tu uvek izbacis neku neverovatnu konstrukciju a znas i sam da nisam jednini koji je to primetio.

Sam relativizujes svoje postove i ono sto u njima moze biti zanimljivo i kvalitetno tim prelogickim i ociglednim zakljucima i dajes materijala da se sve svede na smeh i nevericu. Ja sa tobom mogu da se ne slozim ni u cemu ali jedino sto mozes dovesti do podsmeha jeste bas to.

Shvati kako hoces, bar sam miran posto sam do kraja iskren. A ne bi bilo zgoreg da porazmislis o ovome sto sam napisao radi sebe... ne solim pamet, nisam neki bogomdani psihoanaliticar niti zelim da se postavim tako arogantno... ali ako znas da prepoznas istinu (i ovaj put je pominjem bez sarkazma) shvatices gde gresis i ispraviti tu sitnicu.  Smile
Jedna stvar je istina a potpuno druga je licni osecaj. Ja na ovom forumu ne dajem licni osecaj, nego govorim o
onome sto postoji za sve, ukljucujuci i tebe.
Tebi nije jasno da je istina ono sto postoji, a licni osecaj je relativan.
Nista ne relativizujem, nego racionalizujem, odvajam postojece od nepostojeceg.
Tebi sam ja smesan, zato sto govorim o necemu sto je nauka otkrila pre mnooogo godina.
Hromozomi i genetika su ekstremno laki za shvatanje i onima kojima je IQ tek malo iznad 80.

Ti nikome ovde ne solis pamet, to je ocigledno, nego imas drzak stav prema drugima ukoliko se ne poklapa sa
tvojim, napadas licnost, napadas osobu, a ne ono sto je osoba rekla.
Ne pravim ja nikakve konstrukcije, nego govorim o stvarima onakvim kakve jesu, sto se ne uklapa u
religiozno dogmatske premise koje su ljudi prihvatili.
Ljudi veruju da vreme postoji, i kada ima neko kaze da to dokazu, njima iskacu osiguraci, posto ne znaju kako je
to nemoguce uraditi. Ili kazu da postoji zivot posle smrti, samo zato sto se boje smrti, iako znaju da je
zivot coveka vezan za telo od krvi i mesa.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49855
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24

Opet ove kitnjaste recenice koje nicemu ne sluze vec da popune ionako vec postojece praznine u prici punoj rupa.

Cuj - smisao covek koji se nije ni rodio. Ajde istino Burek foruma, kako moze da postoji covek koji se nije rodio? Mogu ja da prepoznam sustinu tvoga pisanija u ovoj recenici, ali cemu potreba da se bilo sto objasnjava na ovako glup i nebulozan nacin?
Tvoja sposobnost shvatanja onoga sto ja napisem je ekstremno niska,

Vidi. I moja spiosobonst shvatanja tvojih tekstova je ekstremno niska jer pises cesto nerazumljivim jezikom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
Da Eye lepo si primetio da Cool napada ličnost, on sa provociranjom hoće tvoju pažnju posedjivati. al naravno krajno ništa nema u tome naučno ili bilo šta što napiše tu Cool, samo je reč o težnjom kod njegovu pažnju što sa njegovom autoritativno piscima sakrije....i nije Coolruner neiskren on zna šta radi, Eye molim te primeti da smajli koja smeje se zeleno je....Spermatozoidima nema nikavi problem, nije ni bilo. Samo sećaj na neuro fibromatuzu gde je nova mutacija je iznad 50 posto,odnosno blago veze nema genetika sa državni terorom..Eye ako si senzibilan i koristiš neki lek koja utiče na serotonin erg sistemu, tu sa tome nisi u prednosti.Sada takmiči se tvoje i njegova pažnja..
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One

Opet ove kitnjaste recenice koje nicemu ne sluze vec da popune ionako vec postojece praznine u prici punoj rupa.

Cuj - smisao covek koji se nije ni rodio. Ajde istino Burek foruma, kako moze da postoji covek koji se nije rodio? Mogu ja da prepoznam sustinu tvoga pisanija u ovoj recenici, ali cemu potreba da se bilo sto objasnjava na ovako glup i nebulozan nacin?
Tvoja sposobnost shvatanja onoga sto ja napisem je ekstremno niska,

Vidi. I moja spiosobonst shvatanja tvojih tekstova je ekstremno niska jer pises cesto nerazumljivim jezikom.

Ma pusti ga, sam sebi je najveca kazna... upravo na drugom delu foruma kuka na neke uvrede i omalovazavanja a ovde je on onaj koji racionalizuje i otvara oci ovima sto imaju jedva preko 80 IQ... da mi je znati sta je postigao u svom zivotu tim svojim IQ-om i istinom  Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2009, 20:17:27 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
to sa racionalizacijem i idiotizmom je i moj Mea culpa Smile velika, je.eš ga, bar probao sam neki put da šta bi bilo ako bi smo komunicirali sa idiotima umesto da šikaniramo ih, ovako je normativa šikaniranje.Ne verujem da potrebno da ostajemo komforni pored toga. Cool Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2009, 20:54:35 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Magic Master

A da li si ti ikada pitao za objasnjenje onoga sto kod mojih tekstova nisi razumeo ?
Ne pisem 'nerazumljivim jezikom', nego neki ne razumeju sta sam rekao, zato sto, kada bi ja pisao nerazumljivim jezikom, niko nista ne bi razumeo.
Recimo ako kazem "ne postoji zivot posle fizicke smrti" neki to razumeju, a neki ne.
[quote authot=onodys]
Da Eye lepo si primetio da Cool napada ličnost, on sa provociranjom hoće tvoju pažnju posedjivati. al naravno krajno ništa nema u tome naučno ili bilo šta što napiše tu Cool, samo je reč o težnjom kod njegovu pažnju što sa njegovom autoritativno piscima sakrije....i nije Coolruner neiskren on zna šta radi, Eye molim te primeti da smajli koja smeje se zeleno je....Spermatozoidima nema nikavi problem, nije ni bilo. Samo sećaj na neuro fibromatuzu gde je nova mutacija je iznad 50 posto,odnosno blago veze nema genetika sa državni terorom..Eye ako si senzibilan i koristiš neki lek koja utiče na serotonin erg sistemu, tu sa tome nisi u prednosti.Sada takmiči se tvoje i njegova pažnja..
Citat
Ne bih zeleo da nagadjam sta cool hoce, ja znam sta on radi, ali ne mogu da tvrdim da on to zna.
Ja uopste nisam osetljiv, nego jednostavno zelim da naglasim razliku izmedju istine i neistine.
Ne vidim forum kao takmicenje, posto istina nije igra, verovanje je igra. Takmice se samo oni koji veruju
da mogu da pobede. Oni koji znaju da pobedjuju, oni se ne takmice.
Citat: coolrunner
Ma pusti ga, sam sebi je najveca kazna... upravo na drugom delu foruma kuka na neke uvrede i omalovazavanja a ovde je on onaj koji racionalizuje i otvara oci ovima sto imaju jedva preko 80 IQ... da mi je znati sta je postigao u svom zivotu tim svojim IQ-om i istinom  Smile
Evo klasicnog primera apsolutnih neistina o meni, da ne govorim o neistinmama o onome sto sam rekao.
Negiranje neistine je za tebe "kukanje" ?
Kada sam ja rekao da ja nesto ovde radim drugima ?
Znanjem, IQ-om i istinom se nalazim u najboljem mogucem zivotu, u kojem sam mogao da se nadjem, jel'
da sam mogao da se nadjem u nekom drugom zivotu, nebi bio u ovom.
Znam da moj zivot nema nikakve veze sa ovim forumom, i sa njim nece nikada imati veze.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.