Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 11:27:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 273193 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia N70
E onda mozda nabavim css, nece da mi smeta uporedo igranje.
Nego opet sam igrao na birtija serveru i ovog puta drugi admin me 2-3 puta slay i 2 puta izbaci, razlog zadrzavanje u kuci na inferno mapi. A ovog puta nisam hteo da stojim na ulazu u kucu vec sam usao unutra, oko onog mostica na pocetku. Video sam da dolaze pa sam uleteo u kucu, ostao sam, i ustekao se iza kutija i dobih kick.
Napravih se pametan zahvaljujuci Svetom Krstasu, pa im reko da ne razlikuju kampovanje od stekanja, a ovaj mi odgovori da ne razlikujem cw od public. Kao na public je cilj da se postavi bomba.

Meni i dalje nije jasno zasto onda ne cuvaju bomb sajt nego jure pickarski iza ledja. Da oni ne dolaze iza ledja tesko da bi neko od terora kampovao oko svoje baze ili se stekao po kuci (tu mi je najlakse da ih presretnem jer ne ocekuju, na dalje su samo dva duga hodnika gde bi me mnogo lakse krknuli), isteklo bi vreme za postavljanje bombe.
Ja da sam admin ja bih pustio terore nek se stekaju oko baze, ct ako hoce nek ide da ih juri. Tada bi i najveci kamperi krenuli ka bomb sajtu jer im istice vreme za postavljanje bombe. Medjutim ovi hoce da budu sigurni da nema nikog oko baze tako da mogu da pridju iza ledja neometano.
Pa to sto ovi igraju vise lici na deathmatch ili quake nego na cs.

Poceo malo cs da mi ide na onu stvar, tamo gde je popularan server i gde nema citera adminima smeta stekanje, tamo gde moze da se steka uvek se nadje neki citer. Sve mi vise dodje da uzmem neku jacu kutiju i da igram Battlefield 3, cini mi se da bih se vise zezao nego ovde gde su svi nadr***i  "pro" igraci.

Ili da zakupim ako je moguce od kgb-a server.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2011, 18:30:09 od Garavi84 »
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Nerviras se previse Smile

Citat
Meni i dalje nije jasno zasto onda ne cuvaju bomb sajt nego jure pickarski iza ledja.

Zato sto je dosadno.A i opet, morao bi da se ustekas da bi cuvao...mrzim kad se neko tako usteka u 3 lepe materine iza neke kutije, pa me ubije...

To za kucu, nista cudno...

A i kad si teror, cilj je postavljanje bombe, ne stek...dok barem ja, kad igram kao CT, gledam da zaustavim terore sto ranije, sto bih cekao da dodju do sajta 3-4, pa me ubiju, vec ih kod tunela pobijem (na infernu)... Smile

Ali batalio sam CS u zadnje vreme...
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia N70
Pa po tom pravilu igra postaje ista ili slicna u svakoj partiji, jedina je razlika koji ce sajt terori da probijaju, nema neke raznovrsnosti vec ko je uigran zna odakle svaki metak moze da dodje.
Ja uglavnom idem sa ekipom, ali ako recimo na inferno bomba krene ka gornjem sajtu, uvek 2-3 igraca krenu ka levom da se ct ne grupise odjednom na gornjem.
E sad u tom puskaranju ovo dvoje obicno izgine na ulazu u taj tunel, a ja posto nisam bas uvezban cesto stojim iza pa se tako desi da prezivim i sad umesto da izletim ispred 2-3 ct ja se odlucim na povlacenje. Nekad u tom povlacenju stanem iza coska ili udjem u kucu i sacekam ih ako ih cujem da dolaze. E u takvoj situaciji dobijem slay ili kick i zato me to nervira jer ne vidim nista pogresno u svojoj odluci da ih malo sacekam pa ako prezivim produzio bih da pomognem ostatku tima da sacuva bombu.
Nisam ja klasican kamper koji stane iza kutije pa tu ceka sve vreme.

Mada to je sve nedostatak mape i same igre, a igraci postavljaju pravila kako im se cefne. Pomalo ne volim igrice u kojoj igraci postavljaju pravila. Sto ovi iz Valve ne ubace patch da se igrac automatski zakolje ako radi nesto protiv pravila, a ne da mi neki mod subjektivno procenjuje sta smem, a sta ne smem.

Zato me najvise nervira i subjektivnost na usmenim ispitima, daj svima jedan zavrsni ozbiljan test koji dolazi iz samog vrha, a ne kako se kome cefne i dal je ispitivac lud, blesav ili je ustao na levu nogu.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2011, 21:21:10 od Garavi84 »
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ja ne skidam torente ja kupujem programe :):):):)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Samsung C3050
Garavi lepo si ti rekao, ali moras da svatis napomenuo sam ti u mom mini tutorijalu da su admini u vecini slucajeva iskompleksirani likovi ,koji ne znaju da igraju CS i misli da su 'pro' a u stvarni su teski loweri. Ako si razumeo moju poentu stekanja i kampovanja i ako si je svatio onda je stekanje sastavni deo igre i to je ok. I iskreno posle 20 sekundi koji ce djavo CT u kuci kod Ts neka ceka na sajtu , neka cuva prolaze, a ne ide rush ( u 90% slucajeva pogine) kao muva bez glave i onda BUM!!! head... I trebas da se stekas i da ih cekas iz steka onda posle nek se razmisle da li ce da rushuju ili ce pametno da odigraju. A i ima situacija kao kod mene na serveru, gde na pojedinim mestima imas camp zone i posle 30 sekundi ti skida po 5dmg/ps .
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 340
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Samsung L700
E ljudi nov sam u ovme kupio sam KGB server za mene i drugare iz skole i sad mi treba podatak kako da aktiviram sebe kao admina podesio sam sve na KGB sajtu i stavuo nacin admina BY NICK i stavio sam i paswword e sad samo me zanima koje komande treba da ukucam da bi postao admin.
IP sačuvana
social share
Znam kad sam dosao ali ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ja ne skidam torente ja kupujem programe :):):):)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Samsung C3050
E ljudi nov sam u ovme kupio sam KGB server za mene i drugare iz skole i sad mi treba podatak kako da aktiviram sebe kao admina podesio sam sve na KGB sajtu i stavuo nacin admina BY NICK i stavio sam i paswword e sad samo me zanima koje komande treba da ukucam da bi postao admin.

Ko sve danas ne otvara server.. LOL bre.. kucaj setinfo _pw tvojpw u konzolu, ajoj bre ne verujem svako danas otvara server
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia N70
Sta da kucam u konzolu da vidim id igraca koji se salje adminima uz demo da bi citer dobio ban?
Jel moze neko da okaci ovde ili da mi pusti pp nekog sajta gde mogu da skinem demo partije, sve sam pretrazio i nista. Jedan sajt koji je imao demoe najpoznatijih timova vise ne radi.
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
/status

to ti izlista sve igrace i pored imena id-eve
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia N70
Hvala bokac Smiley
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
@Garavi84 jesi igrao na ||COOL|| PUBLIC ARENA P48 [Killing Playgrounds]  ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 11:27:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.