Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:51:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 273211 puta)
Svakodnevni prolaznik

ja ne skidam torente ja kupujem programe :):):):)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung C3050
GAravi 84 slusaj sad : Dakle tebe su koliko sam ja svatio banovali jer se stekas i jer si ubijao admina ili koga vec 2 ili vise puta na istom mestu. Ukoliko si stvarno tek sad poceo da igras cs online moras da svatis neke stvari sto se tice nasih servera( i da kazem nasih jer ako je decko sa ovih prostora mnogo je lepse da igra na nasim serverima gde je dobra zajebancija nego na tamo nekim ruskim,kineskim etc..), dakle na nasim serverima u 95% slucajeva head admini tih servera admine dele nekim balavcima koji su zeljni dokazivanja i koji ne trpe bolje/pametnije igrace od sebe i samim tim svakom prilikom gledaju da ih ban/kick/slap/slay. Da bi lepo igrao CS na nasim serverima ja ti savetujem da potrazis premium servere koji su hostovani kod KGB-hostinga( premium server ti je server koji je podignut i koji radi na masinama koji se nalaze u Srbiji i samim tim ako su ti lepo podeseni rejtovi ping ne bi trebalo da ti ide iznad 25-30 sto je veoma dobro). E sad takodje moras da budes svestan da opet od svih tih servera veliki broj servera su pod teskim citerima i adminima moronima. Evo da bismo se otarasili takvih admina i citera ja sam sa mojom ekipom napravio premium server, i iskren da budem nije mi bitno da li je stalno full ili koliko je full , samo nam je bitno da nema citera i da se svi zezamo, i mogu da ti kazem da do sad ko god je dosao samo nas je pohvalio, a pritom admini nisu balavi nego su vecina 20+ pa cak imamo i par 30+ Smiley Smiley Smiley . TO je to sto se tice online igranja CS-a , a sto se tice skilla e tu je vec nesto drugacija stvar. Prvo trebas sam da procenis (ne drugi da ti kaze ili da procitas ) kako se koje oruzije ponasa prilikom ispaljivanja jednog , 2-3metka ili rafala na blizinu daljinu itd itd.... Onda moj savet ti je da izaberes oruzije koje bi ti najvise lezalo ( u99% slucajeva to je m4a1, ak47,awp, USP, Glock, Deagle) i da forsiras to oruzija dok se maximalno ne uvezbas sa njima. Takodje ne bi ti savetovao da citas raznorazne tutorijale o nacinu igranja samog CS-a jer to moze samo da ti skodi, nego lepo uzmes i samo vezbas i vremenom ces da dostignes mnogo bolji nivo nego da slusaas druge, jer realno po meni je mnogo bolje i efikasnije da sam provalis kako se koje oruzije ponasa nego da ti neko prica. E sad CS nije samo do poznavanja oruzija i pucanja, veliku ulogu ima i kretanje igraca a i samo "stekanje". To bi ti preporucio da gledas druge igrace (dok si mrtav) na serveru kako se krecu, ali samo one sa dobrim skorom, i da od njih kupis znanje, a sto se tice ''stekanja'' to je malo diskutabilno. Dakle po meni kampovanje je kad cucnes u jedan kraj mape svaku rundu i gledas u jednu tacku, a da pritom te ne interesuje igra tvog tima. E sad stekanje je sastavni deo ove igre i ko god pocne da se buni protiv toga to samo pokazuje koliki je on bot i koliko on ne zna d aigra ovu igru ( jer da zna on bi proverio taj cosak i resio bi te pre nego sto ga i vidis). Kada si CT na bilo kojoj api tebi je u cilju da se stekas po coskovima i cuvas sajt kako bi onemogucio Ts da dodju do istog i plantaju C4. TO moras pametno da radis i da koristis tzv. ''mrtve stekove''. Ja bi ti licno preporucio da na youtube sam nadjes klipove tih mrtvih stekova i da vidis kako ih ljudi koriste da prekopiras to i pocnes da vezbas. Takodje moras da znas da je veoma velika razlika izmedju ''stekanja'' (tj. cuvanja necega) ''kampovanja'' i pazljivog igranja igre... Takodje neko je gore napomenuo da ti preporucuje da igram CW i MiXeve, ja se iskreno ne slazem sa tim , jer takav stil igre najvise igraju Old school kanterasi koji su CS izucili i realno mislim kad bi ti kao pocetnik otisao na neki CW da bi te ownali i da bi samo pozeleo da izbrises cs posle toga. To doalzai sa sticanjem nekog osnovnog skilla i tamo samo poboljsavas svoj skill.
Takodje moras da znas da bi bio u ravnopravnosti sa ostalim igracima moras da posedujes i odredjeni kvalitet opreme. Nemoj da se cudis ako imas mis od 200 dinara , podlogu od 50, i slusalice od 300 a ne ostvaris nikakav rezultat. U zandjih nekoliko godina svi cs playeri su pokupovali opreme za CS i sad da bi ti njima mogao da pariras moras i ti sam da nabavis isto. Dakle moras da nabavis dobre slusalice (zvuk je jedan od osnovnih stvari na CS i kada savladas zvuk tj. kad naucis gde se ko tacno nalazi kad ga cujes bices u mnogo vecoj prednosti) , dobar mis ( moja preporuka je neki X7 koji kosta oko 2000 RSD) solidnu podlogu (od 600-1500 RSD mozes da nadjes solidnu podlogu) i naravno tastaturu (moja preporuka ti je tastatura X7 G800 ona ti je oko 1600 RSD) .

Toliko od mene ako ti nesto nije jasno samo pitaj

Poz
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Jos jedna preporuka za vezbanje je ESL, registrujes se i prikljucis nekoj ligi, tako ces imati stalan dotok meceva i ljudi sa kojima hoces da igras. Varanja bilo kakve vrste se kaznjavaju momentalnim izbacivanjem sa lige, a postoje i dodatna pravila u okviru svake lige. Postoji dosta snimaka partija pa mozes da analiziras kako ko igra itd.

http://www.esl.eu/eu/cs/
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia N70
Hvala puno Sveti Krstas, stvarno sam poceo pre mesec i nesto, a mogao sam od samog pocetka da igram jos davne 2000 na dvojci, samo sto tada nisam imao brz net, kada su proradile igraonice otisao sam na fax, jedno vreme nisam imao komp, a poslednjih par godina mi nije ni palo na pamet da probam cs, igricu staru 10god. Obrnuo sam par starijih igrica pre mesec dva zbog slabije masine koja ne moze pristojno da pogura nista starije od 2005 i tako naletim na cs, pa reko aj da probam, toliko svi igraju, a ja nisam ni probao...

E cim sam probao, od tada igram skoro svakog dana. Nabavio sam u medjuvremenu dobre slusalice, mnogo lakse odredim iz kog pravca mi dolazi, a u kombinaciji sa radarom znam dal je neprijatelj. Tastatura mi je na laptopu, misa sam skoro zamenio, dobar je. Sve uslove imam, samo da vezbam  Smile

Onaj server mi se svidja jer nema citera, odmah banuju, do sada nisam ni imao problema, ali reko da razgranicim zbog sebe, ako je nesto protiv pravila nisam nedokazan. Ono u vecini slucajeva idem sa timom ka bomb sajtu, jedino ostanem blizu baze kada nas ct stisnu na brzaka i znam da dolaze. Nije mi bilo logicno da ih cujem i da bezim odatle samo zato da ne bih pucao oko svoje baze.
Dolazim sigurno na tvoj server, jos uvek cesto imam bot momente ali valjda se uklopim  Smile

Hvala Bokac, deluje dobro, probacu sigurno.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2011, 00:55:34 od Garavi84 »
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
@Garavi84 jesi igrao CSS?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ja ne skidam torente ja kupujem programe :):):):)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung C3050
@Garavi84 jesi igrao CSS?
i nemoj ako nisi
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
@Garavi84 u svakom slucaju probaj.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia N70
Probao sam, nisam imao original pa nisam mogao da se povezem na net, kaze vasa verzija je starija, a vidim na krek sajtu da su up to date. Probao sam sa botovima, mape su bas lepe, lepo izgleda, ali je drugacija igrivost u odnosu na 1.6. Iskreno meni deluje dosta realnije, kretanje igraca je realnije, ne moze da se skace kao Kadour Ziani, lakse me ubiju botovi, deluje mi da je teze da neki pojedinac bude drasticno bolji od ostalih, to je bar ono sto sam video za kratko vreme. Ali opet mi je 1.6 nekako dinamicniji, bolja je zezancija pod uslovom da su svi slicnog skila i da nema citera. Verovatno zbog jednostavnosti 1.6 i slabe popularnosti css kod nas.
Nego stavim mu na minimum i do 8-10 botova ukupno lepo radi i na max, sve preko toga laguje i ako sve smanjim na minimum tako da nema sanse da igram online kada se ubace po 10 i vise igraca u samo jedan tim, zato nisam ni uzeo paket sa css, samo obican i zero.
Pre nego sto sam instalirao steam obrisao sam css za svaki slucaj da mi ne pravi problem.

Ovi serveri koje mi izbacuje u pretrazi (cs 1.6), svi su steam serveri, ne moze da se igra sa krekovanom igricom? Ako je tako onda kod nas nema nijednog servera koji podrzava samo steam.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2011, 02:10:24 od Garavi84 »
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
CSS se moze igrati online i sa pitatom na nasim CSS serverima,a lagovalo ti je zato sto to ipak nije server...konfiguracija servera i tvog racunara se razlikuju ko nebo i zemlja.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia N70
Mislis da se razlikuje bot igra i igra na serveru, da komp lakse svari isti broj igraca nego botova? To mi nije palo na pamet, ako uzmem css javim ti pa da probam. Videcemo sta ce biti i sa ovim novim cs, nadam se da nece da me natera da uzimam komp.
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
Konfiguracija servera je mnogo snaznija od tvog racunara i zato kada ti ubacis botove laga ti je tvoj racunar pokusava da "svari" sve te botove koje si ubacio,a server ima veoma snazan CUP i i do 20 GB RAM-a zna imati tako da..to ti je ustvari fps..obicno se on krece 60 i to je sasvim dovoljno za igranje.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2011, 11:37:44 od đakon »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:51:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.