Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:03:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Counter Strike 1.6  (Pročitano 273424 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Dobijas pristup steam serverima, gde ima zastite protiv citera itd.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ukoliko planiras da se ozbiljno posvetis igri i treniras preko ESl i slicnih lobija onda obavezno original, ionako je tricavih 800 dinara, vecini to nije dovoljno ni za jedan izlazak
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia N70
Hvala, onda da uzmem original. Ne planiram nista ozbiljno, malo sam se zarazio sa cs pa cisto da uvezbam, a znaci mi da ima sto manje citera jer ne znam dal ja gresim negde ili protivnik dobro igra ili vara.

Nesto mi pade na pamet, jel ima neka specijalna mapa gde ja imam svaku vrstu oruzja, a botovi bez icega iskacu, cisto da vezbam pucanje, kao patke na terminator konzoli ako se neko seca:
http://www.youtube.com/watch?v=-1NyIsZXeqU

U jednom tutorijalu kaze da sa ak i mkom treba da se puca 3-4 metka u protivnikovo levo uvo da bi bio hs jer tako vuce recoil. Mada sam ja isprobao i skoro da nema pravila, nekad vuce u levo nekad u desno. Na vecu daljinu kapiram da je bolje metak po metak.
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Mislim da kod Zbot-a ima opcija "knives only"...
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
SonyEricsson k 850i
Ak i u stvarnosti kao i u cs vuce na desno,tj pucaces u protivnikovo levo rame,ako pucas u grudi..Nema tu pravila,igrajte sto vise cw,tu se mnogo razvija skill..Botove sve rade na istu foru,tako da to nije to..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia N70
Hvala, uzeo sam original, moram da mu ubacim neke botove cisto da imam kad mi dosadi online.
Nego dosta mi sporije ucitava servere i to ucita neke bezveze sa visokim pingom, al dodacu u favorite par dobrih servera pa mi nije problem.

Koliki da stavim sensitivity misa? Znam da zavisi od vise podesavanja, ali ako recimo mis pomerite 5cm na podlozi koliko se otprilike pomeri nisan? U pocetku sam koristio visok sensitivity jer mi je odgovaralo da brze reagujem, ali kada me iznenadi onda se malo trgnem i ode nisan preko pa sam malo spustio, al reko da pitam.
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Botove imas u okviru Condition zero Wink
Sto se tice servera, kada si na kartici Internet, klikni advanced i tu izaberes za region Europe i ping <150.

Sensitivity stavis onaj koji tebi odgovara
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia N70
Hvala, to je kod mene u filteru, stavio sam samo Evropu i manje od 50 latency. Ovog puta je ucitao oko 250 servera i najmanji latency je bio 28. Jos jedna razlika u odnosu na crack verziju je da dosta sporije ucitava servere, jedva par servera u sekundi dok je crack ucitavao 1000 i jace za 3-4s. Izgleda da uopste ne ucitava nase servere iz Srbije, samo strane, a stavio sam u filteru da ucita sve bez ogranicenja da li je secure i sl.

Ja sam mu ubacio u favorite par nasih boljih servera gde je latency oko 12 tako da mi nije neki problem, samo mi nije jasno sto zeza krizu, mozda su u steam-u nesto podesili.
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Nasi serveri su uglavnom krekovani pa se ne pojavljuju na pretrazi, ali mozes da ih dodajes preko IP adrese
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia N70
Hvala, imam jos jedno pitanje ako ne smeta.
Par puta mi se desilo da me banuju ili izbace sa servera zbog izgleda stekanja u bazi. Evo dva primera gde sam tacno stajao pa bih zamolio nekog da mi malo bolje objasni da li je to protiv pravila:

1. Jednom kao ct sacekao sam ih pored vrata na tzv midu i dobijem kick sa servera, kada sam ga ubio bio sam ovde otprilike:

Na dust2 je bomb sajt A u stvari baza za ct

2. Juce mi se desi na inferno da lik popizdi jer sam ga par puta ubio bas ovde:

slika 1

Bio sam terorista i posto su ct par partija dolazili iz tunela koji vodi ka levom bomb sajtu, ja odem bacim bombu (sa jos par terora) ovde

slika 2

i vratim se na mesto kao na prvoj slici jer bi me sigurno ubili da ostanem ili krenem kroz tunel. E sad taj admin je par puta iskakao bas na moj nisan kao na slici 1. Jedino sto sam video je da je velikim slovima napisao ako me jos jednom vidi tu da letim sa servera. Nisam ni znao da je admin, a iskreno nisam ni znao da ne smem da stojim na tom mestu jer mi do sada niko nije zbog toga prigovarao, a i ne igram dugo. Cak sam nebrojeno puta na tom istom serveru vidjao terore na tom mestu kako cekaju ct kada znaju da ovi jurisaju na bazu terorista.
A sem toga ne dam ni za zivu glavu ni u rl da se neko dere na mene i tako ponasa, a kamoli na jednoj igrici. Kazi lepo i nema problema.
Onda je poludeo kada je par terorista krenulo kroz tunel, dosta im skinuli zdravlje ali su izginuli i onda ja odem bacim bombu u tunel (slika 2) ubijem tog admina bombom i vratim se na mesto kao na prvoj slici i u tom povlacenju ubijem jos dvoje. I popijem ban na 60min.

E sad, ne stekam se ja stalno, cak sta vise 99% partija idem sa ekipom, ali ovo su bile situacije kada sam cuo neprijatelja i znao sam da sigurno tu dolaze.
Citao sam malo i kaze da je generalno zabranjeno stekati se po bazi, jer po pravilu igre terori treba da idu da postave bombu, a ct da cuvaju bomb site.
A zasto su onda ovi dolazili u moju bazu umesto da cuvaju bomb site, a ja nemam prava da cuvam svoju bazu i jos znam da dolaze inace bih isao ka bomb sajtu? Ako po pravilu teroristi ne smeju da stoje u svojoj bazi sta onda ct ima da trazi po teror bazi?
Jedino da zele da dodju iza ledja terorima dok ovi jure da postave bombu.
Koliko onda kao teror treba da se odmaknem od svoje baze da bih mogao da ih sacekam da mi ne dodju iza ledja?

Hvala puno na odgovoru, bas me iznervira kad tako popijem kick, a na mapi nije nigde obelezeno gde tacno ne smem da budem. Primetio sam da na pojedinim mestima (obicno baza) postoji brojac do kada smes da ostanes na nekom mestu. Zasto to ne ubace svuda gde ne sme da se stoji ili eventualno da se promeni boja tla na tom mestu?
« Poslednja izmena: 27. Okt 2011, 14:08:12 od Garavi84 »
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 108
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:03:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.