Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:08:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Koga vise gotivite?
Bora Djordjevic
Djordje Balasevic
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Corba ili Balasevic  (Pročitano 24692 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Corba...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung SGH-E730
Ovako nesto se ne pita, naravno da je Bora mnogo, mnogo bolji...
Sto se tice njegovih stavova i javnog izricanja njegovih stavova, to je po meni sasvim OK... hocemo demokratiju, a kada neko nesto javno kaze odmah nastaje protivljenje (j***m ti takvu demokratiju)... Sta god Bora kaze digne se prasina (tako nikom nije smetalo kada je '97 pevao Baba julu, Cara, Diktatora, a "sada" kada je pevao o Cedi svima smeta  Smile a sto je najgore on je o pesmu o Cedi prvi put javno procitao 2002... I da je neko procitao bilo koju Borinu knjigu ili bilo koju knjigu o Ribljoj corbi shvatio bi da svaka Borina pesma ima pouku i nije tek-tako napisana...
Sto se tice Balasevica njega ne gotivim, ali ne mogu da kazem da nema dobre pesme, ali, takodje, mogu da kazem da se poprilicno ispalio (moze se reci i ispao majmun) sto nije prihvatio Lutku sa naslovne strane kada mu je Bora nudio (pre osnivanja Riblje corbe, kada su njih dvojca saradjivala, Balasevic je glatko odbio Lutku kada mu je Bora pokazao tekst Smile Smile Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Independent Republic of Srpska

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson T230
Znači, večni sam fan Čorbe. Najbolji srpski rock sastav svih vremena. Ima nekih stvari koje i ne volim na Bori, ali on za mene ostaje legenda. Pun mi je komp njihovih pjesama.
Đoleta poštujem kao umjetnika. Neke stvari, poput "Ne lomite mi bagrenje", "Vasa Ladački", "Jesen stiže dunjo moja", "D-mol" ili "Devojka sa čardaš nogama", spadaju u red najboljih pjesama svih vremena ... Ali, mnogo me je iznervirao poslije komentara o Banjaluci, kad je otišao da se ulizuje u Sarajevo odmah poslije rata ...
IP sačuvana
social share
Oj Srbijo mati, nemoj tugovati ...
Zovi, samo zovi, svi ce sokolovi za te zivot dati ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
Chorba.
Balashevic je gej.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

for love i sold my soul

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
Corba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

the chid is grown, the dream is gone...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola v1075
Balasevic!!!

Bora je imao par dobrih pjesama, a pod dobrima su se podrazumijevale kad smo imali 13 godina.. Balasevic je mnogo iznad, ne znam kako ih neko uopste moze i porediti.

Al' marim ja
to su samo kapi vremena
rasute ko saka semena
po sirokoj njivi gospodnjoj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@diamond999  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung SGH-E730
Balasevic!!!

Bora je imao par dobrih pjesama, a pod dobrima su se podrazumijevale kad smo imali 13 godina.. Balasevic je mnogo iznad, ne znam kako ih neko uopste moze i porediti. 

imao par dobrih pesama!!!???bolje reci ima mnogo odlicnih pesama, a i Pogledaj dom svoj Andjele je proglasena za najbolju domacu pesmu pocetkom 90ih... da bi razumela Borine sve ili bar vecinu Borinih pesama treba procitati neku njegovu knjigu... a pesme kao Zasto uvek ku*cu sviram, Je*i ga, Pi*kin dim, Danas nema mleka itd. nisu bas za decu do 13 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Meni su obojica super likovi i super su im pesme
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

the chid is grown, the dream is gone...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola v1075
Balasevic!!!

imao par dobrih pesama!!!???bolje reci ima mnogo odlicnih pesama, a i Pogledaj dom svoj Andjele je proglasena za najbolju domacu pesmu pocetkom 90ih... da bi razumela Borine sve ili bar vecinu Borinih pesama treba procitati neku njegovu knjigu... a pesme kao Zasto uvek ku*cu sviram, Je*i ga, Pi*kin dim, Danas nema mleka itd. nisu bas za decu do 13 godina...

Xaxaxaxaxaxa... pjesme su jeftine i prostacke... Jedina koja valja je ta koju si naveo. To da su neke bile dobre kad smo imali 13 navela sam zbog toga sto tada nijesmo izgradjeni tj. ukus nije formiran pa kad smo se zaljubljivali  (nesrecno  Smile ), a slusali rock cinilo nam se kvalitetnim reci nekome npr. ostani djubre do kraja .
Sto se tice Borinih knjiga, tj. knjiga uopste imam jako istancan ukus, jer studiram knjizevnost tako da mi nije ni na kraj pameti da ih citam ili smatram nekim darom za umjestnost, dobrim dijelom upravo zbog tih izraza koje si naveo sa kojima jedno uspijeva da se izrazi, a te pjesme nijesu ni za nekog ko ima 13 a ni vise, naravno jer su prostacke Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2007, 20:03:06 od diamond999 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:08:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.