Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:51:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador rekordi  (Pročitano 82246 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
igrao sam sa robotima, lupao 1616 dok nije naislo, jedno 50 partija mi je trebalo, ako sumnjate poslacu vam jos jedno 5-6 slika kad mi vrate monitor iz servisa, trenutno je u kvaru.. znaci imam 2 nedelje rok za slicke.. hvala
Ne moras da se indijanises. Jel to na racun ljudi koji sumnjaju nekima? A ti prvi sumnjas i ne priznajes. Uostalom kada si ovako brzo morao da ga oboris kako da znamo da li si stvarno igrao tako 50 partija ili ne... Pitacu Ljikicu i to je to. Samo ti postavi rekord i ne pisi nista, da ne ulazimo u rasprave dzabe. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 
ja prvi sumnjam i ne priznajem jer znam kako neko igra.. da je postavio dukinho, djubre, dnk, lord gaga, drachar, mafia, legija, kanta, misha, supersajonac, ludi max 86, ljupce, slavica, sfrj ne bih posumnjao ni malo jer znam kako igraju.. ali kako to da bas niko od njih ne moze 4 cifre za 1.04? eno i set pokusava vec skoro 2 meseca da ubode istoriju ispod 1.10, ali uvek je tu oko 1.15, a pre neki dan imao 1.13 a decko je stvarno brz... ako je devojka stvarno tako brza, bez problema moze ponoviti u prijateljskoj, ovako lepo svi mozemo da pravimo sobe sa robotima, svako ce onda da obori nesto, mora jednom od 100 da upali..

sto se ovog mog rekorda tice, nije bilo lupanje, vec sam kopirao broj 1616 i drzao ctrl dugme celu partiju i cekao da padne da bih ukucao V i enter.. znaci kucao sam na to pitanje kao da je 1 cifra i trebala mi je ravno 1 sekunda.. nemoj da mi uvazis jer to nije rekord, priznajem ali isto tako nisam lupao 1616 na svakom pitanju..  jest da mnogo serem al brate 1.04 je previse...
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
ja sam misljenja da treba da se uvazi majklov rekord jer tike tike tacke nema vise vracke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Ma kakve kante i supersajonci. To sto bi ti samo da priznas svojim nekim pajtosima to je druga stvar. Smiley
Sto ti je to trebalo u zivotu da cekas 1616? Ako joj toliko ne verujes - ne moras, nema problema. Mislim da je to lak broj i odgovor 1616 kao i 1000, 1799, itd. To sto Set ne uspe znaci da je na toj nekoj granici, da ne kazem limitiran, ali mozda ce pomeriti granice nekad. Za sad nije uspeo sa 4 ispod 1.10, ali jeste 1.12 - 1.13 i siguran sam da je zadovoljan time. Malo li je? Zar je jedino bitno naci se na ovim rekordima? Odgovara i kad dodje dodje, sigurno se ne opterecuje time. Ne mora neko da bude prvi, dovoljno je da bude blizu i to je odlicno. Siguran sam da su i ostali pomenuti zadovoljni svojim rekordima, to sto znaju sve napamet ili sto neko brze kuca nema veze sa reakcijom, nekad ona moze biti spora, nekad brza, a neko je uvek spor (mnogo vise ima takvih verovatno i ovi brzi moraju da budu zadovoljni).

Postuj tudje rekorde ako hoces da drugi postuju tvoje. I te svoje postavljaj na normalan nacin. To su dva pravila koja vaze za sve, a za tebe pogotovo. Odrasti vise, vreme ti je. Smiley Dobro je da si skinuo ono "Volim Nataliju" jer je apsurdno da imas za nekoga vremena pored danonocnog igranja kviza. Smile Msm nemo' se ljutis. To je samo konstatacija i sigurno ne mislim samo ja tako. A ti nastavi kako hoces, da li ces da zavolis nesto drugo u zivotu nije moja stvar, mogu da pozelim sve najbolje, zdrav zivot i tako to, ali do tebe je ipak. Smile Sve treba umereno. Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 
mogu reci samo da si kreten.. kakve to veze ima sa rekordima? aj dovidjenja
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Ko te vaspitao da kazes tako nesto? Dovidjenja tebi na ovoj temi. Smile Umesto da se druzis s ljudima ti si samoziv, eto ti onda budi sam. Mi smo iz istog grada, a ti se nikad ne bi video, druzio. Sta reci za decka koji 50 partija kopira neki broj, da li je taj krsten. Sad obaraj rekorde 0.30 sam sa sobom. Vise nemoj da mi se obracas.

Najveci PI - mafia_90 (8 771 PI) - 5.08.2011.
Najveci PO - cema cema (9 722 PO) - 30.05.2011.
Najduza odigrana partija - ceo zivot, neki klinac, nije se izlogovao nikad.

Ostaje samo PI i PO. Zbog decurlije brisem ostale nebitne rekorde, PSP, mini, broj pitanja, partija, rekordi za brzinu se najvise namestaju i vise nisu zanimljivi ni bitni. Budite brzi za sebe.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 
koji si ti faktor ovde.. mogu da kopiram stare rekorde i da ubacim kad god hocu, ko moze da me natera da gledam rekorde koje ti mislis da su validni..
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Uradi to, mozes, ali u svom kompu. Hoces ovde da ti otvorim novu temu samo za 97-98 godiste i mladje? Mada ne uklapas se tu, po godistu.
Uglavnom, ti si sjebao ovu temu, tj. pojedine rekorde. Ako ovde ista kopiras mislim da te nece niko konstatovati.
Zeljan si svakog rekorda, a ako je bas to i jedino to smisao ove igre "super". Ne znas da se igras. Jos si sigurno zeleo da se uvede najmanji PI.  Smile  Eto ti sad i to i broj poslatih nebuloznih pitanja.
Molim admina da temu ostavi zbog jedino bitnih PI i PO rekorda, a dalja sabotaza od strane Majkla neka se ne dozvoli. Ja idem nesto pametno da radim, dosta sam pricao s njim.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 
woooow odjednom ti smetam toliko.. verovatno zato sto ti nisam prebacio pitanja koja sam skupljao od drugih igraca ili zato sto ti nisam uplatio kredit..
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Luđi od najluđeg

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 259
Zastava Dominikanska Republica-Santo domingo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
SonyEricsson k750i
Ova tema propada zato sto ti dax dajes sebi zapravo previse on odlucuje o svom zivotu,odbaci sve rekorde,bolje lock za ovu temu,svaka ti cast i svaku priliku koristis ne napadam te iz razloga da branim peru i ziku nego ti ti si uljez ,covece bezobzira na moje i bratove godine ne mozes da vredjas sve nas ''klince'' jos se obracas u ime svih,tako da molim lock za ovu temu
IP sačuvana
social share
And From North Carolina,shooting guard,Michaeeeeeeeeeeel Jordaaaaaaaaaaaaan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:51:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.