Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:37:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador rekordi  (Pročitano 82669 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Zanimljivo, sad je lupao i 1990. Smiley
Sta je sledece? 18230 Sokobanja? Aj pa kad dodje ti postavi da se divimo.
Mislim svi to mogu da rokaju neki broj. Smiley
Ko hoce da veruje neka veruje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Da moguce je to znas kako  Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
ovom daxu se ne moze ugoditi pa to ti je, trazio 1001, dobio komplikovaniji broj i ne vredi...

dax, a koji mehanizam imas za utvrdjivanje toga da li se lupa nasumicno ili odgovara sa prethodno procitanim pitanjem ili kljucnom reci u istom?
mogao bi dobro da se unovci tim pre sto ocigledno ne zahteva da se ispitaniku gurnu sonde u mozak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Jednostavno nije dax nego je nemoguce,probaj da ukljucis stopericu i otkucas jedan broj ispod 0.2 ne mozes,a da otkucas 4.To je nemoguce  Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N95
Nemoguce 100 posto evo po  mom misljenju za jedan broj neki maksimum je oko 0,80 ja sam kucao 0,87 i to na kratko pitanje zato sam uspeo  a ova sa dva i vise brojeva tu tesko da iko moze kucati brze od Djubreta tvrdim tako da Ckode ne razumem zasto si uvazio onaj rekord 0,70 ili koliko za dve cifre ma vazi zmaju eno ti u temi rekordi brzina naganjanja ili kojoj vec pogledaj jedan decko Rilakche ili kako je kucao jednu cifru za 0,4 a posto sam bio prisutan u toj partiji znam kako je kucao po sistemu  pomozi boze da bude 3 da ubodem brze od ceme i jednom se moralo desiti u 16 pitanja.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Samo zmaj veruje. Smiley Eto vidis sta kazu i drugi igraci.
Ti verujes da je procitao i odgovorio ovo za neki album Obojenog programa 1990 za 1.13?
Tako moze svako da lupa 1990 pa da dodje kada je rodjen Jan Vesely ili neki teniser, teniserka, album grupe, film, kad je neko umro... i da bude i ispod tih 1.13.
Nije u tome fora. Ne mogu sa sigurnoscu da kazem da je na takav nacin odgovorio, da je lupao, ali ne mogu ni da mu priznam, vise je ovo drugo nego prvo. Slusaj ostale brze igrace. I nisam ljubomoran na tudje rekorde. Ja imam svoje rekorde i srecan sam sto sam odgovorio sa 5 za 1.69, sa 4 za 1.65, sa 3 za 1.40, sa 2 za 1.13, sa 1 za 0.99.
Postoji nekoliko ljudi koji malo brze odgovaraju. Ali da neko odgovara duplo brze to je bas cudno.
Necu da pricam vise o tome. Neka svako priznaje sta hoce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Qtek 666
sve ste objasnili sem toga zasto je "uletanje u pucanj" nedozvoljena metoda...

edit
sad videh prethodni post...  axaxaaaa  ovo postaje sve zanimljivije
X2  Smile
A, da,zamalo da zaboravim: Vuce,  nema pravo tako brzo, dokle da ponavljam?
« Poslednja izmena: 19. Feb 2011, 19:15:17 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Samo zmaj veruje. Smiley

ma vazi zmaju eno ti u temi rekordi brzina naganjanja ili kojoj vec pogledaj jedan decko Rilakche ili kako je kucao jednu cifru za 0,4 a posto sam bio prisutan u toj partiji znam kako je kucao po sistemu  pomozi boze da bude 3 da ubodem brze od ceme i jednom se moralo desiti u 16 pitanja.

zasto ovo ne bi bilo legitimno? to je sustina cele price i to je pitanje na koje mi niko ne daje odgovor...

ako je neko dovoljno zaludan da to radi to nije problem organizatora ovog takmicenja tj decka u usponu. ako ocete da imate takmicenje "najbrze ukucani odgovor" onda morate i da budete spremni da prihvatite svaki rezultat pa makar on bio i 0s (sto je teoretski moguce jer ce igra recimo 0.0049 zaokruziti na 0) jer ne postoji nacin da sa sigurnoscu od 100% proverite da li je neko zaista procitao pitanje pa makar i sedeli pored te osobe

ma cak ni covek koji ukuca odgovor ne moze da garantuje sam sebi da li je zaista procitao celo pitanje ili otprilike ubo - recimo vidis pitanje "koje mesto...kosarkaska..." - i na ovo kucas 1 za 0.65s i ubodes - da li bi ti licno u ovom slucaju prijavio pitanje ili bi rekao sebi ne ovaj odgovor nije na mestu pa ga necu poslati?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Nokia Lumia 1020
Ljudi, pa šta vam je? Razmilite malo!
Hahaha, pa ovo je smešno, kako neko može da poveruje u ovakvu glupost, meni to ne ulazi u glavu.
Ovaj dečko je našao da se dokazuje ovde, pa to može svako. Ja da hoću, mogu u roku od 24 časa da oborim sve ove rekorde, na lupanje, naravno.
A vidi se da je klinac, 96 godište, pa mora da se dokazuje u nečemu.
Zmaj mi je najjači u ovoj celoj priči, kad je poverovao u ovako nešto.  Smile
Banex, ne možeš da gledas tako, 0.2s za jednu cifru. Ja se bavim inače brzim kucanjem, otkucam alfabet unazad za 1.7s. Znači, 26 karaktera za 1.7s, pa ti računaj koliko je to. A jedan lik, sto je prvi u alfabetu na tom sajtu, ima 0.941s. Ali dobro, trebaš biti težak freak da bi otkucao tako. A ovde se ne radi o brzom kucanju, već o reakciji. Koliko ćeš brzo da odreaguješ, razmisliš, ukucaš odgovor.
U ovom slučaju, to naravno nije moguće. Nemojte da dopustite da vas klinac loži, nemojte da ste naivni toliko.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2011, 19:53:32 od Arn0ld88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Qtek 666
Covek je uhvatio loptu, bacio je i pogodio kos (dakle, nije je pipnuo) za 0.6 sekundi. Decko je samo procitao pitanje i stiso broj i enter. Mislite o tome Smile To se nije moglo igrati, rekose Hrvati. Da ne pokusavate isto ovde dokazati? Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:37:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.