Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 298798 puta)
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq 45
Vozdra.
Ne mogu da promenim ime igrača. Idem u "moji podaci" i zamenim željenim,ali prethodno ime i dalje stoji.Probao sam i SA i BEZ čekirane opcije "javno",ali nemoguće ga je promeniti.
Ikakva pomoć?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Apple iPhone 7
Nema ti pomoći, ne može se promeniti ime Smiley To te pita za tvoje ime, a ne nick koji ćeš koristiti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
@! Djura

Ne postoji mogucnost promene korisnickog imena... "Ime igraca" se odnosi na pravo ime a ne na korisnicki nalog... i kada ga upises ono stoji na tvom profilu dodatno ispod korisnickog.

@iadurobor

A da procitas pravila chata? To je ipak stvar elementarne kulture. Posto za ovo sto si rekao na kraju, ima puno pravo da te trajno banuje.

@Andemona

Ja sam vise za varijantu da vi brinete o tome kako se vi ponasate, a da o tome sta je posao koga, i kako ga ko radi, brine onaj ko je za to zaduzen. Od modova ocekujte da budu modovi a ne da budu vasi prijatelji, i lepo procitajte i postujte to za sta sluzi javni chat a sta je zabranjeno... ako vam se prica, uvek imate mogucnost da sa tima sa kojima zelite pricati otvorite privatni chat i siti se ispricate.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2009, 22:38:23 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Neunistiva...

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 66
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Serbian figher svaka ti cast covece, ceo dan si na forumu, kad god uletim ti si tu... A sto se mene tice mi smo uvek fini i biti cemo i u buduce,  Smile pitaj koga hoces od moderatora sem ovog i svak ce ti reci dal' je kad imao problema sa mnom. Opet i ja sam shvatila neke stvari, malo bolje i utuvila u glavu...a prijatelje biram po nekim odavno uspostavljenim kriterijumima, tako da ni tu ne moze biti svako....dobro to sad nije tema...
« Poslednja izmena: 03. Nov 2009, 23:18:12 od Andemona »
IP sačuvana
social share
Siromah nije onaj ko malo ima, vec onaj ko previse zeli...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Sony xperia
i dalje stojim iza toga da chat treba ukinuti, jer ne sluzi nichenu sem da "moderatori" ocenjuju ko se ponasha kao olosh a ko ne, ko koliko ima godina i kome je koliki iq, i da shodno tome banuju svakog chim im se neko slovo ne svidi. na kraju krajeva, shta ce chat na kvizu? kao hocesh nekog da pozdravish, pozdravi na na pp, a ako ti neshto nije jasno, pitaj moderatora na pp.
mene je lajtsfot banovao zato shto sam na chatu pitao neshto shto je trebalo da pitam ovde. kad sam ga pitao shto se tako ponasha, opet me je banovao. skot.
Lazes. Dovoljno je videti tvoje karakterisanje nekoga, skot. I ponavljam da lazes. Mogu ti to jos koji put ponoviti, ali mislim da nema potrebe za time. Sreen-ovi sve govore. Receno ti je da si banovan zbog flood-a. Ti i dalje zalazis, i malo je sto ti je na chatu receno i objasnjeno, iako nije moje da ti objasnjavam, ... to je opet ucinjeno i na PP, nakon tvoje poruke, u kojoj i dalje teras po svome.

Prva tri svreen-a, sa chata. Cetvrti, tvoj PP, peti moj odgovor.

Da ne zaboravim, nemojte misliti da pravilnik foruma na chatu ne vazi. Chat je sastavni deo kviza, a kviz deo foruma.

A pored pravilnika foruma imate i pravilnik chata :

Chat - vrste i pravila

U igri ConQUIZtador možete da obavljate online razgovore sa drugim igračima, bilo u Čekaonici,
(gde se obavlja razgovor vezan za samu igru), privatnom ćaskanju i ćaskanju tokom same igre.

Dok ćaskate obratite pažnju na sledeće:

* Izbegavate vulgarne izraze
    * Izbegavate pisanje velikim slovima (komanda ALL CAPS)
    * Izbegavate besmislene (jfhwi83hs) unose i ponavljanje teksta (flood)
    * Ne šaljete reklame preko chata
    * Ovo je sajt za igranje; seks i slične chatove treba izbegavati
    * Isto važi za političke diskusije
    * Isto važi za navijačke strasti i pokretanje sportskih tema
    * Ako imate lične razgovore, obavljajte ih u privatnom chatu pošto 500 drugih ljudi možda nije zainteresovano da to prati
    * Gore navedeno se takođe odnosi na prepirke
    * Nije kulturno pisati na jeziku koji drugi ne razumeju.
    * Nije dozvoljeno komentarisanje pitanja iz igre
    * Najstrože je zabranjeno komentarisanje banova.
    * Ako se ne pridržavate navedenog, može doći do zabrane pristupa chatu (ban).

Svako može da učestvuje u zajedničkom ćaskanju nakon što odigra 5 igara.
Čekaonica je namenjena za to da igrači između igranja igre mogu da ćaskaju. Chat tamo uređuju moderatori i administratori. Koja je njihova uloga, možete pročitati ovde
.

Crvenim je oznaceno sta je svrha chata, i zasto postoji. Vama se pruza puno vise od toga. Ukoliko zelite da striktno postujemo pravila, nije problem.

A nasa uloga, lepo je objasnjena:

Moderatori su urednici chat-a, i njihov primarni zadatak je da sprece zloupotrebu chata, i nivo razgovora održe civilizovanim. Moderatori imaju pravo da preduzmu mere bez objašnjenja, ako smatraju da je to neophodno. Te mere podrazumevaju i zabranu pristupa chatovanju i forumu (ban), premeštanje tema i brisanje tema i foruma. Moderatori su uglavnom iskusni igrači koji zaista poznaju sajt i u stanju su da izbegavaju sukobe – ali su isto tako u stanju da se sukobe ako je to apsolutno neophodno. Na sajtu su označeni zelenom bojom.

Na osnovu ovoga, mozete i sami zakljuciti, sta smete a sta ne.

Pa izvolite dame i gospodo, ponasajte se u skladu s tim.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Graphic1.jpg
(105.44 KB, 631x1023)
Graphic2.jpg
(106.22 KB, 629x1023)
Graphic3.jpg
(107.96 KB, 631x1023)
Graphic5.jpg
(63.99 KB, 800x380)
Graphic6.jpg
(69.5 KB, 800x436)
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 02:18:11 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
e bash mi je drago da si ovo postavio, pa mi sad odgovori shta ja to lazem? ajde sad, skrinovi lepo govore kako si prichao sa nekim ko je bio dva dana na sajtu i nije znao ni gde je levo a gde desno. ochigledna je tvoja bahatost i netolerancija, samim tim i nekompetentnost da se bavish ovim poslom. a shto sam ti napisao da si skot, shta je trebalo, da napishem da si car poshto si me dvaput banovao jel ti se digla patkica???
i nije lepo shto nisi objavio i drugu poruku koju sam ti poslao na pp. Pa da ponovim, tvoj jedini argument da je neshto flood a da neshto nije je to shto si ti moSerator, pa ti procenjujesh. a nisi kompetentan, o, itekako nisi.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 02:44:45 od iadurobor »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Sony xperia
Citat
e bash mi je drago da si ovo postavio, pa mi sad odgovori shta ja to lazem?
Lazes da ti nije objasnjeno zasto si banovan.

Citat
ajde sad, skrinovi lepo govore kako si prichao sa nekim ko je bio dva dana na sajtu i nije znao ni gde je levo a gde desno.
Moje nije da gledam ko je koliko ovde. To me ni najmanje ne interesuje. Lepo ti je receno:
"Da si samo procitao pravilnik, video bi da i ovo sto razgovarate na chatu je mnogo. Ja imam obicaj da ispostujem kucu u koju ulazim, i da se upoznam sa pravilima te kuce, a ne da namecem svoje vidjenje kako bi trebalo biti. "

Citat
ochigledna je tvoja bahatost i netolerancija, samim tim i nekompetentnost da se bavish ovim poslom
Po onom citiranom, mozes videti ko je bahato uleteo. I opet si se ti nasao da odredjujes neciju kompetentnost.

Citat
a shto sam ti napisao da si skot, shta je trebalo, da napishem da si car poshto si me dvaput banovao jel ti se digla patkica???
Pa sam vlasnik svega ovoga ti je rekao:
Citat
Posto za ovo sto si rekao na kraju, ima puno pravo da te trajno banuje.
ali tebi to ne vredi. Ti bi i dalje da teras po svome, pa te jos i zanima, da li mi se digla ... vidi se koji je tvoj nivo. I takva osoba ce ocenjivati nekog, i stavljati primedbe ??

Citat
i nije lepo shto nisi objavio i drugu poruku koju sam ti poslao na pp.
Pa sta se u njoj ima videti, sem da ponavljas jedno isto, jer za drugo i ne bi mogao. Evo ti screen, ako si slucajno zaboravio sta si pisao (screen).
Kao sto i ovde ponavljas po ko zna koji put
Citat
Pa da ponovim, tvoj jedini argument da je neshto flood a da neshto nije je to shto si ti moSerator, pa ti procenjujesh. a nisi kompetentan, o, itekako nisi.

Da imas nesto novog, ti bi rekao, a ne neobaziruci se na pravilnik, terao neku svoju pricu.

I da, ne ocekujem tvoj odgovor. Jer se ne mislim raspravljati. Dovoljno ti je receno. Postuj pravilnik, jer se od tebe trazi da se pridrzavas istog.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Graphic1.jpg
(62.95 KB, 800x248)
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 04:05:32 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
ni ja se ne mislim raspravljati. ali da, mogu da odredjujem nechiju kompetentnost, i ja i bilo ko drugi, jer ti nisi ni bogom dan, ni nedodirljiv, ni nepodlozan kritikama samo zato shto si moderator na nekom sajtu. bivao sam i ja i moderator i administrator, imam dovoljno godina (36) i dovoljno radnog i zivotnog iskustva u ovoj i slichnim branshama da budem kompetetan. i opet ne vidim nishta u tvojoj pojavi shto je zdrav razum, autoritet zasnovan na kvalitetu, a ne sirova, nichim potkovana arogancija.
slobodno, trajno me banujte ako sam uvredio njegovo preosveshtenstvo lajstofta svemoguceg, ali nemojte mi prodavati muda za bubrege da je ta sujetna individua najbolje shto burek i konkviztador mogu da ponude apropo hjumen risorsis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Kao sto kolega kaze...Laze i to dobro...
Licno sam te veceras nekoliko puta banovao....krsis pravilnik, gusis chat, nepostujes odluku moderatora, vredjas  i onda dodjes ovde i zalis se....
Zalosno je da neko sa 36. god ima takvo ponasanje !
U svakom slucaju, sve sto je bilo potrebno receno je, zalio si se , dobio si odgovor na zalbu , objasnjeno ti je zasto si banovan...Tako da se prica na tu temu ovde zavrsava...
Svaki tvoj sledeci post koji se bude odnosio na ovu temu smatrace se off-om i bice obrisan !
Ububuce povedi racuna o svom ponasanju i uzivaj u igri  Smile
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Neunistiva...

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 66
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Da li postoji mogucnost na glavnoj strani igrice da me drustvo vidi da sam tu, pa da ne moram uopste ni da se javljam na cat?
IP sačuvana
social share
Siromah nije onaj ko malo ima, vec onaj ko previse zeli...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.196 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.