Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 298759 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Vredjas,provociras,krsis konstantno pravilnik...i trazis postovanje....no comment
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
lajtsoft je gori, a ni ostali nisu za primer. kako doci do toliko ljudi i zaposliti ih, koji nemaju elementarnu normu ponashanja i tolerancije. pitam se, zashta sluzi uopshte taj chat, sem da bi ljudi bili banovani?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 6630
Vredjas,provociras,krsis konstantno pravilnik...i trazis postovanje....no comment

Smile
Ти кршиш својим криминалним и бахатим понашањем, као да си измислио интернет па мож' да радиш шта хоћеш.Ако не можеш да се контролишеш немој да будеш модератор.Лигхт има више разумевања и врло је опуштен за различита мишљења за разлику од поменутог.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2009, 02:36:56 od djeneral »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
e sad ovaj fali lajta ovaj kan kan,kome da verujemo Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Seseljevac - opste je poznato tvoje ponasanje na chatu - tako da dalja rasprava nema svrhe...Sto se mene tice zavrsio sam...Uzivaj u igri  Smile
« Poslednja izmena: 03. Nov 2009, 02:45:32 od crni scorpion »
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Neunistiva...

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 66
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Zelim da iznesem svoje misljenje oko bahatog ponasanja moderatora. Sto se mene licno tice Belgrade je prevrsio svaku meru i granicu. Cak je sta vise previse drzak i grub po bilo kom pitanju, pa mislim da takvima tu nije mesto. Kviz je pre svega jedna jako lepa igra, bar za mene. Chat je valjda tu da bismo se eto pozdravili, razmenili po neku informaciju i druzili pre svega. On sa nama postupa kao sa stokom na pijaci i znam da imam mnogo istomisljenika... Za razliku od njega ostali su jako korektni i ljubazni. Mislim da Shone83, treba svima da sluzi kao primer. Jos samo da dodam, ja nisam neko ko lupeta gluposti na catu i sl. ne provodim mnogo vremena tamo, ali stigoh zaista da se uverim i izvedem svoj stav ko je kakav. Zato molim one koji su iznad doticnog kao predpostavljeni, da adekvatno reaguju. Ne zelim ja njemu nista lose, vec samo da se spusti na zemlju medju obican svet i da ne izigrava boga vise tamo... Eto toliko, nadam se da ce me neko cuti i da ovo nije uzalud piskaranje.
IP sačuvana
social share
Siromah nije onaj ko malo ima, vec onaj ko previse zeli...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Konkretno, sta je problem?

Moderatori na chatu nisu tu da se druze sa vama.
Nisu tu ni da odgovaraju na vasa pitanja. To je njihova dobra volja, kada za to imaju vremena.
Oni su tu da sprovode pravila chata koja smo postavili.

Koliko mogu da vidim, barem jutros, nije bio nikakav problem, a nekoliko korisnika su od 10 na ovamo bili na chatu dosadni kao stenice...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Neunistiva...

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 66
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
OK. razumela sam, svi ste isti i bahati i kao takvi stojite jedni iza drugih, ponasate se kao da je druzenje na catu smrtni greh broj 1. a vi kao bogovi.... e tu igru ja ne zelim da igram, kao obicno stvorenje od krvi i mesa...tako da me mozete slobodno banovati za sva vremena i molim za brisanje mog profila tamo, ne ostavljam tragove za sobom... eto toliko od mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Nisi razumela. Njihova zaduzenja vezana su za ono sto sam rekao. Naravno da ne podrzavam bahato ponasanje, i naravno da ocekujem da se prema korisnicima ponasamo na forum i u igri na najbolji moguci nacin, ali to nije uvek moguce, i nije uvek svako od nas raspolozen da sa vama razvlaci neku pricu u nedogled.

Dakle, ako pitam sta je konkretno problem, nisam bahat, vec ocekujem da na to dobijem konkretan odgovor da bih mogao da dam neko svoje misljenje o tome, posto ocigledno ne dozivljavamo to na isti nacin.

Takodje, ako kazem da nije na njima da se druze, nisam bahat, vec konstatujem da to ne spada u njihove obaveze, i da za to svakako nemaju vremena, a cesto ni volje.

I to sto sam rekao da su neki korisnici dosadni kao stenice... takodje nije bahacenje... to se vidi makar i letimicnim pogledom na log... kada vidis da za par minuta neko ispise 10-20 redova na chatu, i da za to vreme niko drugi ne prozbori ni rec, stvar je jasna.

Ja stvarno ne padam na dramu, i ako postoji nesto o cemu zelis da pricas, nije problem, ali taj element tvog nastupa iskljuci... Kada to uradis, verujem da mozemo vrlo civilizovano popricati i resiti eventualne nesuglasice...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Neunistiva...

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 66
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Sada si bio jasniji i finiji za razliku od prethodnog posta, i manje pristrasan. Moj konkretan problem sa doticnim je bas bahatost i stav kao ono ''sta je bre misevi?'' Ja ne ocekujem od njega da mi pezi, samo eto neku osnovnu ljubaznost, kao moderatora prema meni kao i ostalima koji su 'obicni', a koji su korisnici, ucesnici u igri, i od kojih pre svega i zavisi popularnost igre. Pa cak ni to ne mora na kraju krajeva... samo bez onog 'ja sam bog, vi ste sica'. I samo da znas, znam jako puno onih koji dele moj stav, koji su mi prijatelji na fejsu, tako da ne govorim prazne price. Ja eto bejah dovoljno hrabra da se upustim u ovo, samo da mi na kraju ne ispadne mlacenje prazne slame.... Smile
« Poslednja izmena: 03. Nov 2009, 12:36:49 od Andemona »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.