Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 306168 puta)
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 13
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6120c
ja znam da se svetu ne moze ugoditi,ali samo da kazem da me izludjuju pitanja za NIN-ove nagrade i brojevi americkih predsednika(ua truli kapitalisti)
IP sačuvana
social share
JTD POWER
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
U zadnje vreme cesto vidjam pitanja tipa 'Izbaci uljeza' koja nisu pogodna za kviz jer nisu dobro formulisana.
Na primer, jedno od njih koje mi je malopre doslo:

Izbaci uljeza:
-K1  -K2  -Karate  -Ultimate fight

gde je K2 tacan odgovor. Ne pratim te borilacke vestine, tako da i ne znam zasto je K2 odgovor, ali nigde ne pise po kom kriterijumu se odredjuje taj uljez. Uljez moze da bude i Ultimate fight, jer mu ime pocinje slovom 'U', ili zato sto jedini ima 2 reci, moze da bude i zato sto nema slovo 'K' u imenu, dakle, pitanje bi trebalo da bude preformulisano u "Sta je od ponudjenih to i to", i onda bi K2 mogao da bude tacan odgovor.
Problem je sto je ovakvih pitanja sve vise, i ima mnogo ovakvih primera, tako da bi bilo dobro da preduzmete nesto u vezi toga!

Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung galaxy s4
U zadnje vreme cesto vidjam pitanja tipa 'Izbaci uljeza' koja nisu pogodna za kviz jer nisu dobro formulisana.
Na primer, jedno od njih koje mi je malopre doslo:

Izbaci uljeza:
-K1  -K2  -Karate  -Ultimate fight

gde je K2 tacan odgovor. Ne pratim te borilacke vestine, tako da i ne znam zasto je K2 odgovor, ali nigde ne pise po kom kriterijumu se odredjuje taj uljez. Uljez moze da bude i Ultimate fight, jer mu ime pocinje slovom 'U', ili zato sto jedini ima 2 reci, moze da bude i zato sto nema slovo 'K' u imenu, dakle, pitanje bi trebalo da bude preformulisano u "Sta je od ponudjenih to i to", i onda bi K2 mogao da bude tacan odgovor.
Problem je sto je ovakvih pitanja sve vise, i ima mnogo ovakvih primera, tako da bi bilo dobro da preduzmete nesto u vezi toga!

Pozdrav.

slazem se sa ovim...i ja sam primetio da ima dosta takvih pitanja...ja se secam jednog gde su bila imena nekih strip junaka novije prizvodnje i posle pretrage na googlu nisam skontao zasto je taj tamo neki tacan odgovor...
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG 4X HD
K2 je planinski vrh, drugi najvishi na svetu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
mob
Apple iPhone 12, S21
K2 je planinski vrh, drugi najvishi na svetu.  Smile

ja bi i dalje izbacio kao uljeza karate Smile Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
SonyEricsson k800i
Dakle. . . muka mi je me neko banuje jer eto ne zna sta da radi. . . danas sam dobila tri bana. . . jedan jer sam pravila flood i to je ok. . . kriva sam jbg. . . drugi ban dobijam od kankana jer sam hladno odreagovala na prozivke sez11 koji pritom proziva koga stige i kako stigne. . . zasticen je kao beli medved. . . svi kaznu mogu da dobiju za prozivke on ne. . . ok prezivela sam taj ban  :D (30 min)  vracam se i lepo kazem da nije fer to sto je kankan uradio dobijam opomenu da se smirim!!! zasto? jer sam gledala decka koji me proziva bzvz pritom taj isti decko kaznu dobio nije. . . dobijam teci ban. . . (1h) i sta sad ce mene neko da banuje jer stiti druga debila koji pravi haos na chatu. . ,ne svidja mi se ponasanje admina ili sta je vec. . . svi se samo zale na ponasanje korisnika. . . ok ima nas raznih. . . a sta je sa adminima tj ne svim. . . pojedincima. . . ????? i da. . . nisam jedina koja popije ban jer se normalno ponasa. . . dakle ili ce svi da budu jednaki ili ne znam. . . uradite nesto!!! hvala unapred :)
p. s kviz je super. . . odusevljena sam!Dolazim da se igram a ne da trpim prozivke. . .  nazalost screen nemam. . .  jos jednom hvala. . .

Najpre, izvinjavam se sto posle 10-ak dana kopiram post nasmejane devojke, ali zapade mi za oko nakon vecerasnjeg vredjanja mene. Sez je sasvim na mestu... Ja mozda gledam svet kroz ruzicaste naocare, ali ima moju punu odbranu... Realan je, pravedan i prijateljski nastrojen sto je lepo i za svaku pohvalu, jer smo svi ovde da nadjemo razbibrigu od svakodnevnog zivota.
Onaj chat je namenjen za svakoga, kao i forum. Ukoliko sam danas nervozna, necu kvariti raspolozenje ko zna koliko drugih ljudi koji caskaju, svojom drskoscu i pesimizmom.
Ja sam danas bila izvredjana (ne psovkama i ruznim recima) ali drskoscu Nasmejane. Zasto? Zato sto sam pitala koje je godiste. I jos jednom zasto? Zato sto na njenu drskost niko od administratora ne reaguje osim KanKAn-a! Cim dobije ban, verujem sa razlogom, odmah se buni. Trenutno se, da se razumemo, ni na sta ne bunim, niti zelim da raspirujem vatru i da se raspravljam, samo skrecem paznju da sam ja izmedju 23:25 i 23:35 veceras bila "napadana" pri cemu se niko nije potrudio cak ni da umiri tenziju koju je napravila bez ikakvih osnova.(pri cemu nam je omogucila i upadice kao sto je "girl fight" - ja nema 5 godina za ta ponizavanja, a ni sa 5 mi nije palo na pamet da se bijem)  Screen nemam, ali mozete proveriti istoriju razgovora, na cemu ne insistiram, osim ako ne verujete pa zelite sami da se uverite.
Nasmejana mozda si imala los dan sto cu svakako razumeti. Ali nije razlog da ispoljavas ovde svoju egocentricnost - nisi sama na svetu, ima i nas obicnih smrtnika. Dok administratore nikako ne zelim razumeti, zato sto je njihov posao da cuvaju pozitivnu energiju.
I jos jednom subjektivno stajem na Sezovu stranu.
I dodajem da je ovde i Nasmejana ocigledno zasticena "kao beli medved". Takodje, dolazim "da se igram" a ne da budem prozivana!  Smile
Respect!
IP sačuvana
social share
Kada stignete na ivicu svetla pod kojim vam je sve poznato
i kada samo što niste napravili korak u tamu nepoznatog,
vera zna da će se dogoditi jedna od dve stvari:
Biće nešto čvrsto na šta ćete stati
ili ćete naučiti da letite.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Nas  posao nije da cuvamo pozitivnu energiju, vec da sankcionisemo i usmeravamo chat u pravcu zdrave diskusije.
Pored toga sto kontrolisemo chat, radimo jos dosta stvari na ovom forumu i moze da se desi da po 5-10 min jednostavno nismo u mogucnosti da ispratimo svaki ton diskusije, vec ovlas se baci pogled bude li neke psovke ili slicnih stvari koja nije dozvoljena ni u mislima. Ja zaista nemam nameru da se pravdam sta sam radio tih famoznih "10 minuta", dal sam jeo, isao u wc, radio nesto na forumu ili jednostavno dubio na glavi.
Poenta je da se desava milion i jedna situacija koja nekome odgovara, nekome ne....nekome odgovara da prica o razultatima fudbala, nekome o politici, nekome o sexu.....
Zasticen nije niko, pa ni ja, ni kolege. Razlog zasto se licno ja ponekad ponasam izvan granica normale je to sto se korisnici ponasaju 50x gore, a zna se da je sa ljudima koji su bezobrazni, fin i kulturan nacin komunikacije samo sizifov posao...
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 01:29:55 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
SonyEricsson k800i
*Sankcionisanje i usmeravanje chat-a u pravcu zdrave diskusije je cuvanje pozitivne energije.
*Pri cemu su seksualne, politicke i sportske teme zabranjene. (na stranu to)
*Rekoh i ponavljam da sam na strani Sez-a i da kao sto rece Nasmejana "ili ce svi da budu jednaki ili ne znam..." .
Necu da se raspravljam sa tobom besopotrebno... Ne vidim razlog da ludis i sizis sto sam prokomentarisala komentar koji je dosao kao slag na tortu.  Smile
Plus, nisam te ni spomenula. Sam se prozivas. To da je Nasmejana zasticena mozemo gledati generalno, na vise dana, a ne bas veceras kad ti radis.
Posto mirise na svadju, svoje sam argumente vec iznela, tako da cu se uzdrzavati od daljih komentara.  Smile
IP sačuvana
social share
Kada stignete na ivicu svetla pod kojim vam je sve poznato
i kada samo što niste napravili korak u tamu nepoznatog,
vera zna da će se dogoditi jedna od dve stvari:
Biće nešto čvrsto na šta ćete stati
ili ćete naučiti da letite.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ne nalazim se prozvanim ni ic ,vec sam jedini od tima urednistva chata koji je u toku ove veceri online.To sto imam potrebu da korisniku odgovorim u najkracem mogucem roku je samo profesionalizam i nista vise od toga. Wink Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 05:54:38 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia n 80
Jel moze na forumu da se reklamira sajt?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.