Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 332861 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.4
mob
Nokia 5310
Taman htedoh da pomenem korisnika -Ludilo- da je jako bezobrazno reagovao kad je izgubio, ali vidim da mu nije prvi put.  Mene je čak počastio i dosta gore od Alekssr-a.  Smile
U svakom slučaju, poslat je mejl sa screenshotom, tako da će to sigurno biti rešeno banom.

Nego, poenta ovog posta je upravo oko bana.  Taj korisnik teško da je mogao da izgura PI od 7500+ sa relativno malo partija, tako da kapiram da mu to nije prvi nalog.  Da li se može obezbediti da se on ubuduće malo teže registruje? Svestan sam da je teško u potpunosti se obezbediti od ovoga, ali možda bi provere mogle biti malo rigoroznije.

Postoji primer korisnika koga ja lično primećujem u 5-6 različitih "inkarnacija", a ko zna koliko ih stvarno ima.  Uvek su isti izrazi, česte prozivke (ne toliko vulgarne, ali ipak. . . ).  Njegova imena su Bojan_GM_89, Bojan_89, BojanGM, BojanM_89 i slične varijacije istih slova i karaktera (uglavnom ili u potpunosti u ćirilično varijanti. .  ne mogu se sad setiti).  

Mogu samo misliti na šta bi ličio korisnik -Ludilo- sa svojih 6-7 inkarnacija u igri.

Edit: Na chatu rekoše da treba prijaviti ako 2 korisnika igraju sa istog računara, pa bih prijavio da moja sestra i ja pristupamo igri sa 2 računara, ali ipak iste IP adrese. Dakle: VVednesday i azagal

Istina, ona ima samo 20-ak partija i nije igrala već nedelju dana, a i razlike u PI-u su vidljive, tako da se nadam da se ne dovodi u pitanje da ista osoba igra na oba naloga.

Pozdrav. Smiley
« Poslednja izmena: 19. Avg 2009, 14:26:32 od azagal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Korisnici ne dobijaju trajni ban odmah... Dobijaju ban sa chatova u igri... tj. mogu da igraju, ali ne mogu da komentarisu nista... Obicno 1 dan, nekada i vise.

U konkretnom slucaju, ne vidim da korisnik ima vise naloga, tj ne vidim da je to ocigledno. A prema partijama koje igra, vidim da zna dosta pa nije cudno da ima dobar rezultat. I inace kad se pogleda lista onih sa najboljim rezultatima, medju njima nema mnogo igraca sa ekstremno velikim brojevima partija..

Svakako slucajeva sa duplim korisnickim nalozima ima, i mi radimo sve sto je u nasoj mogucnosti da to bude pod kontrolom.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Ne znam sto ne napravite da moze da se prijavi greska posle igranja. Ovako ima malo vremena, a i covek vise nije nacisto sa sobom da li je u pravu. Meni se desilo u toku jedne igre dve greske:
Prvo, Sampolion je desifrovao hijeroglife 1822., a ne 1813.
Drugo, Branko Radicevic nije rodjen 192- i neke, vec 1824.
Bilo bi lepo da se to ispravi ako moze. Jer, nadam se da niste smetnuli suma sustinu svakog kviza, a to je , pored zabave, i prilika da se nesto nauci.
Inace, sve pohvale za kviz. Sve najbolje.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2009, 17:03:42 od dulebass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ima dovoljno vremena... ako sumnjas prijavi.. lako ces pri potvrdi otkazati...

Za prvo si u pravu, ispravljeno je... Ne znam ni kako se pojavila greska...

Drugo pitanje je tacno... lepo pise Branko V. Radičević...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Aha, nisam znao da se posle moze otkazati. Za drugo onda ok, nisam video to V.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson p990i
Taman htedoh da pomenem korisnika -Ludilo- da je jako bezobrazno reagovao kad je izgubio, ali vidim da mu nije prvi put.  Mene je čak počastio i dosta gore od Alekssr-a.  Smile
U svakom slučaju, poslat je mejl sa screenshotom, tako da će to sigurno biti rešeno banom.

Nego, poenta ovog posta je upravo oko bana.  Taj korisnik teško da je mogao da izgura PI od 7500+ sa relativno malo partija, tako da kapiram da mu to nije prvi nalog.  Da li se može obezbediti da se on ubuduće malo teže registruje? Svestan sam da je teško u potpunosti se obezbediti od ovoga, ali možda bi provere mogle biti malo rigoroznije.

Postoji primer korisnika koga ja lično primećujem u 5-6 različitih "inkarnacija", a ko zna koliko ih stvarno ima.  Uvek su isti izrazi, česte prozivke (ne toliko vulgarne, ali ipak. . . ).  Njegova imena su Bojan_GM_89, Bojan_89, BojanGM, BojanM_89 i slične varijacije istih slova i karaktera (uglavnom ili u potpunosti u ćirilično varijanti. .  ne mogu se sad setiti).  

Mogu samo misliti na šta bi ličio korisnik -Ludilo- sa svojih 6-7 inkarnacija u igri.

Edit: Na chatu rekoše da treba prijaviti ako 2 korisnika igraju sa istog računara, pa bih prijavio da moja sestra i ja pristupamo igri sa 2 računara, ali ipak iste IP adrese. Dakle: VVednesday i azagal

Istina, ona ima samo 20-ak partija i nije igrala već nedelju dana, a i razlike u PI-u su vidljive, tako da se nadam da se ne dovodi u pitanje da ista osoba igra na oba naloga.

Pozdrav. Smiley

I ja sam poslao screen  za -Ludilo- , a što se tiče njegovog znanja po mom mišljenju veliko nula,samo sreća i puškice

----------------------------------------------------------------------

Poruka #1206 danas u 01:07:11

Imam predlog da ako neko i pored banova ne poštuje pravila igre da mu se oduzme recimo 500 bodova,tako bi eliminisali i eventualne duple naloge

Edit by Lightsoft:  Samo bez duplih postova
« Poslednja izmena: 20. Avg 2009, 01:10:11 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Imam predlog da ako neko i pored banova ne poštuje pravila igre da mu se oduzme recimo 500 bodova,tako bi eliminisali i eventualne duple naloge
Ne postoji mogucnost za tako nesto. Bodovi se mogu dobijati i gubiti iskljucivo igrom protiv drugih igraca.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson p990i
Upravo sam naleteo na pitanje za zbunjivanje,kolko je bodova potrebno da bi se dobila crvena zvezdica,valjda se dobija crveni dijamant ili crveni krst
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Nek bude krst sa crvenim dijamantom...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP 526
Molim vas da uklonite Lokija sa mesta moderatora.
On banuje koga hoće,namerno!
Mene je banovao zato što sam pričao sa jednim o tome koliko mogu da imam bodova za 100 igara!
Svi žele da ga uklonite,zato molim vas to učinite!
Ako mi ne verujete,pitajte neke druge korisnike i vedećete da im je isti slučaj kao i meni:
banuje ih bez razloga.
Uklonite ga!!! :evil:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.