Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 316476 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Koliko zemalja izlazi na Ligurijsko more? i kao tačan odgovor se pojavljuje 2, ja mislim da je tačan odgovor 3, da je neko zaboravio Monako.
U pravu si, u pitanju je i Monako.

sistem bodovanja za PI je katastrofalan
nikad ne znam koliko cu poena dobiti ili koliko ce mi se poena oduzeti ] 
Sistem bodovanja za PI je savrsen Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Apple iPhone 7

Ovo moraš u potpis da staviš  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Da, ne stignemo da prochitamo dogovor dobro jer zurish da shto pre odgovorish jer imash 5 sekindi za odgovor.
Imas izmedju 10 i 15 sekundi za odgovor. Dakle, ne lupaj. Stvarno mi je dosta svaki put iste stvari od tebe da citam. Ako ti je prebrzo, ti nemoj da igras. Jedini se na to zalis. Takva je igra - uzmi ili ostavi.

Citat
I sad dok dodje ponovo ja ne mogu da dokazem da je staro ime Zrenjanina Bechkerek.
Ono sto mene odusevljava je to da si ti spreman da se raspravljas 3 dana, ali nisi spreman da ukucas na google Zrenjanin i za manje od 5 minuta dodjes do istorije imena grada i tacnog odgovora na pitanje. Pitanje je savrseno jasno, odgovor nedvosmisleno tacan.

Zrenjanin je najveći grad srpskog dela Banata i njegov je politički, privredni, kulturni i sportski centar. Zrenjanin je, po površini teritorije koja mu administrativno pripada (1326 km2), najveći grad u Autonomnoj pokrajini Vojvodini i drugi u Republici Srbiji, a u njemu živi oko 140 hiljada stanovnika i više od 20 nacija. Razvija se s tradicijom dugom gotovo sedam vekova, jer se kao naselje pod imenom Bečkerek po prvi put u istorijskim spisima pominje još 1326. godine.

gde si ti video veliki da mi je znati. Znam odakle sam i kako se zove grad.

Ono shto mene odushevljava je da si toliko bezobrazan da necesh da izvadish pitanej kada te chovek lepo zamoli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Apple iPhone 7
rođake grad se zove Veliki Bečkerek, to što ti ne znaš kako ti se zove grad to je tvoja kultura  Smile
Verovatno ljudi odatle ga skraćeno zovu Bečkerek. Postoji i Mali Bečkerek ali u Rumuniji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson p990i
Evo opet malo Hrvata šta je po struci Jadranka Kosor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
pa?
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Zdravo.    

Odmah da kažem da sam ja onaj pravi Omer Ekić, čisto da se zna.     Igra je super, jedino joj ne valja što je zarazna.     Sadrži dobru dozu pitanja opšteg obrazovanja, lep test za reflekse, a pošto ima mali milion ruku na srce bezveznih pitanja koje 99,9% ljudi ne može i ne treba da zna da odgovori, svako ima određenu šansu.    

Pišem ovo jer želim da ukažem na jednu pojavu, koja me je najpre naljutila a potom sam se slatko smejao.     Pre jedno pola sata igrao sam sa tipom sa nikom nini** (zvezdice su jer sam zaboravio kako se nick završava).     Tip je imao rejting oko 4300 iz 100+ partija ali je igrao kao da ima snagu najmanje 7000, verovatno i više.     Nema greške jer nije tu bilo dva pitanja pa da kažeš da je imao sreće, već 10-ak.     Znao je odlično i ABCD i refleks dvoboj.     Pogledao sam posle spisak igrača na stranici i ima čitava gomila likova sa nickom nini** koji svi do jednog imaju rejting ispod 5000.    
Znači, tipa ne mrzi da registruje zilion nikova, da igra pod tim imenima gomilu partija u kojima gubi poene, a sve sa ciljem da sačeka nekog konkurenta svom pravom identitetu kako bi mu skinuo rejting poene.     U konkretnom slučaju pukla mi je veza pa sam bio drugi, ali i da sam pobedio skinuo bi mi PSP za jedno 30 poena, što mi daje PI jedno 10 poena manje nego što treba.     A ko zna, možda naletim i na drugog nini**.    

Čak sam mu poslao jedan čet na šta je on rekao da nije zabranjeno da se pomaže prijateljima.  Očito je lik sam sebi najbolji prijatelj.  Ne kažem da je sve ovo zabranjeno, ali mi je smešno.    

Pozdrav svima.    
« Poslednja izmena: 26. Jul 2009, 21:49:47 od OmerEkić »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sta reci i napisati a da to vec neko nije napisao

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Nokia N70
Nisam zapazio gde mogu da prijavim učesnika igre ako je nepristojan ili vulgaran i da li upšte neko to kontroliše ?
Igra je odlična i zanimljiva, mogućnost da se nešto nauči kroz igru!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Citat

Saljivdzija jel' ? :P
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Nisam zapazio gde mogu da prijavim učesnika igre ako je nepristojan ili vulgaran i da li upšte neko to kontroliše ?
Igra je odlična i zanimljiva, mogućnost da se nešto nauči kroz igru!

screenshot posaljes na conquiztador@burek.com Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.