Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 312271 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ako si se ovde uspesno ulogovala, ne moze te tamo odbijati... klikni
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
jel se moze vreme produziti na 15 sekundi jer nekad mi dugacko pitanje pa nestignem odgovoriti ili napisem umseto 1000 10000 ili 2300 napisem 23 ili nekad 230 posto nemam dovoljno vremena mislim mogu ziveti sa tim ali to je samo predlog pa vi odlucite

EDIT: ako vas nemrzi izracunajte ovo nije da ja nemogu imam i digitron i sve ali uvek mi ispada isto a vi ste mi vratili pitanje  5*5+5-30:2+15*100

« Poslednja izmena: 11. Jul 2009, 00:09:46 od eusibio »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ako osvojim neku stvar na aukciji kako je mogu preuzeti...dodjem kod vas pa uzmem ili mi uzmete podatke pa preko poste???

Prilikom prve prijave na aukciju moras da upises svoje podatke i na adresu iz prijave u roku od par dana stize ono sto si osvojio na aukciji.
Naravno, potrebno je ostaviti i aktivan broj telefona kako bi te kurir kontaktirao. Smiley

znači da neću morati ići po tu stvar???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Na stranici svake aukcije je naznaceno kako se preuzima... Pogledaj za one za koje si zainteresovan. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Motorola DynaTAC 8000X

EDIT: ako vas nemrzi izracunajte ovo nije da ja nemogu imam i digitron i sve ali uvek mi ispada isto a vi ste mi vratili pitanje  5*5+5-30:2+15*100

Kaži koliko ti to uvek ispada  i reći ću ti zašto ti vraćaju pitanje?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ne treba da se skoncentrises, treba da kliknes a za to imas sasvim dovoljno vremena.
Nije mi jasno zasto svi od jednog klika pravite operaciju na otvorenom srcu u bokserskim rukavicama.

Sto se pitanja o kvadratima tice... jedino sto makar i lici na to o cemu pricas je:

Od koliko kvadrata se sastoji kocka?  Odgovor je naravno 6.

Dakle pitanje o kome pricas ne postoji, ono koje postoji je tacno.

Drugo pitanje koje si pomenuo:

U kom veku je nastao Islam? Odgovor je naravno 7.

Nije zaista nas problem ako ne mozete da procitate dobro... juce sam maltene izvredjan jer jedna igracica nije procitala lepo pitanje pa je zamenila azbuku i abecedu i pogresno odgovorila, iako je nas odgovor savrseno tacan... Takvih mailova dobio sam zaista mnogo i malo mi je muka da ih citam vise, iskren da budem...
Nije problem kada greska stvarno postoji, ali to je tako retko ...

Bolje lepo kliknite na dugme greska kada mislite da ona postoji... pa ako promenit misljenje uvek mozete otkazati... ovako komentari su besmisleni...

Sto se zanimljivosti pitanja tice... evo sedi ti i napisi 20000 zanimljivih pitanja iz svih oblasti.
Ninove nagrade, gradonacelnici, premijeri, predsednici, najveca jezera, najvise planine, najvece drzave, gradovi i sl jesu nesto sto se uklapa savrseno u ovakav tip igre.
Ukoliko mislite da mozete bolje, slobodno sedite i saljite pitanja....
Ali posto jako mali broj vas to zaista radi, a da je pritom u tim pitanjima makar malo originalan, mislim da je diskusija na tu temu bespredmetna...
Igra nije idealna, pitanja nisu savrsena, ali svakako ne zasluzuju takve napade i neistine.

Nemoguce je napraviti da sva pitanja odgovaraju svima, a mi smo ucinili sve sto smo mogli da napravimo da za svakog bude nesto sto mu je zanimljivo. Vise o tome...

Veruj mi da je bilo koliko kvadrata ima kocka, da bih upamtio. Nisam toliko lud Smiley
Ima i toga da se ne prochita dobro, ali posle raspravljam sa ljudima da vidim jesam li pogreshno prochitao i vidim da sam bio u pravu. Isto i pitanje za reku LIM koje sam imao danas. i tachan odgovor je 4 drzave, a kod vas je 3. Tako da to mozete slobodna da prepravite.

Razumem da su drugachija interesovanja, i da nishta nije idealno, ali ko josh razmishlaj o Ninovim nagradama? hajde neshto poslednje ili tako neshto, ali zaista se preture ja tim pitanjima, kao i koji je po redu bio taj i taj general. Skroz je nebulozno iskren da budem, a i ti porazmisli pa se pitaj da li ti to treba u zivotu?

Krenuo sam da shaljem... Smiley

A veruj mi da za deset sekundi koliko mi treba da smislim koji je bio po redu general JNA XX ne sitgnem ni da pogledam onu opciju greshka. Ako se vec toliko veliki broj ljudi zali na to, zar ne bi bilo logichno da neshto preduzmete?

I da povecajte barem za nekoliko sekundi jer postoje duga pitanja i ne mozesh da stignesh i da prochitash i porazmislish kada dajesh odgovor. Mislim sve je to igra, ali opet barem da bude malo opushtenije Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Za reku Lim je ispravljeno, a pitanje za kvadrat i stranice jednostavno ne postoji. Pa nismo ni mi ludi da bas toliko ne znamo matematiku!

Citat
ako vas nemrzi izracunajte ovo nije da ja nemogu imam i digitron i sve ali uvek mi ispada isto a vi ste mi vratili pitanje  5*5+5-30:2+15*100

Mnozenje i deljenje je starije od sabiranja i oduzimanja. Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2009, 00:24:02 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Na stranici svake aukcije je naznaceno kako se preuzima... Pogledaj za one za koje si zainteresovan. Smile

postom ili kurair neki kakav kurir???posta je posta a za kurira nerazumem

ispada mi 1500 na digitron sam računo i piše desetog sam poslao desetog je admin prihvatio desetog je vraćeno zbog lošeg pitanja ili odgovora......a na digitron sam računo 3 puta tako da nekapiram......

kolko vama ispada???

Kaži koliko ti to uvek ispada  i reći ću ti zašto ti vraćaju pitanje?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
@eusibio

5*5+5-30:2+15*100 = 25 + 5 - 15 + 1500 = 1515

Sto se produzavanja tice, vreme nije uvek fiksno 10 sec, nekada je za duza pitanja malo duze 11-13 sec...

To se nece menjati...

Sto se aukcija tice... lepo pise... ili saljemo postom / kurirskom sluzbom, ili ako je nesto sto se odvija online (domeni, hosting, rapidshare i sl) na mail.

@vatanabe84

Takvo pitanje postoji, to o kom ti pricas ne postoji, ili ga bar ja nikako ne uspevam naci. Zato imate prijavu koja podrazumeva klik na jedno jedino dugmence... I ne mozes da mi kazes da nemas vremena.. Pitanje ti je pred ocima 10+ sekundi koliko traje odgovaranje + jos barem 5-10 sekundi koliko traje prikaz odgovora, rangiranje i sve sto uz to ide. Jednostavno ima vremena.
Sto se pitanja sa rekom Lim tice, do greske je nastalo verovatno zbog toga sto je pitanje iz vremena kada je Srbija bila zajedno sa Crnom Gorom...

Sto se NINovih i ostalih nagrada tice, one su uvrstene jer predstavljaju najvrednije nagrade u toj oblasti. Pitanja su koncipirana tako da je cak relativno lako dati tacan odgovor jer su gotovo uvek barem dva odgovora takva da prosto ne mogu biti resenja jer su pomenuti pisci ili bili uveliko pokojni, ili su se jos igrali u pesku u vreme koje se u pitanju pominje. E sad sto ljudi ne znaju kada je rodjen Albahari, Basara, Velikic, Davico, Cosic, Ciric, Kis i sl... jebiga... to nije problem do pitanja, nego do ljudi...

Sto se generala tice, to nisu neki levaci, to su nacelnici generalstaba zemlje u kojoj smo ziveli, drugi najmocniji ljudi te drzave posle predsednika (koji se svakako nije menjao)...

Ta pitanja mozda nisu kreativna, ali odrazavaju necije znanje.
Svakako ne mogu sva biti zanimljiva i kreativna, i svakako ne dozivljavaju svi taj pojam na isti nacin.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ispadne mi 1500 uvek proverite i vi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.