Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 312069 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat: Anea link=topic=443553. msg7310222#msg7310222 date=1247230721
Ides na glavnu stranicu: Pitanja -> Posalji pitanje -> Zatvoreno.
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
dobro to za danasnju aukciju bas me briga uvek postoji sledeca samo sam hteo da znam zasto se to desilo

a to za visestruki nalog jeste imam dva naloga samo sto nije drugi nalog coravi vec jedan drugi koji sam napravio pre 3 god mozda i vise mrzelo me je da trazim kako se zove i pasword pa sam napravio novi  i bas me briga sta vi mislite
ako vec hocete da me udaljite sa foruma obrisite mi naloge koje mislite da su sve moji mozda se potkrade jos neki

ako gledate to sto liik ima jednu poruku to nije bitno jer znam neke koji bi se samo prijavili na forum da bi igrali neku igricu
posto vidim da neznate pogledajte malo druge forume koje su napravljene da se kometarisu igrice koje se igraju online i da tipovi imaju samo odgovore u pitanjima za igricu koja ih zanima

Sta li si ti rekao ovde Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
a to za visestruki nalog jeste imam dva naloga samo sto nije drugi nalog coravi vec jedan drugi koji sam napravio pre 3 god mozda i vise mrzelo me je da trazim kako se zove i pasword pa sam napravio novi  i bas me briga sta vi mislite
ako vec hocete da me udaljite sa foruma obrisite mi naloge koje mislite da su sve moji mozda se potkrade jos neki
Ono sto sam rekao nije bila pretpostavka, nego konstatacija. Tvoja dva naloga su radisa i coravi, i apsolutno je bespredmetno raspravljati se o tome...
Skrenuli smo ti paznju, nemoj to vise da radis, ponasaj se u skladu sa pravilima i budi pristojan...
Dosta o tome.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Nokia 
iz
« Poslednja izmena: 10. Jul 2009, 18:45:51 od radisa10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Uznemiravanje je kaznjivo, bilo kroz direktan kontakt, telefon, poštu ili internet.
Ista stvar je i za druge stvari, poput uništavanja intelektualne svojine...
Pravosudje je zacudjujce efikasno, u sta smo se uverili u nekoliko navrata u prethodnih par godina.

Sto se tice, kvara, mislim da sam u poruci juce sve rekao...
Ukoliko smatras da je bilo sta od toga neistinito, molim te da se obratis strucnjacima i da zajedno odete kod advokata i pokrenete prijavu protiv mene... ali nemoj vise ovakvim stvarima trositi moje vreme...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ako osvojim neku stvar na aukciji kako je mogu preuzeti...dodjem kod vas pa uzmem ili mi uzmete podatke pa preko poste???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple 15
ako osvojim neku stvar na aukciji kako je mogu preuzeti...dodjem kod vas pa uzmem ili mi uzmete podatke pa preko poste???

Prilikom prve prijave na aukciju moras da upises svoje podatke i na adresu iz prijave u roku od par dana stize ono sto si osvojio na aukciji.
Naravno, potrebno je ostaviti i aktivan broj telefona kako bi te kurir kontaktirao. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
kako je ovo moguce i sta se tad desava sa rejtingom

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

otkazana.jpg
(157.13 KB, 838x658)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
@ Eusebio

Uz svaku stvar je naznaceno, neke se prosto salju mailom jer su u elektronskoj formi. Za ostale, popuniš podatke, i mi te kontaktiramo kada aukcija prodje Wink

@ Sez

Provericu, mislim da se sa rankingom nista ne desava...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
hvala....ja sam eusibio a ne eusebio......znam da je pravilno eusebio ali ovako sam stavio jer mi se svidja tako da nemislite da je greska Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.178 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.