Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 312271 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
jel proverava neko tachnost pitanja?
mislim toliko greshaka ima da iznervira choveka, i posle mi udje netachna informacija u glavu!!!
Islam je gospodo nastao u 7 veku, ne shestom. . .
Reka LIM prolazi kroz 4 drzave ne tri kako je naglasheno. . .
Kvadrat ima 6 strana?!
Kvadrat nema stranice vec ivice. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Apple iPhone 7
ima par pitanja koja se ponavljaju, možda baš taj sa islamom, jedno je bilo bazno pitanje sa odgovorom 7. vek, dok je neko verovatno isto dodao to pitanje od učesnika ali sa pogrešnim odgovorom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
Administratori redovno proveravaju tacnost pitanja a uvek mozes prijaviti pitanja klikom na dugme  ,,greska,, koje se nalazi u donjem delu ispod pitanja u toku igre  Smile
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
A gde si nasao pitanje koliko kvadrat ima strana? Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
@ Sez

Potvrdjeno mi je da ne utice na ranking, a ovih dana dobicu vise informacija.

@ vatanabe84

Do sada u preko 90% slucajeva prijave pogresnih pitanja su bile i same pogresne...
Ne govorim o slovnim greskama, one se desavaju i to se ispravlja u hodu, ali ako je u pitanju greska tacnosti, gotovo nikad korisnik koji prijavljuje nije bio u pravu... ili nije dobro procitao pitanje pa je i odgovor pogresan ili nesto drugo, prosto - tako je.
Ne kazem da gresaka nema, ima ih i iako mi proveravamo, moze se neka potkrasti, ali za mesec dana, pogresnih pitanja je bilo svega 30ak, a u igri ih ima vec 17000...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat: RASMC link=topic=443553. msg7311269#msg7311269 date=1247254126
A gde si nasao pitanje koliko kvadrat ima strana? :-k
u igri :)

mislim kakvo je to pitanje?
Ne mogu da se skoncentrishem na greshku u dnu pitanja kada gledam da shto pre odgovorim.  Jer ipak to je neki cilj igre, shto tachno odgovoriti, ali kada ima tako banalnih pitanaj i to netachnih . . . .

I da, shto ste ubacivali na ona toliko debilna tipa, koji je po redu bio obaj ili onaj general.  Mislim koga to u zivotu interesuje? Lepo bi bilo kada bi ste se koncentrisali zaista na opshtu kulturu.  Mnogo bi kvalitetniji kviz bio.  
I ona tipa, koje je po redu ovo jezero, planina, najduzi most ili shat ti ja znam.  Takodje Ninove nagrade, ima iz zilion, a zaista se svi zivi zale da su nepotrebna. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Takvo pitanje ne postoji, proverio sam.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7291
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Citat
I da, shto ste ubacivali na ona toliko debilna tipa, koji je po redu bio obaj ili onaj general.  Mislim koga to u zivotu interesuje? Lepo bi bilo kada bi ste se koncentrisali zaista na opshtu kulturu.  Mnogo bi kvalitetniji kviz bio. [/quote
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ne treba da se skoncentrises, treba da kliknes a za to imas sasvim dovoljno vremena.
Nije mi jasno zasto svi od jednog klika pravite operaciju na otvorenom srcu u bokserskim rukavicama.

Sto se pitanja o kvadratima tice... jedino sto makar i lici na to o cemu pricas je:

Od koliko kvadrata se sastoji kocka?  Odgovor je naravno 6.

Dakle pitanje o kome pricas ne postoji, ono koje postoji je tacno.

Drugo pitanje koje si pomenuo:

U kom veku je nastao Islam? Odgovor je naravno 7.

Nije zaista nas problem ako ne mozete da procitate dobro... juce sam maltene izvredjan jer jedna igracica nije procitala lepo pitanje pa je zamenila azbuku i abecedu i pogresno odgovorila, iako je nas odgovor savrseno tacan... Takvih mailova dobio sam zaista mnogo i malo mi je muka da ih citam vise, iskren da budem...
Nije problem kada greska stvarno postoji, ali to je tako retko ...

Bolje lepo kliknite na dugme greska kada mislite da ona postoji... pa ako promenit misljenje uvek mozete otkazati... ovako komentari su besmisleni...

Sto se zanimljivosti pitanja tice... evo sedi ti i napisi 20000 zanimljivih pitanja iz svih oblasti.
Ninove nagrade, gradonacelnici, premijeri, predsednici, najveca jezera, najvise planine, najvece drzave, gradovi i sl jesu nesto sto se uklapa savrseno u ovakav tip igre.
Ukoliko mislite da mozete bolje, slobodno sedite i saljite pitanja....
Ali posto jako mali broj vas to zaista radi, a da je pritom u tim pitanjima makar malo originalan, mislim da je diskusija na tu temu bespredmetna...
Igra nije idealna, pitanja nisu savrsena, ali svakako ne zasluzuju takve napade i neistine.

Nemoguce je napraviti da sva pitanja odgovaraju svima, a mi smo ucinili sve sto smo mogli da napravimo da za svakog bude nesto sto mu je zanimljivo. Vise o tome...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
zašto me odbija zbog pogrešne lozinke kada je tačno ukucam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.