Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 301754 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam lepo rekao. Banovan si preko 10 puta i banovali su te svi moderatori i administratori kviza.
Banovan si skoro svaki put iz istog razloga i ni jednom ti nije palo na pamet da bi mozda, nakon deset puta mogao da pocnes da se ponasas korektno, vec si nastavio po svome.

Moderator ti je skrenuo paznju i rekao da nesto ne radis, ti si mu odgovorio i nastavio.
On te je banovao.
To je savrseno normalno i opravdano, narocito u slucaju korisnika koji iza sebe ima mnogo takvih situacija i mnogo potrosenog kredita.

Evo i ovde, ti se nesto inatis, izbrecujes, busas u grudi, pozivas na pravdu, a nemas ama bas nikakvog prava.

Stvar je jednostavna...

Moderator ili admin kazu "Dosta" ili nesto slicno.
Ima dve opcije.

1. Poslusas - ostanes na chatu.
2. Ne poslusas - budes banovan.

Neko ko je tek dosao moze da dobije opomenu, neko ko ima opomenu moze da dobije kraci ban, neko ko ima dosta banova iza sebe dobija duzi.
To sto ti namerno neces da slusas sta ti se govori i mislis da mozes da se ponasas tako kako se ponasas je samo tvoja licna stvar.
Mozes, dok mod ne dodje i ne udalji te, pa onda to isto mozes da radis u sebi.

Dobio si 7 dana da bi se smirio i poceo da se ponasas pristojno, u skladu sa pravilima i preporukama moderatora i administratora.
Iste kazne dobili su svi korisnici koji su kaznjavani slican broj puta kao ti, upravo zato sto ni posle 10 blazih kazni nisu naucili da se ponasaju.

Sledeci put ces, ako se ponovi, za isti prekrsaj dobiti trajni ban, iako sam prekrsaj ne zahteva takvu kaznu jer svi vi koji se vratite nakon bana ste na uslovnom, a zna se sta se desava kad neko prekrsi uslovnu slobodu.

I tu nema nikakve rasprave.
Nasa kuca - nasa pravila.
Mozes da postujes pravila i domacine, ili da sam ili uz njihovu pomoc iz te kuce izadjes.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
owde nisu fer. . . decko prvi pocne da vredje. . ja mu odg i dobijem 60 min :cry:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
 :cry: :cry: :cry: ja nisam nishta kriwa. . . owo mi je prwi put. . . . nikad nisam bila banowana i zbog tog decka me banuje , a drugima popusta licno sa widela
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Prva stvar, ne pisi duple postove, postoji opcija izmeni ako imas jos nesto da kazes.
Drugo, psovanje na chatu se ne tolerise. Korisnik je dosao i opsovao, ti si odgovorila istom merom.
On je banovan, ti si banovana.
Sledeci put razmisli pre nego sto na neciju nekulturu odgovoris istom merom.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ovaj, jedno pitanje... igrao sam zadnji put pre 4-5 dana... tad sam usao i video da mi je zabranjen chat tokom jedne igre... odigram tu jednu igru, posle nje jos dve na kojima nisam ni zucnuo... izadjem iz kviza i sve je super...
I sad udjem prvi put nakon toga u igru i pise mi "Chat je zabranjen do 2010-06-18 14:11"... Kazite mi bar zasto, ako nista drugo...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Sad cu proveriti o cemu se radi, imali smo pre nekih 4-5 dana problem sa podesavanjima pa je server sam banovao neke ljude, vecini smo skinuli banove, al moguce da nesto nismo videli...

Yep... u tvom slucaju se to desilo...
To je reseno pre 3 dana, ja sam rucno prosao kroz spisak ali moguce da mi je jos neko promakao...

Zaista se izvinjavam zbog toga i tebi i svima koji imaju problem i molim ih da mi jave da proverim.

Ovo se odnosi samo na probleme koji datiraju od pre 4-5 dana i na korisnike koji zaista nisu pravili nikakve probleme i nisu upozoravani od strane moderatora.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Da li mogu da igram sa dva kompa a sa istom i. p.  adresom???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ma tako sam i mislio naravno da ces ga opravdati i da neces skinuti ban....ali nema veze....kao da smo u zatvoru pa imaju uslovne stvarno si smijesan.... Smile.....isto ko da ja ne mogu bez vase glupe igrice.... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7
što ti je onda stalo što si banovan ako ti nije stalo Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2009, 21:41:44 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
U stotinjak partija koje sam odigrao juce i danas, pobjedio sam u 90 i vise posto njih, tu je bilo i vrlo jakih protivnika i uglavnom bih unistio bar jednog, a nekad i oba protivnika. Na bodove se to odrazilo skoro pa nikako. U cemu je kvaka?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.155 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.