Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 314915 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson p990i
Mislim da aukcija nije prava reč za poklone koje delite više bi odgovaralo "Ko pre jabuci njemu devojka",aukcija je kad ulažeš onoliko koliko misliš da možeš da ponudiš,uskoro ću imati milionče,a džaba kad nemam gde da potrošim  Smile,predlog je da napravite još jednu pravu aukciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ma bre...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
 Smile
IP sačuvana
social share
ma bre...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Barencovo more je deo severnog ledenog okeana, a ne Atlanskog kako stoji u odgovoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Barencovo more je deo severnog ledenog okeana, a ne Atlanskog kako stoji u odgovoru.
A o tome mozemo da pricamo kad usvojis mehanizam prijavljivanja gresaka...

Mislim da aukcija nije prava reč za poklone koje delite više bi odgovaralo "Ko pre jabuci njemu devojka",aukcija je kad ulažeš onoliko koliko misliš da možeš da ponudiš,uskoro ću imati milionče,a džaba kad nemam gde da potrošim  Smile,predlog je da napravite još jednu pravu aukciju.
Jedina mana sistema je to sto ne moze korisnik sam da odredi koliko ce da ulozi, vec se ulaze po unapred odredjenom planu, tj svaki put isto. Sem toga, to je klasicna aukcija sa svim elementima iste. I na Ebay se stvari resavaju u poslednjih minut.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2009, 10:28:27 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Motorola DynaTAC 8000X
Jedina mana sistema je to sto ne moze korisnik sam da odredi koliko ce da ulozi, vec se ulaze po unapred odredjenom planu, tj svaki put isto.

Mana je i što je limitirano na samo 12 ponuda po proizvodu,kada bi bilo neograničeno onda ne bi mnogo značila količina uloga  Smile
Može li se to rešiti?Broj ponuda?

Pozdrav
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Limitirani broj ponuda nije nesto sto je nepoznato u takvim sistemima.
To se ne moze menjati...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Nokia 
kad nebi bilo limitirano onda mi najaci igra u igrici uvek dobijao

a bilo bi stvarno dobro da se napravi jos jedna aukcija jer bi to pomoglo mnogim igracima ali to je neizvodljivo

iz koje zemlje je ova igrica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat iz press release-a:

Posle velikog uspeha na okolnim tržištima, a pre svega u Mađarskoj gde je igra i nastala kao i Rumuniji, Bugarskoj, Nemačkoj i Americi, igra je došla i na tržište Srbije pod okriljem Burek.com internet zajednice. Svi takmičari imaće mogućnost da ukrste znanje, a inicijalna baza ima preko 10 000 pitanja iz najrazličitijih oblasti, posebno pisanih za igrače sa ovih prostora. Neka znanje bude Vaše oružje – www.ConQUIZtador.rs!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Imao sam problema sa aukcijiom,kada kliknem da ucestvujem u aukciji 10 sec.  pre kraja aukcije ( po casovniku aukcije) izbaci mi da sam zakasnio i da je aukcija zavrsena! U cemu je tu problem?Sa jednim drugom sam uporedjivao vreme i nije isto,kod njega recimo 6 sec.  do kraja kod mene 16 sec. !!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Jedino ako ti je veza toliko losa da kasni sinhronizacija, posto je vreme aukcije - vreme servera, a ne nasih racunara...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.