Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 311150 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Koliko puta mogu da glasam na aukciji.....?  Smile Smile
Dvanaest puta za svaki predmet.

Možda je već neko postavio ovo pitanje. . .  Da li mogu da pošaljem svoje zlato nekome? Inače igra je odlična.  Oteli ste mi ispitni rok  Smile Smile
Ne, tako nesto nije moguce.
Hvala za pohvale Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson p990i
Ima pitanje koje mi se pojavilo već dva puta glasi otprilike ovako "Koliko miliona stanovnika ima NR Kina po popisu iz 2005" odgovor je 23,nisam stigao da kliknem na prijavu greške,pa vam zato to ovde prijavljujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC 
To bi trebalo da je Republika Kina Smiley

Linak
« Poslednja izmena: 30. Jun 2009, 04:18:45 od milosp5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 417
Zastava Niswill
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
e ovako ovo je malo opseznije ali na ovo treba da se obrati paznja ...vezano je za aukcije!!!!....sama aukcija gubi smisao zbog loseg nacina licitiranja zato sto recimo ne mozemo isto da ponudimo recimo ja koji imam 300k zlata i neko ko je odgrao samo 100 partija i skupio oko 50k tu se gubi svaki smisao ovo moze i da rezultira recimo opadanjem popularnosti igre kod mnogih igraca jer nikako ne mogu opet to napominjem da se stavljaju u isti rang igraci sa 100 i sa recimo 700-800 partija ipak su oni mnogo vise vremena provodili i skupljali to zlato da bi se kasnije takmicili za neki predmet na aukciji..cemu onda ako je ovako lose napravljen sistem licitacije da onda postoji inace....mozda ne bi bilo lose ili da napravite recimo razlicite tipove aukcija u odnosu na to koliko su zlata sakupili onda mogu i da ucestvuju tamo ili ne...napominjem ovo sve zato sto mislim da ce vecina ljudi koji su se ovde ubijali od igranja da se sloze samnom i da mozda daju i oni jos neku ideju za sve ovo....takodje ne zelim da neko pomisli da sam sada ja neki baya koji se buni u fazonu a sta ako ja ne dobijem to i to ili tako nesto...nije cilj samo ucestvovati vec i pobediti  Smile......moja razmiljanja idu u pravcu pa ako sam vec ovoliko igrao i dosta puta deklasirao protivnike zar onda ne treba da imam malo drugaciji(povlasceniji) status u tim aukcijama i samo znaci molim sve prisutne da ne misle da sam lud ili tako nesto sto ovo pisem ali ovo je ipak forum za pitanja i predloge Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Pa, zato aukcije traju par dana i zato postoje razlicite pocetne cene - vise i nize.

S druge strane, ne znam na kakvu vrstu "prednosti" mislis?
« Poslednja izmena: 30. Jun 2009, 07:22:57 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Pored sto mi se igra mnogo svidja imao bi neke izmene da ubacim
1npr
kada svi odgovore tacno ili daju isti odgovor jedan koji je prvi ,dobija nije pravedno,nego tu ruku ponoviti tezim pitanjem sa malo vecim vremenom,neka empir pitanja
2
ako neprijavis pitanje odmah kao gresku ono ce se vrteti ko zna koliko dok ne naleti na admina da ga skine  :?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ima pitanje koje mi se pojavilo već dva puta glasi otprilike ovako "Koliko miliona stanovnika ima NR Kina po popisu iz 2005" odgovor je 23,nisam stigao da kliknem na prijavu greške,pa vam zato to ovde prijavljujem.
Republika Kina, zvanicni naziv za Tajvan. Postavio vec neko link.

Citat
sama aukcija gubi smisao zbog loseg nacina licitiranja zato sto recimo ne mozemo isto da ponudimo recimo ja koji imam 300k zlata i neko ko je odgrao samo 100 partija i skupio oko 50k tu se gubi svaki smisao ovo moze i da rezultira recimo opadanjem popularnosti igre kod mnogih igraca jer nikako ne mogu opet to napominjem da se stavljaju u isti rang igraci sa 100 i sa recimo 700-800 partija ipak su oni mnogo vise vremena provodili i skupljali to zlato da bi se kasnije takmicili za neki predmet na aukciji..cemu onda ako je ovako lose napravljen sistem licitacije da onda postoji inace....mozda ne bi bilo lose ili da napravite recimo razlicite tipove aukcija u odnosu na to koliko su zlata sakupili onda mogu i da ucestvuju tamo ili ne...napominjem ovo sve zato sto mislim da ce vecina ljudi koji su se ovde ubijali od igranja da se sloze samnom i da mozda daju i oni jos neku ideju za sve ovo....takodje ne zelim da neko pomisli da sam sada ja neki baya koji se buni u fazonu a sta ako ja ne dobijem to i to ili tako nesto...nije cilj samo ucestvovati vec i pobediti  ......moja razmiljanja idu u pravcu pa ako sam vec ovoliko igrao i dosta puta deklasirao protivnike zar onda ne treba da imam malo drugaciji(povlasceniji) status u tim aukcijama i samo znaci molim sve prisutne da ne misle da sam lud ili tako nesto sto ovo pisem ali ovo je ipak forum za pitanja i predloge
Prvo... ako sam shvatio problem je sto je ovaj sistem nefer prema onima koji nemaju zlato... Inace, u realnom zivotu takvi slucajevi, gde neko ne moze da kupi nesto jer za to nema novca, nisu zabelezeni Smiley
Na aukcijama postoje nagrade raznih vrednosti, i svako ko ima 50ak partija moze da pokusa, a takvih je nekoliko hiljada.
Tvoj status u aukcijama zavisi od toga koliko zlata imas. Sve one traju barem 7 dana, a neke i mnogo vise. Za to vreme covek moze da zaradi jos mnogo, mnogo zlata.

Citat
1npr
kada svi odgovore tacno ili daju isti odgovor jedan koji je prvi ,dobija nije pravedno,nego tu ruku ponoviti tezim pitanjem sa malo vecim vremenom,neka empir pitanja
Ko pobedjuje u igri "Brzi prsti", onoj koja odredjuje ko ce se takmiciti za novac u Milioneru. Najbrzi tacan odgovor, ili najlepsi nokti?
Nije to otkrivanje tople vode, takav sistem se koristi u masi kvizova gde je jedino vazno ko se prvi prijavio...
Citat
2
ako neprijavis pitanje odmah kao gresku ono ce se vrteti ko zna koliko dok ne naleti na admina da ga skine  Smile
Za to odmah obicno imas barem 15 sekundi, pa ako ne prijavis ti, ili neko drugi ko smatra da problem postoji... da... pitanje ce ostati u igri...
Resenje za to je sistem telepatskih mreza sa svim online korisnicima, ali nazalost jos nije usavrsen...
Osim tog i takvog resenja, ne vidim ni jedno drugo... Jer svakako nije opcija da sa svakim korisnikom chatujem ili primam mailove sa komentatima na pitanja...
Od do sada prijavljenih, sigurno 85% su bila tacna pitanja, a svega mozda 15% pogresna, gde veliki deo otpada na slovne greske.
To ne znaci da pogresnih pitanja nema, ima ih, od 15000+ pitanja, sigurno ima nekih koja nisu ispravna ili aktuelna... ali to nije cifra oko koje treba dizati galamu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 417
Zastava Niswill
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
lose sam se izrazio kad sam pisao posto je bilo kasno Smile...hteo sam da kazem da je cela poenta da pocetni ulog na aukciji treba da bude mnogo veci od ovog koji ste stavili recimo da bude 50000 zlatnika pa ce onda ljudi mnogo vise da se trude da igraju i sama igra onda dobija mnogo veci takmicarski znacaj i vecu interesantnost i daje malu prednost ljudima koji su se ubijali od igranja da bi pokazali svoje znanje to je sve Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Nagrada ima sasvim dovoljno i u dovoljno su velikom rasponu, a on ce se i povecavati vremenom...
Malo bi glupo bilo da smo napravili aukciju za pet ljudi ili deset... ovako ce svako dobiti sansu, sto je mnogo vise fer Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG 4X HD
lose sam se izrazio kad sam pisao posto je bilo kasno Smile...hteo sam da kazem da je cela poenta da pocetni ulog na aukciji treba da bude mnogo veci od ovog koji ste stavili recimo da bude 50000 zlatnika pa ce onda ljudi mnogo vise da se trude da igraju i sama igra onda dobija mnogo veci takmicarski znacaj i vecu interesantnost i daje malu prednost ljudima koji su se ubijali od igranja da bi pokazali svoje znanje to je sve Smile
Za interesantne stvari ce se lako popeti cifra na preko 50 000, ne vidim shta sprechava onoga ko ima najvishe para da pobedi na bilo kojoj aukciji, samo treba vodoti rachuna o vremenu zavrshetka aukcije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.