Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 304080 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
moje pitanje je vezano za pitanja koja se postavljaju u kvizu ... ko ih postavlja i ko moze da ucestvuje u postavljanju?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Inicijalnu bazu je pravilo nas nekoliko... nakon toga, pustena je igra i mogucnost korisnicima koji imaju vise od 50 partija da salju svoja pitanja koja prolaze pregled pre odobravanja...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Gledam liste danas i hors-la-loi je iako ''izbrisan'', iz nekog razloga još uvek na klasifikacionim listama na mestu koje nije zaslužio svojim igrama nego drugom kombinatorikom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Nije izbrisan, banovan je... Dalji pristup igri mu je onemogucen, a njegovi rezultati ostaju...
Igra ima sistem koji korisnike skida sa lista nakon 7 dana bez odigrane igre, tako da ce i sa tog spiska biti skinut, nakon sto prodje rok. Sa PI liste je nestao, jer ona drugacije funkcionise, ali za par dana ce i PO biti "ispravljena".
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Molim vas da izbacite glupa pitanja sa Conqiztadora.  koji je postanski broj. . . .  mnogo je glupo to ne zna niko stvarno i ono koji je po redu general JNA. DAosam primere ali ima ih jos dosta koje stvarno niko normalan ne moze da zna niti ima potrebe da zna takve nebuloze. Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Похвале за квиз!
На који начин се постаје спонзор за предмете на аукцији?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Nokia 5310
Ne bih se složio da bi trebalo da se izbace pitanja sa poštanskim brojevima. To čak spada i u korisne stvari. Čak ni pitanja o generalima JNA nisu problem, jer ih je bilo svega 12-13, ako se ne varam. Ima daleko bespotrebnijih pitanja od toga.

Nego, upravo je iskočilo jedno pitanje koje nema pitanje, ako mogu tako da se izrazim. Među četiri ponuđena odgovora bile su 4 države, a računar je izbacio Luksemburg kao tačno rešenje. Pitanje nije moglo ni da se obeleži kao netačno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ispravio sam! Nije mi jasno o cemu je rec, u bazi se vidi, ali kada se udje u njega nema ga! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Nokia 5310
Nisam 100% siguran, ali mislim da sam nekad pročitao za sličan slučaj u ovoj temi. Ako se ne varam, problem je bio jer je pitanje počinjalo sa praznim poljem, odnosno, neko je pritisnu space bar pre nego što je ukucao prvo slovo pitanja.
Sa druge strane, moguće je da sam spržio previše moždanih ćelija u poslednje vreme, pa lupam gluposti. Smile
U svakom slučaju, ako je sad sve u redu sa tim pitanjem, nije ni bitno u čemu je bio problem. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Molim vas da izbacite glupa pitanja sa Conqiztadora.  koji je postanski broj. . . .  mnogo je glupo to ne zna niko stvarno i ono koji je po redu general JNA. DAosam primere ali ima ih jos dosta koje stvarno niko normalan ne moze da zna niti ima potrebe da zna takve nebuloze. Hvala unapred.
Kviz igraju razlicite starosne grupe, samim tim postoje pitanja koja vise odgovaraju jednima i ona koja vise odgovaraju drugima...
Postanski broj je elementarna stvar.
Generali jesu tesko pitanje, ali su nesto sto su svi stariji od 25 godina ucili u skoli.

Citat
Похвале за квиз!
На који начин се постаје спонзор за предмете на аукцији?
Javite se na conquiztador@gmail.com sa idejom koju imate, i postignemo neki dogovor Wink

Citat
Nego, upravo je iskočilo jedno pitanje koje nema pitanje, ako mogu tako da se izrazim. Među četiri ponuđena odgovora bile su 4 države, a računar je izbacio Luksemburg kao tačno rešenje. Pitanje nije moglo ni da se obeleži kao netačno.
Postoji novi red na pocetku pitanja i to se onda ne vidi... a mi kad odobravamo takodje to ne vidimo... prodjem ja redovno da proverim, ali mozda nisam video, ili je nakon toga Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.