Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Computer iz jedne u drugu drzavu prenosti (dali treba....)  (Pročitano 7128 puta)
Svakodnevni prolaznik

Bit ce skoro propast Svijeta

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 493
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
koliko god da je tema smesna i saljiva, samo da podsetim da sve ima svoje granice...

Samo sto to neki i posle TOLIKO Godina ne svacaju, niti ce svatiti !!!
IP sačuvana
social share
R . I . P HM - VP & AK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
jao ljudi izvinite, ali ovo je stvarno najbolja tema ikada na klinici   Smile Smile Smile

bez zelje da uvredim autora, ali veceg bisera nikad nije bilo, we have a winner   Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Bit ce skoro propast Svijeta

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 493
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
jao ljudi izvinite, ali ovo je stvarno najbolja tema ikada na klinici Smile Smile Smile

bez zelje da uvredim autora, ali veceg bisera nikad nije bilo, we have a winner Smile

Super,a da sad prosledis jedno 50.000 € necu se ljutiti,primit cu ih rado za to we have a winner  Smile
IP sačuvana
social share
R . I . P HM - VP & AK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
ja sam rekao da ne zelim tebe da uvredim uopste...  Smile

ali to je isto, ali bukvalno isto kao da si pitao, ako ponesem mobilni iz Svajcarske, a imam par .mp3 medolija na njemu, hoce li one nestati kad predjem u Srbiju....  Smile

edit:

inace, sto se mene tice, moji postovi mogu i da se obrisu, moja namera nije da vredjam  Smile, ali to je isto ko da cujes nekoga kad prica nesto sto nema veze s vezom, o bilo kojoj sferi, pa naravno da ces se nasmejati, to ne znaci da je neko glup, vec da se u to ne razume  Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2009, 00:56:24 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
pitanje je na mestu ... nazalost ne shvataju mnogi pa misle da si glup ...

ali bice vremena ...

mislim da mozes da preneses sve i da nece biti nekog problema ... mozda ti svi programi nece funkcionisati perfekt, ali u sluzice ti ... 

doduse za slucaj s notebook-om znam da nije funkcionisao, ali za desktop pc nisam sigurna.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
koliko god da je tema smesna i saljiva, samo da podsetim da sve ima svoje granice...
   Kolega po frizuri,bez ljutnje,ali cak i racunar treba da predje granicu... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
Citat
mislim da mozes da preneses sve i da nece biti nekog problema ... mozda ti svi programi nece funkcionisati perfekt, ali u sluzice ti ...
tu se slazemo, ali onda pitanje jeste glupo, nije on glup, pitanje jeste, tu postoji razlika.... svako od nas ponekad postavi glupo pitanje, pogotovo u sferi koja mu nije jaca strana... tu nema nista lose....  Smile
.....moze samo da ima mnogo losiji internet u Bosni, pa da aplikacije koje funkcionisu iskljucivo kroz prikupljanje podataka preko neta, rade sporije, dosta, tipa Google Earth, itd.....

nikoga ne  pravim glupim, ali je to prosto tako.... ja da podrzavam neistinite tvrdnje necu... pa nek ih iznose i moderatori, isto koliko i obicni clanovi...
Dakle, niti podaci, niti aplikacije mogu da rade drugacije, sem sto se samog neta tice... postoje neki "local" settingsi u nekim aplikacijama, koje  ce dosta sporije vuci zbog losijeg neta, ili zavisnost aplikacije direktno od brzine internet konekcije, postoji sama struja, ako odnesem ja komp na selo, gde je jos monofazna struja.. naravno da nece raditi lepo, jer tu kad upalis sporet, smanji se intenzitet svetla koje emituje sijalica, tu bi i crko racunar...
postoje  neke aplikacije, koje podrzavaju samo odredjene vidove internet konekcije, to jest, traze neki minimum brzine, DSL ili cable... bez toga rade mizerno....
traze vreme odziva od recimo 40ak milisekundi, ako je u Bosni 150 pa cak i 200ms prema tom serveru, naravno da ce program raditi losije... tj sporije., i to vidno, jer ce svaki zahtev koji se posalje serveru, imati delay koji nije zanemarljiv...
moze recimo provider u Bosni da ne dozvoljava konekciju ka nekim serverima, pa npr fetch covera sa neta bude nedostupan, ako vuce samo sa nekih servera iz maticne zemlje, kroz neku aplikaciju, bilo foobar, bilo winamp, amarok itd... ali nije Bosna africko pleme, glupo je pricati o tome...

i to je to, o svemu drugom je glupo pricati, muzika nece nestati kad udje u Bosnu,granica nema Firewall, koji ce zadrzati podatke, i  selektivno pustiti samo ono sto se Bosancima svidja, pa ce ti tako ostati Baja Mali Knindza, ali nece ostati Rammstein, SOAD, itd...  Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2009, 12:54:39 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
gagijk  Smile  Smile  Smile

slicno nesto mi je i ivicaspas objasnio razliku ...

jedan decko je kupio u srb laptop, funkcionisao savrseno, ovde ga doneo:

ne radi tastatura, windows prozorcic kad pomera po ekranu, ne pomera se normalno, pola stvari ne moze da otvori ... svaki put kad bi na internet hteo morao bi prvo da instalira neki win update .. ma decko se nerivrao .. i na kraju instalirao windows kupljen ovde ...

kao sto kazes, verovatno local settings je resenje ...

« Poslednja izmena: 24. Dec 2009, 14:37:12 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson Xperia mini
Ljudi moji pa sta vi mislite sta je Bosna  Smile
Ja mislim da je bilo dosta ovako javno dirati Bosnu... Pa i ovdje zive ljudi, koriste racunare, imaju internet isto kao i u Srbiji ili bilo gdje na svijetu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
mob
Apple iPhone 12, S21
Ljudi moji pa sta vi mislite sta je Bosna  Smile
Ja mislim da je bilo dosta ovako javno dirati Bosnu... Pa i ovdje zive ljudi, koriste racunare, imaju internet isto kao i u Srbiji ili bilo gdje na svijetu  Smile

vid` sad ovog... ajd molim te uspavaj probudjeni patriotizam, niko nije nista lose mislio direktno o bosni, prica se o tome koliko neka lokalna podesavanja i mreza uticu na podatke u racunaru i funkcionisanje sistema...
ti sad zamisli da nije pomenuta Bosna vec Istocni Timor i svi mirni i sretni...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.