Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:17:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Codemasters Formula 1 2010  (Pročitano 14595 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Rekao sam vec ko hoce da oseti pravi F1 bolid neka proba Ferrari Virtual Academy

ко хоће да осети прави ф1 болид мора да седне у исти...тамо где седе алонзо,маса и тако то....ово је само факинг игрица,знаш оно...комп,конзола,убациш диск и играш се Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.2
mob
Apple iPhone 7 Plus
Citat
Rekao sam vec ko hoce da oseti pravi F1 bolid neka proba Ferrari Virtual Academy

ко хоће да осети прави ф1 болид мора да седне у исти...тамо где седе алонзо,маса и тако то....ово је само факинг игрица,знаш оно...комп,конзола,убациш диск и играш се Smile
Da ali i pre nego sto sednes u pravi bolid moras da provedes neko vreme u simulatoru a FVA nejblize pravom simulatoru koji Ferrari koristi u fabrici.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2010, 12:04:29 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 6.0
mob
Tel.Me Your.Number
Zar ne rece zare da nisu napravili simulaciju. Ako je arkada zar ne bi trebalo da je lakse?  Smile
Beskorisna asistencija je problem. Do sad sam vozio sa njom i tek sad uviđam koliko je glupo urađena kad na easy ne možeš ništa da uradiš.
Bez nje daleko lakše, na medium lagano prvo mesto... ali mi i dalje seckanje u ključnim momentima zadaje probleme Smile

Meni je odlicna! Igram bez pomoci i navikao sam se, 16. utrka treba da pocne, imam do sad 8 podijuma i 6 prvih mjesta...U pocetku sam se zeznuo jer nisam radio kvalifikacije, vec sam odmah isao na Race i oda se polomim dok udjem medju prvih 10... Ako budem na kvalifikacijama medju prvih 6, uzimam trku sigurno...Jedino na Monte Carlo stazi ne mogu ni medju prvih 20 hahaha. Mrzim tu stazu. Prvi sam u poretku, imam 47 bodova vise od drugog Vebera i 50 vise od 3. Hamiltona...
Na kojoj težini igraš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung Galaxy S4
Zar ne rece zare da nisu napravili simulaciju. Ako je arkada zar ne bi trebalo da je lakse?  Smile
Beskorisna asistencija je problem. Do sad sam vozio sa njom i tek sad uviđam koliko je glupo urađena kad na easy ne možeš ništa da uradiš.
Bez nje daleko lakše, na medium lagano prvo mesto... ali mi i dalje seckanje u ključnim momentima zadaje probleme Smile

Meni je odlicna! Igram bez pomoci i navikao sam se, 16. utrka treba da pocne, imam do sad 8 podijuma i 6 prvih mjesta...U pocetku sam se zeznuo jer nisam radio kvalifikacije, vec sam odmah isao na Race i oda se polomim dok udjem medju prvih 10... Ako budem na kvalifikacijama medju prvih 6, uzimam trku sigurno...Jedino na Monte Carlo stazi ne mogu ni medju prvih 20 hahaha. Mrzim tu stazu. Prvi sam u poretku, imam 47 bodova vise od drugog Vebera i 50 vise od 3. Hamiltona...
Na kojoj težini igraš?

Na kojoj težini igraš?

Poceo sam na Easy i lomio sam se jer nisam radio kvalifikacije. Sad igram na medium, ali sa kvalifikacijama.
Kako sam poludio sinoc, sat vremena sam se patio u Singapuru i popizdim i pocnema da sijecem i da krsim druge i diskvalifikuju me. Sad mi je Hamilton prisao na 22 boda. Moram na Suzuki uzeti bodove, ali probao sam par puta i ne idu mi kvalifikacije. danas cu probati opet...
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S4
Nema uspjeha bez volana.. Bio sam kod druga... Ima volan, ja igram na gamepad, strašno kolika razlika... Nemjerljivo... Nema okretanja, nema onog izletanja kada moraš u krivini popraviti skretanje, ma milina...
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
Ili bar analoga Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung Galaxy S4
Ja se slomih na tastaturi! Poslije 5-6 krugova moram pauzirati i odmarati prste, ukocim se sav.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
LG KU990 VIEWTY

Nisu u Codemastersu imali petlju da naprave pravu simulaciju jer bi prodaja bila losa.

sry za troll al ovo je nesto najgluplje sto sam ikada cuo, sta ti mislis oni puknu oko 2,3 miliona na programere/dizajnere da bi napravili igru koju bi 100 ljudi u svetu igralo ? Ako toliko volis formulu idi trci treniraj, vozi karting pa F3 pa idi lepo na F1 ako toliko volis formulu!

Inace igra mi je super... Mene nije razocarala nisam ocekivao sim racing, i dobio sam ono sto sam ocekivao! ocena 8/10!
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.2
mob
Apple iPhone 7 Plus

Nisu u Codemastersu imali petlju da naprave pravu simulaciju jer bi prodaja bila losa.

sry za troll al ovo je nesto najgluplje sto sam ikada cuo, sta ti mislis oni puknu oko 2,3 miliona na programere/dizajnere da bi napravili igru koju bi 100 ljudi u svetu igralo ?
Naravno da nece da prave igru za 100 ljudi. Ali ako ces da pravis nesto sto ce biti dostupno/prihvatljivo svakome onda to odradi kako valja. Pominjalo se da bi trebalo da odrade igru sa dva moda Sim i Arcade pa nek igra ko kako hoce. Ni to nismo dobili. Ali dobro. Pocinjem i ja da polako varim ovo ako nizbogcega drugog onda zbog toga sto konacno posle 8 godina mogu da igram zvanicnu F1 igru na PC-ju. Vazno je da su oni nesto napravili a sad im ostaje da slusaju igrace i da im udovolje koliko god mogu sa F1 2011.
Ali bugovi ... to je vec neoprostivo. Da su u pitanju neki klasicni glitchevi pa da i razumem. Desava se svima. Ali ovo je sramota! Nikada u zivotu nisam video ovoliku listu ovakvih propusta. Ovo su sve greske kojih nebi bilo da je tokom beta faze testiranja bila angazovana bar jedna osoba sa zdravim razumom.
Ako toliko volis formulu idi trci treniraj, vozi karting pa F3 pa idi lepo na F1 ako toliko volis formulu!
Ja sam Hardcore F1 fan a ne neko ko hoce da bude F1 vozac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung Galaxy S4
Zavrsio sam prvu sezonu na prvom mjestu, a u poretku konstruktora smo bili 3. s tim da sam ja sve bodove osvojio.Valjda cu preci u neki drugi tim, ovi smaraju. To se radi na polusezoni ili?
Uzeo sam prvo mjesto na pocetku druge sezone.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:17:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.