Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 23:47:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Codemasters Formula 1 2010  (Pročitano 14479 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 6.0
mob
Tel.Me Your.Number
Teško je u pm, sa asistencijom i stigneš nekako ali vreme je propast... u Bahreinu ne mogu da spustim vreme ispod 2:12.
Meni na primer smeta što se mapa ne vidi perifernim vidom, za čas završim u šikani.
Ono što mi ide na živce je to što se poništava vreme ako van staze presečeš neku krivinu ili zakačiš onaj stubić... zar nisu mogli neku kaznu da uvedu za to majku mu, 2-3 sekunde a ne da vozim sve iz početka.
Što se grafike tiče totalno je neoptimizovana... gora je od GTAIV.
Ne preporučujem dok ne izbace neki patch.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.2
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ako vozis brzi krug (kvalifikacije ili trening) i iseces krivinu vreme se uvek ponistava. Takva su pravila.
Sto se grafike tice ne znam koji problem imas odnosto sta podrazumevas pod neoptimizovanim. Znam da je bio problem sa teksturama koji se pojavljivao kod nekih ljudi.
Bolje od ovoga nemoze. Grafika je na nivou dirta 2 ako ne i za nijansu bolja.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 09:24:16 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S4
Ako vozis brzi krug (kvalifikacije ili trening) i iseces krivinu vreme se uvek ponistava. Takva su pravila.
Sto se grafike tice ne znam koji problem imas odnosto sta podrazumevas pod neoptimizovanim. Znam da je bio problem sa teksturama koji se pojavljivao kod nekih ljudi.

Slažem se!

Ljudi, ako vam se ne sviđa taj žanr igre tako kažite, nemojte pljuvati po jednoj od najboljih simulacija, grafički pogotovo... Ja nisma zaljubljenik u simulacije, gotovo ih mrzim ali ovo...  Smile Smile Smile Smile  Ne mogu ne igrati... Vrhunsko odrađeno.. I ne znam šta bi vi, da vrtite ovu igru na Pentium IV?!? Bravo Codemasters
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 6.0
mob
Tel.Me Your.Number
Ne mogu trku od 3 jebena kruga da završim a da se ne okrenem za 180 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49500
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 19:56:42 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.2
mob
Apple iPhone 7 Plus

Slažem se!

Ljudi, ako vam se ne sviđa taj žanr igre tako kažite, nemojte pljuvati po jednoj od najboljih simulacija, grafički pogotovo... Ja nisma zaljubljenik u simulacije, gotovo ih mrzim ali ovo...  Smile Smile Smile Smile  Ne mogu ne igrati... Vrhunsko odrađeno.. I ne znam šta bi vi, da vrtite ovu igru na Pentium IV?!? Bravo Codemasters
Uf uf, lose sam se izrazio. Kada sam rekao bolje od ovoga ne moze mislio sam na mogucnosti enginea.

Inace igra je tesko sra**e. Smile
Rekao sam vec ko hoce da oseti pravi F1 bolid neka proba Ferrari Virtual Academy. Ovaj fizicki engine nema veze s vezom. Izazovno je samo po kisi ali kada uhvatis stos lako je.
Nisu u Codemastersu imali petlju da naprave pravu simulaciju jer bi prodaja bila losa.

Sad je glavna stvar popraviti ove silne bugove jer pocinje da me iritira opasno.
Ne mogu trku od 3 jebena kruga da završim a da se ne okrenem za 180 Smile
Moras postepeno da dodajes gas na izlasku iz krivna.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 20:44:03 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 6.0
mob
Tel.Me Your.Number
Malo duže li se zadržim na ivičnjaku u krivini zarotira se, zato ih maksimalno izbegavam.

Danas sam vozio trku od 10 krugova i posle trećeg me zovu u box Smile provedem tamo 11 sekundi Smile kad sam se vratio na stazu preteknem njih četvoricu i na 9. krugu se zarotiram Smile

Meni nije jasno.. jel ja ovo baš nemam osećaj kad na easy jedva uđem u top 10 za pol poziciju ili je ovo neverovatno teško... a što se grafike tiče, jbt stavim sve na low, smanjim rezoluciju 2x i opet seca u nekim delovima... komp uzeo pre godinu dana Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49500
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Zar ne rece zare da nisu napravili simulaciju. Ako je arkada zar ne bi trebalo da je lakse?  Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 23:33:56 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung Galaxy S4
Meni je odlicna! Igram bez pomoci i navikao sam se, 16. utrka treba da pocne, imam do sad 8 podijuma i 6 prvih mjesta...U pocetku sam se zeznuo jer nisam radio kvalifikacije, vec sam odmah isao na Race i oda se polomim dok udjem medju prvih 10... Ako budem na kvalifikacijama medju prvih 6, uzimam trku sigurno...Jedino na Monte Carlo stazi ne mogu ni medju prvih 20 hahaha. Mrzim tu stazu. Prvi sam u poretku, imam 47 bodova vise od drugog Vebera i 50 vise od 3. Hamiltona...

By the way, znam da igra ima bug-ova ali ne treba ni pretjerivati...npr:
-AI ghosting cars (ALL FORMATS)
nije bug! To se desava samo ako sletis sa staze i iz menija iskoristis opciju Reset car to track...ako se vratis "rucno" nece niko biti duh. To je skroz ok! Iskoristio si nerealnu opciju, desi se nerealna stvar sa drugim vozacima, da ih ne bi blokirao.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.2
mob
Apple iPhone 7 Plus
By the way, znam da igra ima bug-ova ali ne treba ni pretjerivati...npr:
-AI ghosting cars (ALL FORMATS)
nije bug! To se desava samo ako sletis sa staze i iz menija iskoristis opciju Reset car to track...ako se vratis "rucno" nece niko biti duh. To je skroz ok! Iskoristio si nerealnu opciju, desi se nerealna stvar sa drugim vozacima, da ih ne bi blokirao.
izvini ali ovo se desava i kada ulazis u boks u istom trenutku kada i tvoj prvi pratilac. Ako ti je blizu a ti nijansu sporiji na kocenju na ulasku samo prodje kroz tebe. Potpuno idiotski.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2010, 09:05:10 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 23:47:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.