Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CNN - GENIJALNO :)  (Pročitano 12289 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
koliko je meni poznato ovde su Slobu svi kleli dok je bio na vlasti..

a to sto pozivas SFa u Split da dodje ako ima muda pokazuje to koliko ste VI zaostali u toj toleranciji, cudim se dal bi smeo sa nasim tablicama tamo da dodje... Laslo je decko iz Zagreba bio u Srbiji za vreme okupljanja i osecao se kao kod kuce!!!! Ne kazem, osecao bih se i ja da odem kod njega ali ne bih promenuo misljenje kada bih izasao na ulicu...
ovde, ovde kod mene u Sapcu non-stop mozes videti auto hrvatskih tablica, nista mu ne fali niti sam ikada cuo da je nekome iz hrvatske falilo..

i sto kaze drug svitac  Smiley
sta te boli qrac za nas.. ostani tamo u toj tvojoj europi...
meni evropa ne treba ako cu u njoj da zivim kao crv... ne ne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Ne znam zasto si dosla na ovaj forum?! Rat je odavno prosao i ovde (na ovom forumu) ga vise niko ni ne spominje. Cini mi se da ti nisi izlecila od proslih vremena cim si dosla da ovde vredjas. Molim te pusti nas na miru. Ako hoces mozes da se druzis sa nama cak i posle ovoga sto si napisala. Inace postedi nas tvojih komentara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Došla iz znatiželje , skroz normalno , zar nije .

Toliko kokardi i oružja na vašim postovima me zapanjilo .Zar je to O.K. ?

Ja ni jednom riči nisan spomenila KRIVCA , učinili ste vi to prvi ( pročitaj ponovo ) .

To što kažem da dođe kod mene i nije loša ideja , živin blizu mora ( 5 min. hoda laganice ) , samo nek me nauči ono što ja bidna, eto ne znam ...pa ko koga tu vriđa ?

Jedan razlog mi recite da ponovo posjetim vaš forum !

CIAO !!!!
IP sačuvana
social share
PEACE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
P.S.

Ovaj moj potpis - PEACE - je na svim forumima na netu , ne umišljajte da je tu zbog vas .

TOČKA

P.P.S.

DALMACIJA U MOM OKU !
IP sačuvana
social share
PEACE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Ako nisi primetila Laslo, Domobran, Koni,... su Hrvati i oni imaju hrvatske zastave i sahovnice u potpisu pa nikome ne smeta. Normalno je da svako voli svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ovako.. da ne pisem sad preterano, radim, nemam vremena, ovakvi ljudi me zadivljuju.
1. Forum je pre svega srpski, sta ces ovde ako mrzis Srbe?
2. Nase nacionalno obelezje je nosnja i subara, ne vidim tu nikakav problem. Ako ti vidis, leci se.
3. Dalmatinci imaju svoju nosnju, Laki je voli i nosi je, ako nisi primetila.
4. Dokle god tvridte da je Gotovina narodni heroj srecno vam bilo.
5. Ovde ima sasvim dovoljno neopterecenih ljudi iz Hrvatske koji su nacionalisti pa nemamo nikakvih problema. Naprotiv, vrlo rado bih otisao kod njih i oni bi rado dosli kod mene.
6. Coveku je nick killer, oduvek je bio i to potpuno nevezano za rat, jel treba da nosi cetkicu za zube umesto puske?
7. Pusti ti Vojvodinu i Kosovo , jesu li u sklopu tvoje drzave? Nisu. Ajde onda lepo prste dalje odatle...
8. Primeti li da ovde niko nikog ne pickara, naprotiv krajnje smo opusteni... troglodajti kao ti nas vise ni ne pogadjaju... a totalno je nebitno iz kog su naroda, vrlo lepo pise da su svi dobro dosli, samo komplekse iz zivota ostavite pred vratima.

I da... nemoj da me zoves na crtu... ne znas ni ko sam, ni sta sam ni kakav sam, a ne zelis ni saznati toliko detaljno.
Tuzno je da jos ovakvih ljudi ima... krajnje tuzno... posebno ako su iz "Evrope".
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Hrvatska u Evropi? Ma daj...       prosle nedelje su ovde pisali u novinama (citave 3 stranice) kako ljudi u Hrvatskoj i dalje jadno i bedno zive...Oces fotokopiju? Smiley Nista vama nije bolje nego nama u Srbiji,zato cuti Smiley

Moj savet...SF-a ne diraj,a ni ostale ljude na forumu...Dosla si i sama izazvala sve ovo,onda smo mi ovakvi ili onakvi...Forum je otvoren za sve ljude dobre volje,ako nisi jedna od tih zatvori forum i srecno u daljem zivotu Smiley
Najburekdzija ovog foruma je za 2003-u god. decko koji je moj kum i Hrvat je,ali ono najvaznije je sto je pre svega COVEK,kao i ostali ljudi koji su ovde a iz Hrvatske su...
Zato...srecan ti put  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
ne bih voleo da budem nacionalisticki raspolozen , i nisam nacionalista , ali ne moj da nas diras , ne provociraj .....

delete .....

izvinjavam sam se svima , ali morao sam ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da je ovo potpaljivanje atmosfere prilicno smesno i bedno Ciro... ne vidim svrhu? Ti si ovim nekog zajebao? Samo si pokazao da si isti kao ona samo sa druge strane zida..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
ja sam se unapred izvinuo ... i ne zelim da pravim neku svadju niti potpaljivanje atmosfere

Jos jednom SORRY
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.