Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CNN - GENIJALNO :)  (Pročitano 12268 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Zapalili ste se debelo ! Zašto onda meni branite da me neke stvari pogađaju ? Je , pogađa me kad ugledam slike vaših vojnika sa oružjem ! Demokracija pretpostavlja obostranu moć govora , bez posljedica . Moje prvo javljanje je bilo DA SAN ZAPANJENA AGRESIJOM KOJA SE VIDI IZ SLIKA PO FORUMU , a vi me napadate jer se ja osjećam pogođenom . Nitko me nije razuvjerio da su to tek bezazlene slije , ma koliko vi bili opušteni i ćaskali uz burek i pivu ! Vaš promašaj .
S.F. , jednostavno ne mrzim Srbe , generaliziraš iz svog kuta , vjerojatno . Nacinalno obilježje Srbije NIJE KALAŠNJIKOV . Tog Lakija ne znam i o njemu nemam šta reći . Ali Gotovina , Norac i ostali su dobili šta su tražili , sud će reći zadnju . Jest da su oni nekima u Hrvatskoj heroji , meni nisu ( opet zaključuješ prije nego provjeriš , tj. generaliziraš ) . Ovaj rat nije ima heroja , samo u očima idiota . O Vojvodini i Kosovu ti dajem za pravo , u vašem je teritoriju i ja neman šta tu blebetati . To oni govore sami za sebe . Najlakše je nekom reći da ima komplekse , a ja te neću uvjeravat da ih neman , izgleda da ti bolje znaš mene od mene same . Ako čovik ne razmišlja vašom glavon , tad vam ne treba - dokaz tolerancije ! Ali ja te ponovo zoven u goste , opet ako imaš muda , da mi ispričaš to šta pišeš po netu , uz gradele , vino , mirise mora ...pustit ćemo sevdalinke. Sad ja triban reć da se ne bojin , e neću , o tome ti odluči .
I još nešto , zar stvarno virujete da se kod nas loše živi  ?
IP sačuvana
social share
PEACE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Kao sto vidis ja nemam nikakav znak "agresivnosti" ali ipak volim svoju zemlju. Mozda mi lose zivimo i... mozda ti imas more ( i iskreno voleo bih doci kod tebe) ali meni ni ovde nije lose, sve je u postavci prema zivotu... Sto se Kalasnjikova tice niko nije ni rekao da je obelezje, napomenuo ti je SF da uz nadimak killer ne ide cetkica za zube... Nemoj da se nerviras zbog ovakvih stvari jer ako nastavis niko isterati svoje nece... Kuliraj malo i uzivaj u forumu a ostavi neke stvari koje nas mogu povesti u svadju iza sebe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Mi smo te pustili da kazes sta hoces. Niko ti nije izbrisao ni jedan post. Niko te nije ni vredjao. Mi smo samo rekli sta mislimo, a to se zove diskusija. Verujem ti da si se "uplasila" kada si videla kokarde. Ali nisi pregledala ceo forum, nisi videla i vasa obelezja, pa nemoj da presudjujes odmah na pocetku. Ovo je forum bez granica. Svako je dobro dosao. To vazi i za tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
I dalje te ne razumem sta smo mi tako strasno stavljali na forum da je tebe toliko pogodilo???  8O Ajde ako ti nije tesko reci tacno o cemu se radi?!
Killerov je jedini avatar gde je puska,po meni nista strasno,nemozes suditi o ljudima po njihovim avatarima i Killera mi ne diraj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Nacionalizam je jedno a ekstremizam drugo .. (počinjem da se ponavljam)
Oružje služi i u odbrambene svrhe .. a i za lov ..
Kiler je možda lovac .. pa voli oružje .. ovde nas ima svakakvih i svako ima neki svoj hobi ili zanimanje ..
I niko se nije popalio .. jednostavno nisi osetila atmosferu na forumu ..
Bilo je pokušaja i ranije da se forum pretvori u nešto drugo .. ali nije uspelo .. ovde je svako dobrodošao .. i ti i svi drugi .. možda je bolje da se predstaviš .. da kažeš čime se baviš u životu .. itd.
I da ponovim na Bureku ima mesta za nacinalizam ..ali mislim da ekstremizam moderatori neće tolerisati ..
A kad pomenu toleranciju .. znaš li kako glasi jedan slogan potekao iz naroda a vezan za kampanju tolerancije u Srbiji ...
"Da komšijina krava bude čivava .." ..  :-)
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam vrlo jasno rekao zasto odredjena osoba ima pusku na svom avataru...
P.s. Nisi li primetila da vojicni obicno nose oruzije?

Citat
I još nešto , zar stvarno virujete da se kod nas loše živi ?

Da jer znam vise nego dovoljno ljudi koji ce to potvrditi... a koji zive tamo i koji su moji prijatelji...

Ako vec nisi takva kakva ja kazem da si, zasto ima stavove koji su prilicno zivopisni.
Ako ne poznajes situaciju ne vidim kako mozes donositi zakljucke o bilo cemu... posebno nakon cinjenice da ukupno na jednom avataru ima oruzije , a taj avatar je avatar vojnika, coveka ciji nick zahteva oruzije.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Prvo , da se predstavim .
Iman 33 godine , živin u Splitu , troje dice , zaposlena tj. vlasnik obrta , politički veoma određena - što znači - APOLITIČNA .
Nisan prigledala cili forum , istina , otvorila sam stranu i vidila naslov pa otvorila , kad ono vi se oduševljavate slikama junaka . O.K.  To je vaše pravo da vas oduševljva što god je , meni gadljivo ( ostajem pri tome na isti način ka kad u Hrvatskoj defiliraju u crnim košuljama , čak i po saboru ... )
Pola svog života provela po putovanjima , Evropa nije ono što vi kod kuće mislite da jest . U Milanu sjedila sa frendom Bosancom , pili kavu , došli Srbi , sjeli sa nama i cilu noć raspravljali ko je u pravu ( 1992 godina ) .... došli do x zaključaka , stanje nismo riješili !!! Nekoliko dana posli ošli svi na cajku i bilo sve O.K. ( Cigani su pivali i svirali , isprve uplašeno , kasnije se čulo šta god je ko poželio ) .
NITKO NIJE OTOK - isto vridi i za države . Ni Hrvatska ne može sama , izolirana od svita . LOGIKA ! Problem je u logici koja je svuda izgubila kreditibilet . Ni jedna vlast ne voli pametan narod , a statistike govore da 30 % svita viruje svemu što kaže TV i drugi mediji ...
Kad kažete  da se kod nas loše živi , argumentirajte ! Točnije , ne prilažite fotokopije novina makar one imale 100 strana , mediji su zajebana stvar ! Svima je ( bar meni ) 1990 godina bila prekretnica , ušli smo u kapitalizam koji ima jedan problem , TRUL JE ! I ko se nije brzo snaša , osta je di je , nigdi ! Masovno ljudi traže da im država riješi problem ( nezaposlenost , obrazovanje ... ) , a sami nisu svjesni svoje uloge . Narod zaslužuje vlast kakvu i ima . Ako idemo kalkulirat , trgovac iz Splita je vlasnik onog Merđana od 600 000 - 700 000 eura , pa se upitajte kakve to informacije vama dolaze . Za sebe mogu reći da mi nije lako , ali nije da ne mogu ostvarit puno želja ( auto novo - staro godinu dana - , troje dice u vrtiću , muž i ja zaposleni , večere u restoranima bar 4 - 5 puta misečno , izlasci ... pa vi ocjenite
TOLIKO     .... spreman se na posa ....
IP sačuvana
social share
PEACE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mislis li da ja tebi moram sta dokazivati?
To sto je tebi dobro, ili sto je meni dobro ne znaci da je ljudima oko tebe dobro. Dok god vidis da je prosecna konfiguracija racunara u cro 900mhz 128 rama sasvim to lepo dokazuje situaciju. Dokle god prosecna plata ne prelazi 500evra, ne moze se pricati ni o cemu drugom sem o siromastvu, posebno u zemlji kakva je Cro, u kojoj sve stvari kostaju svoju realnu evropsku cenu.
To sto si provela pola zivota na putovanjima ne znaci da bilo kome ovde mozes soliti pamet, em sto dobar deo ljudi zivi u EU em sto i oni koji ne zive imaju prilike da cuju misljenja ovih drugih... ja sam kratko ziveo u EU , vec neko vreme radim za Holandjane... tako da nema nikakve potrebe da mi bilo sta objasnjavas.
Jel znas ko je u pravu za rat?
Niko nije u pravu, svi oni koji su ga zapoceli i vodili su podjednako veliki idioti, a mi tu ne mozemo danas nista, i bio bi red da ga se vise ostavimo u ovim pricama.
Bezveze si decku napravila sranje na temi za 18 rodjendan gde se nigde ni o kakvom ratu, ili bilo cemu sto spominjes ovde ne prica. Samo je jedna slicica imala vojnicku uniformu i pusku, sto je sasvim normalno... 1:460 i nije neki postotak....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Vidim ja tebi je lepo tamo,bogme i meni je ovde u Izraelu,i mom komsiji koji ima lanac prodavnica po Novom Sadu i njemu je lepo tamo,zasto bi isao bilo gde? A pitaj moje druge komsije kako im je,oboje bolesni a prihoda nema,e tako je u celom svetu pa i u Hrvatskoj i u Srbiji i zato ne lupaj gluposti kako se u Hrvatskoj zivi neznam ni ja kako,imam sestru od tetke udatu tamo i znam vrlo dobro situaciju,zato nema potrebe da nam solis pamet... Smile
A sto se tice medija,ja sam citala ovde u novinama o Srbima,Hrvatima i Muslimanima iz Hrvatske,zene su pricale svoje zivotne price sta su sve prosle kroz rat i kako i dan danas zive...Kad bi malo skinula taj ruzicasti veo ispred svojih ociju i okrenula se oko sebe,shvatila bi koliko ljudi zive u bedi i siromastvu,ti to ocigledno ne osecas jer mozes da priustis svojoj deci sve sto pozele..e pa mnogi ne mogu i to je istina htela ti da priznas ili ne!
Sobzirom na tvoje godine malo je smesno to tvoje razmisljanje i pogled na svet,po tvom zadnjem textu cini mi se da ti zivis u nekom svom svetu,a ne u stvarnom i realnom koji je oko tebe...  

P.S. Ne razumem uopste tvoj stav niti zasto si uopste ovde na ovom forumu ako ti se gade sve te slike,ako smo mi Srbi ovakvi ili onakvi,sta ces ovde onda? Osudila si sve nas bez pruzanja prilike da nas upoznas,dosla si i napala nas sve,sa kojim pravom kad neznas nikoga od nas ni ko smo ni sta smo? Razmisli malo o tome...Ipak je tebi 33 i mnogi od nas su dosta mladji od tebe,procitaj svoje postove i postove ostalih...
Tebe ovde niko nije prozvao niti uvredio,za razliku od tebe...

Posebno si me odusevila ovom izjavom:
Citat
DA STE BILI BRZI I PAMETNIJI IMALI BI MORE  Smile  Smile  Smile

ovo vise lici na dete od 13 a ne zenu od 33 koja ima 3 dece!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ma pusti... oni su fini i napredni, ali cim na njihovom sajtu kazes da si iz BG krenu da prozivaju, oni su fini i Evropski a jos nisu shvatili da nema svrhe da ruse bazen ako ne mogu da nas pobede u vaterpolu... sta ces....
Muka mi je ovih sto su neutralni kao a samo potkopavaju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.