Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CNN - GENIJALNO :)  (Pročitano 12344 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 733
canteri
IP sačuvana
social share
Ja biti veoma pismen?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Kanter = shit
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Smile:  Smile:  Smile:  Smile:  Smile:
Pa sad recite da ste nešto naučili od ovog sranja iza nas ?!? Pišete sve neke pametne aforizme i citiraju se misli velikih , a za koga ? Nije mi bistro da vam je još rat u glavi , da je Vojvodina problem ka nekad Hrvatska , da živite izolirani od svakoga i uvjereni u veličinu sebe samih , svoju nepobjedivost .... ma šta to radite ?????
Avatari sa oružjem u rukama ? Di to ima ?
90 % smajlića je čista agresija .... niste normalni !
POGLEDAJTE U SUSIDA FORUME NA NETU !!!!

DA STE BILI BOLJI , BRŽI I PAMETNIJI IMALI BI JADRANSKO MORE !!!! Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
PEACE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Ako pročitate txt u gornjem delu slike shvatićete zašto su stavili sliku vojnika sa našim oznakama .. ali ti isti pa i sam CNN neće svoje zločine tako lako sakriti .. ma šta da urade ..  Smile
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
@Dragi komsija

Vojvodina nije problem kao Hrvatska.

Rat nam je uglavi jer se kajemo...

Izolirani od svakog... smo bili..jedina greska je sto smo bili izolovani od
EU ali od USA.. i treba.. sad nam oni kolo vode u drzavi..

Nasa nepovedivost.. to je bila cinjenica kroz istoriju dok smo imali koga da nas vodi..

Avatar sa oruzjem.. tj. kalashem.. verovatno moje.. e pa to je slika sa Kosova, i to sam stavio kao Srbin da se zna, da je Kosovo SRPSKO i da cemo za njega SVI DA SE BORIMO.. (dzabe tebi bata sasha sto me ubedjujesh Smile )

aa za Jadran... pravo kazujes.. jebem ti Slobo mater Smile ... aaaaa.. sad je gotovo..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
daj hrvat , ne seri ( kad moram da budem "prost" ) , nikad Vojvodina nece biti problem .... rat je bio tamo kod Vas , i prosao i sta je tu je ... batali politiku .... ovo nije takav forum ....

inace onaj snajperista , nas covek , ima i slem Mileta Dragica Smiley ...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
E, zamolio bih vas, da bar zbog mene prestanete ovu svadju... Isterivanje svog misljenja se nikad ne privodi kraju i uvek ce onaj biti u krivu... Nemojte se svadjati, to sto je bilo bilo je, trebamo zaboraviti one najgore trenutke i pokusati da ponovo uspostavimo kontakt sa susedima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kao sto rekoh njegovi postovi imaju veliku estetsku vrednost, uvek me odusevljavaju ljudi koji ni svoj jezik ne znaju a kamoli tudje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Morala sam da odgovorin na vaše postove , ne iz razloga da nekog UBEĐUJEM , već samo neke činjenice da iznesem . Ne morate vi čitat , jednostavno preskočite i dobro .
1. Rat je bio i prošao - GOTOVO ( a vi ste pod punom ratnom opremom ?)
2. Taj administrator hoće reći da je ON jedini na ovom svitu koji zna čitat i pisat . O.K.  Dođi kod mene u Split pa me nauči ako imaš muda !!!
3. Opravdanje da to nisu bili vaši junaci JEDNOSTAVNO NE PROLAZI NIGDI
4. Sad pljujete po Slobi ,a do nikidan ste mu šupak lizali 25 sati dnevno
5. Dokle god tvrdite da je Kosovo srpsko ili Vojvodina , niste spremni za izlazak među svit . Lipo vam je u tom kavezu sa visokoumnim administratorima i političarima , dakako i JUNACIMA , CAREVIMA i ostalim imbecilima čija sranja gutate ka bonbone.....

U SLAST !!!
IP sačuvana
social share
PEACE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Nije mi samo jasno što se ti brineš za nas ..uživaj u toj Evropi u kojoj si i zaboravi da postojimo .. ako je tamo toliko lepo .. pa šta ćeš ovde - grize te savest ili šta ? ..
Pusti ti nas da ljubimo zadnjice kome hoćemo i kad hoćemo ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.