Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Civilno sluzenje - parodija ili ozbiljna stvar?  (Pročitano 10231 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
Citat
Ali znas, mene vise boli cinjenica da neki ljudi koji tutnu nekom kretenu pare u dzep, sede u pozoristu, izigravaju vezivace pertli balerinama, a sa druge strane postoje ljudi koji posteno odradjuju "dug drustvu"

слажем се...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
I hanibal je rekao da i najdalji put po;;inje prvim korakom, tako da će civilno služenje vremenom postati smisleno i po državu korisnije nego da čovek koji ne neli da nosi oružje bude primoran na to. Ja sam bio u JNA još davne 88 i to u zagrebu, i za tih godinu dana nisam naučio ništa što bi mi pomoglo da preživim 4 meseca slavonije i 3 meseca kosova pre bombardovanja i 3 za vreme. Eto ja u Slobodanovom miru provedoh još godinu u vojsci i verovatno je bilo pametnijih načina da utrošim to vreme
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1506
Ko zna mozda bi tvoj rad bio korisniji u nekoj bolnici? Zasto da ne?! Bolje i to nego da kuliras u vojsci.
IP sačuvana
social share
Never walk alone - danger is everywhere
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Generalno, civilno sluzenje je ok, naravno, kod nas su totalno sjebali stvar. Kako? Pa postovali ste gore o tom problemu, neko svira kurcu i odlazi da "sluzi" u nekom pozoristu 2 puta nedeljno, a neko pisa krv i mleko.

Pored toga sto sam imao tacno 100 dana straze i danas bih se odlucio na obicno sluzenje....Nisam ispriman na vojsku, slazem se da je to samo gubljenje vremena i novca ali da nekom nosim patke po bolnici i da guram slogirane babe u kolicima???? Radije bih pusku, jebi ga....

Interesuje me jedna stvar, npr pocne neki rat ili vanredno stanje (to je ovde uobicajeno), u tom slucaju, sta rade ljudi koji su sluzili civilno???? To jos nije definisano, pa cak i u vojsci ne znaju odgovor, hehehe.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1506
@Crowz to su sasvim ozbiljne stvari. Verovatno se za njih sprema nesto kao radna obaveza, kao sto na primer imaju lekari. Ako vec ne nosi pusku i ne zeli da ubija, moze da previja ranjenike, sto da ne? Ali u zemlji Srbiji je takvo stanje stvari da ce oni verovatno opet negde lelemudati, dok drugi budu ginuli. Posle toga ce se praviti pametni i govoriti ucesnicima rata kako su prizemni pripadnici svoje vrste.
IP sačuvana
social share
Never walk alone - danger is everywhere
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
@mitche  Savrseno si u pravu....ali napravi danas anketu, svi bi civilno sluzenje (bar njih 80%)...to je bas veliki procenat, nerealno je misliti u slucaju rata sta bi toliko ljudi radilo...

Treba bolje definisati civilnu sluzbu, jer onaj lik koji sluzi u pozoristu ili u gradskom zelenilu, sta bi taj radio????
Evo ti nusprodukt civilnog sluzenja : Cetste smrti vojnika na obicnom sluzenju u zadnje vreme.......evo kako......kada sam ja sluzio pre 2 godine, kada je pocelo civilno sluzenje, u kasarnu nam kao ispomoc posalju dosluzenike, jer nema ko drugi.....
Sto je najgore, 5 od njih 7 narkomani i to bas, bas....rokali se po venama, stalno....to se znalo ali niko nije nista preduzimao......
Dolazi dan za strazu, pola vojnika na redovnom, ostali u stacionaru, na radovima, sa postedom.....
Naravno uzmu dva narkica i posalju ih na strazu (sto je najgore, ja bio razvodnik straze)....i za 4 dana, 2 puta sam mogao da poginem......

Situacija br 1 : Zove me lik sa strazarskog mesta da hitno dodjem, mislim se sta je sad, uzmem pusku, 2 okvira i krenem........znao sam gde je.....dok sam se priblizavao, majmun drekne ono "stoj", ja kazem "stao sam".........Lik repetira pusku i opet "stooooooj, pucacu".....i naravno dodaje "sta je siso, usro si se, nego aj mi daj cigaru, smorio sam se ovde ???????

Situacija br 2 : Isti lik popizdeo  cetvrtog dana i kada sam ga vodio na smenu, ispali u grudobran 9 metaka, da bi mrtav ladan rekao "e sad ce me valjda skinuti sa ove jebene straze,hehe"????

Mozda je ovo komicno ali u tim situacijama je jako zajebano biti u kozi ljudi oko njih...

Mozes li zamisliti koliko ce jos smrti biti u kasarnama, kada svi zapale na civilno sluzenje, a u kasarne odu samo narkici i neki retardi????  Bolje bi bilo da se vojska ukine, svi u civilno, pa sta bude......

poz

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
Sto se tice rata i onih koji su sluzili civilno:

- civilni rocnici u slucaju rate ne budu pozivani od strane drzave na mobilizaciju i samim time su oslobodjeni vojne sluzbe cak i u trajanju rata. Jedino ih prijava u dobrovoljne postrojbe moze uvesti u rat.
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
jel ste se dogovorili da li su postrojbe dobrovoljne ili dragovoljne, uništavate braćo jezik. Uzgred kada je rat ko te pita...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
Dragovoljno je, ali eto meni pase i jedno i drugo... uzgred kad je rat ministarstvo te ne pita, pitas se ti, kuzis...
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
mislim da je parodija,jos jedan korak ka srozavanju Srbije
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.