Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Civilno sluzenje - parodija ili ozbiljna stvar?  (Pročitano 10261 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
naravno da postoji...

pogledaj ovde link
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
naravno da postoji...

pogledaj ovde link
Hvala  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
mob
Alcatel 258
Pa sta da kazem ti se ponosish sto nebi mogo pucati na nekog, muka natera coveka na sve, i ti si smeker nebi puco i pustio bi da te drugi ubije ,sta reci o tome. Licno mislim da je muskarcu Srbinu ponizenje ici skupljati smece po ulici prati babe po bolnicama, mene bi se deda u istom mementu odreko.
Vi sada radite sta hocete nije ni bitno kako je bilo na albaniji tim ljudima a tebi je tesko ustajati 6 meseci u 6 ujutru kakav si ti covek sram te bilo. i ti ZG pa i to je sramota i za tebe ne prica se samo o srbima vec o svima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
Ja osobno mislim da ljudi kao ti izumiru jer imaju nazadno razmisljanje Smile . To macho sr*anje da ti ne bi cistio ulice itd. govori o tvojem umu dovoljno. Meni bi moji djedovi vise popizdili kad bi znali da se na internetu razgovaram sa srbima, pa opet to radim. Sto mislis da dodje di sr*anja da ja ne bi mogao pucati na tebe? Think again. Sramota mi je u 21. stoljecu kad svi kao ulazimo u EU i NATO ici u vojsku da se neki kreteni izivljavaju na meni, a o vojnoj obuci da znam kao i da nisam isao... Druga je stvar braniti svoju zemlju, a druga je stvar staviti sajkacu na glavu napraviti oprostaljku i biti glavni baja u selu dok deda puca iz sacmarice...
IP sačuvana
social share
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
Aсмире о чему ти причаш? Шта ти то знаш о обуци  па не би ништа ново научио?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Mozes kolko hoces ali neces dokle hoces

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12857
Zastava Holandija
mob
Samsung 
[glow=green,2,300]It's not the man who eats honey it's a man who bite bees[/glow]  Smile
IP sačuvana
social share

When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.'
Hate is easy, Love takes courage
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
Aсмире о чему ти причаш? Шта ти то знаш о обуци па не би ништа ново научио?
Pa recimo znam da vecina ljudi koje znam kazu da zale sto su isli u vojsku. Nadrkani PTSP-ovci se izivljavaju na njima, dosta ih voli popiti, droge ima svugdje (nije da smeta  Smile) itd. Uglavnom nitko od njih nema onu pravu vojnu naobrazbu vec su kao neki vikend ratnici... bar tu kod nas u vecini rodova situacija je takva da se to ne moze nazvati vojnom obukom vec reda radi vojskom. eto o cemu pricam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
таквих ствари о којима причаш свуда има...па и војсци...али свакако мање но игде другде...Бар о нашој војсци причам, где сам 7 провео извесно време... и није ме нико дркао...војска ти  је као живот...како се поставиш...или дркаш или те дркају...ако си сигуран да таквих проблема у животу немаш, не бој се војске, веруј ми...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Pa vec je desetak vojnika poginulo u vojsci od pocetka godine.Zasto da rizikuje zivot neko ko moze da sluzi civilno?Da bi mogao da se kurchi?Razumeo bih takvo shvatanje da smo u 19.veku,ali sada? Ne kontam bash. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
@rebelis
OK sve je to OK, netko ce se tamo pronaci netko nece, ali ne zelim da me blamiraju zato sto sam napravio svoj izbor, kuzis... imao sam razlog i to sam ucionio, ne znaci to automatski da nekoga od moje familije treba biti sram. bilo bi prije 10-15 godina, ali sada nikako. totalna normala, bar u HR...

@kokota
ima i u tome nesto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.