Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Činjenice o braku o kojima se ne govori  (Pročitano 25901 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Ове генерализације су чиисто смеће. Не знам како је код вас у Београду, ал ми руралци смо доста нормалнији па су ваљда и породице другачије.

Vazhi shto ste normalniji ... peglate zhene i cevchite rakiju, kad vec generalizujemo.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
 Smile Smile
... al one to volu ..  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
... kad vec generalizujemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Cekaj...meni nesto nije jasno...

Ko cini vecinu u parlamentu - muskarci...
Ko cini vecinu u sudovima - muskarci...
Ko cini vecinu u advokaturi - muskarci...

Ja se izvinjavam, ali da nije posredi muska nekolegijalnost? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Видиш Анеа ја имам сличан такав случај код кумова, само су измењене улоге. Кум је људина, истог кова ко мој матори, прави мушкарац балкански, строг, зајебан, али поштен правичан и јако одговоран. А куми прднуло да се у 40ој курва и напустила човека. Шта мислиш коме је суд доделио дете? И шта мислиш где кје то дете сад и какво је?

Ове генерализације су чиисто смеће. Не знам како је код вас у Београду, ал ми руралци смо доста нормалнији па су ваљда и породице другачије.
Pa ako je ona napustila dete, onda on treba da dokaze da je ona nepodobna majka...
Sunce mu kalajisano, pa ako je to njegovo dete, valjda ce da se bori za njega... Nije valjda da je prvostepeni sud prepreka...
Ako jeste... onda... zalim slucaj...
Јебига, доделили дете лудачи. После 4 године човек се по хиљадити пут жалио и кад су видели шта је дроља урадила од детета дали су малу њему. Сад се он мученик поједе жив са тинејџером који не учи и има животне навике као свиња. Тако да прича да мајке добијају децу после развода због тога што су боље од очева не пије воду никако.

И понављам, не знам како је кодвас у велеградовима, али овде у мањим срединама има исто тако свега и свачега, али у мањим количинама. Углавном су то нормалне породице. Мене фасцинира оно што је Дугопругашица поменула о породицама у њеном окружењу у којима су мушкарци свиње. То је стварно жалосно. Не знам у којим се друштвеним круговима она креће, али међу обичним сиромашним народом су углавном просечни мушкарци који практикују исту филозофију породице која се тера већ доста дуго.

Када је реч о људима који су сад у двадесетим и тридесетим, прича је другачија. Другачије су то васпитани људи и разводи зато и нису ретка ствар. Па то се свуида дешава, цивилизацијска тековина, и то негативна. Али бесмислено је рећи да је то захватило само мушкарце. Јесу то жене толико феноменалне да су успеле да се одупру најезди простоте и некултуре па су само мушкарци остали на нивоу шмекераенскароша и јебача а оне су са столова диско клубова и бирцуза директно постале домаћице које су способне да одгајају децу и воде рачуна о себи. Не бих баш рекао. Одавно није било већих џибера и дрољи, па се онда и не чудим откуд толико развода. А кривицу за то свалити само на мушкарце је неозбиљно.

Vazhi shto ste normalniji ... peglate zhene i cevchite rakiju, kad vec generalizujemo.  Smile
Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2009, 16:20:01 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
klipeprazni .. pusti zekonju .. ona ti je ko kostunica .. samo da je legalno
.. svi znamo da zene oko 40g ... pobenave ... i ako muskarac nije jakog karaktera .. najebao je ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
@ Anea

Nije, nego ako cemo realno vecina zhena nema ambicije da se drushtveno aktivira. Ja bih voleo da sam jedini mushkarac u firmi. Nemam nishta protiv ni da mi zhena bude nadredjena jer sa zhenama bolje saradjujem.

Postoji tu objektivna prepreka shto zarad dece zhena mora dan paravi pauzu u karijeri od par godina, ali to nije razlog da se skroz odustane od ambicija. Mushkarac je tu da je shto vishe podrzhi na svakom koraku.

To je opet moj lichni stav.

@ EC

Znash da sam karikirao, ali nemoj bash tolko da generalizujesh, zajebao si i mene.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
U velikim gradovima je i razlika uocljivija...
Npr. srednja skola je zaista zivotna skola... prosto ne mozes da poverujes koliko se razlikuju deca iz npr. Barica, blokova, centra, Borce, Vidikovca, Dorcola, Banjice... sve je to isti grad, ali su razlike neverovatne i zato vidljivije...

Za pocetak... ja znam da je moja generacija i generacija mog decka zeznuta... od njih 10 koji gaze 30-tu, dvoje imaju decu.. jednog devojka nahvatala na bebu, a drugi je u srecnom braku vec godinama...

Znam da je tesko svariti, ali... nasi roditelji su od decaka napravili placipicke i mamine sinove, a od cerki princeze koje cekaju onog pravog (u trideset i nekoj)...

@Fahrenheit...
slazem se sa tobom, ali to i dalje ne objasnjava zasto muskarci nece(?) ili ne zele(?) da se bore za svoja prava...

Ja sam prva za to da ocevi idu na porodiljsko bolovanje i da imaju ista prava prilikom razvoda, ali ocigledno je da na strani muskaraca ne postoji volja da se situacija menja...

Ocigledno, nekima (opet naglasavam - nekima, a ne svima) odgovara da iz braka odlaze kao momci bez obaveza... kao sto nekim zenama odgovara da izigravaju vecite zrtve jer se brak raspao.. .

Pisala sam vec o tome... emancipacija je donela licnu odgovornost za zene, ali ocigledno se mnogima bas i ne mili da priznaju da su same krive sto se nalaze u situaciji u kojoj se nalaze, kao sto se i njihovim partnerima ne mili da priznaju da su i oni odgovorni za istu situaciju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
Citat
Ja sam prva za to da ocevi idu na porodiljsko bolovanje i da imaju ista prava prilikom razvoda, ali ocigledno je da na strani muskaraca ne postoji volja da se situacija menja...

... slazem se ... al to je prvih 6meseci nemoguce ... ako zelis da ti dete poraste na majcinom mleku (a to bi trebao da bude cilj drzave - zdrava deca) .. negde u skandinavskim zemljama .. majka i otac su na porodiljskom .. zbog sto aktivnijeg ucestvovanja oceva .. u odgajanju dece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Ne znam shto se ne bore. Ja bih od borbe za dete odustao sam u cilju da ne dozhivljava traume. Jedino bih se borio svim sredstvima da ga ne odvede u inostranstvo.
« Poslednja izmena: 02. Nov 2009, 16:37:28 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.