Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Činjenice o braku o kojima se ne govori  (Pročitano 25904 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
To je pitanje na koje zaista nemam odgovor.. Ja bih za svoje dete kidala zubima... tako da...

Mada, opet kazem... moju generaciju (+/- 5 godina) roditelji su zeznuli jer nam nisu usadili odgovornost...
Mama ce to... tata ce to... baba ce to... deda ce to...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
Ne znam shto se ne bore. Ja bih od borbe za dete odustao sam u cilju da ne dozhivljava traume. Jedino bih se borio svim sredstvima da ga ne odvede u inostranstvo.

... greska ... ja bi se borio do kraja .. brate ... ne mogu sebe da zamislim da me deciji pogledi ne sacekaju kad dodjem kuci .. to bas ne bih podneo .. neka ona dolazi vikendom da ih vidja ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
neka ona dolazi vikendom da ih vidja ..
Naravno,u potpunosti se slazem sa ovim....Ako joj se ne svidja neka ide,ali deca-nema sanse... Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2009, 16:43:40 od Cane Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
hocu reci da je bolje u miru da dobijem tri dana u nedelji, nego u ratu chetiri ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
... sto se tice trauma .. neka ona popusti .. pa ih nece biti ..
-----------------------

... jes dodjes u miru .. a dete ti se igra sa igrackom .. kupio mu cika ... koji je tu svaki dan ...
... e ondak ti padne mrak na oci ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
...i onda moras i ciki i njoj da polomis kosti....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Evo znam i ja za slucaj kad je otac divan lik, a zena drolja. Djeca mala, sud bi ih vjerovatno dodjelio majci.
Uzeo covjek dobrog advokata, posavjetovao se, uzeo privatnog detektiva, snimo par fotografija i dosao zeni i rekao:

Ako potpises sporazumni razvod, ove fotke idu u kantu, a ti dobijes 3000 evra - ja dobijem starateljstvo
Ako neces da potpises sporazumni razvodi ima da potrosim 3000 evra da stavim ove fotke na bilborde

Znaci ako hoce - moze. Sa djecom starijom od 7 godina obavlja razgovor soc. radnik. Od djece starije od 12  godina trazi se da se izjasne sa kojim ce roditeljem. Niko nema pravo da roditelju uskrati pravo da vidi djete. Ako nece majka, dovesce ga policija u pratnji soc. radnika. Vazno je da postoji zelja da roditelj vidi djete.

Troskovi da se dobiju djeca na sudu su manji od troskova da se ta ista djeca izdrzavaju, tako da to nije pitanje para, vec pitanje zelje. Najveci broj oceva ni ne trazi svoju djecu - ne zele tu obavezu.

Narocito mrzim taj muski izgovor - ako ja dam njoj pare, ona ce to da potrosi na sebe, a ne pitate se od cega ta zena placa struju, vodu, hranu, kiriju, od cega ih lijeci i oblaci, vidite samo da je sebi kupila nove cipele - i to bas od vase basnoslovne alimentacije - ma ajde ne jedite pite.

Sanse da osvane naslov "Sin sjekirom ubio oca" ima istu sansu da se pojavi u Bgd-u, Zajecaru, Subotici, Somboru i Pirotu - tako da me manite prica o normalnim, srecnim porodicama, tamo u unutrasnjosti. Najveci broj narkomana imaju Sopot, Vrsac, Negotin ...

Najveca primjedba zena kod razvoda je da ocevi ne zele da se ukljuce u odgajanje svoje djece, narocito ako su to djeca sa problemom. Nije rijedak slucaj da se roditelji djece koja idu u specijalne skole privode od strane policije po sluzbenoj duznosti, jer je njihov potpis neophodan da bi se ta djeca adekvatno lijecila i skolovala.

Da, ima zena koje se svete svojim muzevima za losu vezu tako sto truju djecu protiv njih, ali u najvecem broju slucajeva to nije potrebno posto je isti davno nestao sa horizonta u vidu lastinog repa.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
@ EC
Znash da sam karikirao, ali nemoj bash tolko da generalizujesh, zajebao si i mene.  Smile
U velikim gradovima je i razlika uocljivija...
Znam da je tesko svariti, ali... nasi roditelji su od decaka napravili placipicke i mamine sinove, a od cerki princeze koje cekaju onog pravog (u trideset i nekoj)...
Живим на релацији велики град-мали град већ неко време и знам да постоји разлика. И даље тврдим да смо ми из мањим места нормалнији. И за то постоји савршено једноставно решење - ми се угледамо на вас из већих градова јер код вас се све покреће, трендови моде и шта ти ја знам. То је ваша мана, што се код вас рађају (или уводе са стране) накарадне ствари, а наша мана је малограђанштина, односно копирање вас да би изгледаи боље у нашем селу.
Значи мојне мислите да ја вас пљујем да сте ненормални, већ само кажем да сте ненормалнији од нас, јер и ми смо ненормални пошто то све копирамо од вас. То тако иде, позната ствар.

И слажем се да су код вас разлике уочљивије јер јерноставно то су велики градови и има виље накарадних људи па се нама из малих места чини да их има пуно. И увек ћете ви бити испред нас, јер ове наше дроље копирају ваше сплаварке, и док ове наше доспу на ниво ваших, ваше ће бити на неком више нивоу накарадности тако да сте ви за нас генерално у свему испред.

moju generaciju (+/- 5 godina) roditelji su zeznuli jer nam nisu usadili odgovornost...
Ово је по мени најбитнија ствар. Баш због родитеља су ове наше генерације овакве а и будуће ће бити такве јер ми треба да их васпитавамо. Мени је једном пало на памет то какво ће моје дете бити. Ја се дебело разликујем од своје генерације, дебело, и моје дете ћу васпитавати према ономе што ја мислим да је исправно. Фрка ми је кад помислим да ће онда то моје дете расти са децом људи са којима сам ја одрастао а који су за мене фалш људи, људи без одговорности која је једна од најбитнијих људских особина и која највише долази до изражаја у породици. Страшна помисао..

едит:  Дугопругашица ел можеш да напишеш неки пост о женама? Ево контамо да мушкарци не ваљају никако, па би мене интересовало како видиш данашње жене, и то ове до негде 35.40 година.
« Poslednja izmena: 02. Nov 2009, 16:56:46 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
...i onda moras i ciki i njoj da polomis kosti....

Nemoj mi reci.. ocevi koji dobiju starateljstvo nad decom nemaju svoj zivot koji ukljucuje i drugu suprugu\ljubavnicu\devojku, vec se potpuno posvete deci  i samo deci...

Odoste vi u krajnost...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
@ EC

U kom to manjem gradu provodish vreme ? Chisto da utvrdim koliko ste normalniji u proseku.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.