Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Činjenice o braku o kojima se ne govori  (Pročitano 25906 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Evo ja zivjeh u malom gradu, srednjem gradu i velikom gradu.

U malom gradu svi igraju u predstavi koja se zove moj zivot a gdje su publika rodjaci, prijatelji i komsije. Svi se iz petnih zila trude da dokazu kako nemaju sina debila, ludu tetku zakljucanu na tavanu i da je mama pala sa stepenica i zbog toga plava, da cale nije dobio otkaz i da ima para kao i prije ...

U velikom gradu nema publike, jer u principu nikog nije briga za drugoga tako da skoro svi iznose svoj prljav ves na terese, pa im ni to nije dovoljno nego bi najradije da odu direkt na TV da svi znaju da bas oni imaju sina debila i da je njihov sin najdebilniji od svih sinova i da je njima jako tesko zbog toga, al dzaba nikog nije briga.

Gradovi srednje velicine su po nekim pitanjima gori od malih, a po drugim od velikih, cesto variraju iz krajnosti u krajnost, nikako ne uspjevajuci da uhvate zlatnu sredinu.

A kakva generalizacija?   Smile
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

to se ja intimno nadam da postoji neka nasobina sa ogromnim kucama i dvoristem punim cvijeca i djece koja trckaraju dok mama i tata se njezno ljube kraj rostilja  Smile

nema ludih rodjaka,nema opterecenje sta ko misli,niko nikog ne plavi oko ociju,nema droge,nema televizije,nema komsije koji zaviruje u vas lonac...a jedini azil...je azil za pse lutalice Smile

a?

masta mi se srozala do poda Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
znaci treba ziveti u divljini kao gorstak, jer ne valjaju ni mali ni srednji ni veliki gradovi ..

mada kako neki razmisljaju i ne bi bilo lose sibnuti ih na neki goli otok  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ma Ok matori, samo napred  Smile
Нема љутиш, нисам мислио ништа лоше Smile

@Шеширић
Не тврдим да сам у праву, већ само износим моје запажање. Имао сам прилике да живим у 2 велика града и у 2 мала, а и генерално волим да се смарам са менталитетом и понашањем група људи па сам извео такав закључак.

Иначе то патријархално устројство је некако морало доћи и до малих места, однекуд. Па ево види све ново данас долази из Београда. И добро и лоше, и не мислим да је то лоша ствар, већ је то једноставно тако. Главни град, центар државе, све се у њему догађа, сви медији главни су у њему, и све што ми радимо је копирање тога. Односно не буквално копирање, али ми се преко ТВа едукујемо на неки начин. То је за мене жалосно, али је тако. Ја сам то схватио па сам баталио све те трендове и едуковао сам се по причама људи о мом крају и менталитету. Ја за себе могу да кажем да сам Сремац, али исто тако не познајем никога из моје генерације за кога се то може рећи. Едуковани су на ТВу преко Пинка, буквално!

И сад гледам младе парове који се све више састоје од мушкарца који сваку суботу и даље излази са друштвом и ваћа се кући опичен ко црквено звоно, жене која пизди што муж трош лову у граду и онда она нема пара да купи деци шта треба а камоли да се среди и напуца. Да им нема родитеља не би могли кућу да одржавају. То је тужно, али постаје све чешћа појава.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Onda bolje da ne kazhem po chemu je Srem poznat ovde. Ipak je i Zemun Srem, i dosta dobro ga poznajem, odavde do Petrovaradina i Shida.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2009, 18:07:01 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
znaci treba ziveti u divljini kao gorstak, jer ne valjaju ni mali ni srednji ni veliki gradovi ..

mada kako neki razmisljaju i ne bi bilo lose sibnuti ih na neki goli otok  Smile

Ih vas dvije kao da nikad niste citale / gledale Isijavanje od Stivena Kinga.

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Нећеш ништа спектакуларно рећи, пошто је и Срем ко и цела држава отишао у три лепе. И Срема и Сремаца све мање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Slozhismo se na kraju shto je svakako najbitnije u nashem mikrokosmosu.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Lele, bre, pa ja ovo što pročitah vde, po svemu tome, ispade da je meni suuuupeeerrr!!!

Radimo i ja i žena, ja sam nju uhvatio na bebu te 2003,   Smile , imamo dva dečaka,(6ipo i 2ipo god)  od toga smo ovog mladjeg juče opet vodili da mu ušivaju čelo (ko oće antihrista, će ga pozajmim na nedelju dana, da mi malko duša dune ), ubacimo gi nekako u vrtić ...

Ujutru ih ja budim, ona ih obuče, dok ja sredim kotao, i spremim ugalj za cel dan.
Ako radi ona preppodne, vozimo prvo jednog u vrtić, pa drugog (da, dobro ste pročitali, idioti su nam razdvojili decu u dva vrtića) pa vozim nju na posao, pa idem ja ... ako de na popodne, onda ih sam ravozim, ona ostaje kod kuće ...
Skupljam ih oko 3 sata, idemo kući, ona dolazi oko 4 ako radi prepodne, a ako radi popodne, tek u 9 uveče, a preuzima ih moja keva za popodne, jer ja radim dvokratno, tako da to od pola 4 do 5 koristim za dodatno sredjivanje kotla i spremanje još uglja.

Uveče smo dakle zajedno sa decom tok od 20 ili 21 sat ....

Onda ide kupanje, ili ih ja kupam, a ona prihvata, briše i oblači pidžame, ili ih ona kupa a ja prihvatam ...

sve u svemu i tu treba jedno 30-45 minuta....

I pitam sada ja vas .... ko u svom tom rasporedu ima vremena da izvodi besne gliste, izmišlja neke prohteve, i ispravlja krive Drine?

NIKO .... dok oni zaspe, dok se mi tušnemo, jedva čekamo da polegamo, ujutru nas čeka nvi dan....

Dakle, RAD, RAD, RAD .... nije bitno da li je u struci ili van struke, da li je malo ii mnogo plaćen.... kod gazde ili u državnom .... samo RAD, i onda nema vremena za cinculiranje .... dok radiš, traži ti bolje, ali nemoj da sediš kući, (mislim na oba pola)! Onda nastaju problemi, kad jedan ima malo, a drugi mnogo slobodnog vremena .... onda ne mogu nikako da se slože ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
LG 4X HD
Citat
Cinjenice o braku o kojima se ne govori:

1. 1/4 do 1/3 brakova u Srbiji ce se zavrsiti razvodom
A svima je naravno jasno da je za svaki razvod braka,  bez izuzetaka, kriv nesposoban/nekoristan mushkarac. I svaki razvod braka je samo poslednji , ochajnichki pokushaj Zene da pobegne od torture gore pomenutog mushkarca.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.346 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.