Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 14:59:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čiji je penis najveći u Evropi?  (Pročitano 74210 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 117
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Stevanov,da ti nisi trudan?  Smile
Što pitaš ?< Smile

znači jesi?  Smile
Ja sam muško, što te je navelo na taj zaključak ? Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Apple 15
koliki je precnik bebe  Smile
Prečnici bebe se tokom porođaja prilagođavaju prečnicima male karlice. Smiley Kod normalnog porođaja, glava ulazi u karlicu s prečnikom koji iznosi negdje oko 10 cm. I najširi dio bebe je upravo glava, a ne ramena i guza. Smile

Izmjena: ako beba prednjači ramenima, onda ramena jesu najširi dio bebe, pa je porođaj vaginalnim putem nemoguć. Međutim, ako beba prednjači glavom,što je normalno, onda ramena nisu prepreka, zato beba pravi slalom na svom putu ka spoljnoj sredini, pa se lakše prilagodi veličini porođajnog kanala. Smile

Svejedno... 10 cm je mnogo... kako god da okrenes...

I cisto sumnjam da je neki uzitak... imati i nesto neznatno manjeg obima... u sebi...

Inace, nasi lekari su u  picku materinu sposobni da ocene koji je obim glave i tezina bebe.... bar tako tvrde ove sto su se poradjale...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
samo malo,ovo nije  Kako se nositi sa prvom trudnoćom ako ste alergični na Brufen? qq,izvinjavam se Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Moj je dvadeset dva bez glave, ja ga uhvatim sa dve sake bi viri glavic, i dalje tema ziva. strasno.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Ako se pitate za neki bizaran rekord sto se tice svega ovoga.  Smile

The Largest Vagina

The Largest Vagina most likely belonged to Scottish giantess Anna Swan (1846-1888), a remarkable woman who set a number of records relating to her bulk. Born normally sized, she began growing at a prodigious rate in childhood, finally reaching a maximum height of 7' 8" at age 19. Capitalizing on her huge size, she joined a side show and toured the country, where she met and fell in love with Captain Martin Bates, another giant who measured over 7 feet tall. They wed in 1872, making them the tallest married couple in the world, a record that still stands today. The couple settled down into married life, built a mansion filled with enormous furniture, including an 11' by 7' bed where they consummated their union. On June 18, 1879, she gave birth to the largest baby in history, weighing 26 lbs. and 34 inches in length—so large, in fact, that it became tightly wedged in her capacious tract, only extricated by the use of forceps and belts. The child did not survive the rigors of birth, but a cast was made, still on display at the Cleveland Museum of Health.

Generally the largest part of an infant is the head. We know that the tyke's cranium measured about 19 inches in circumference, hence we compute the minimum dilation of Swan's passage as 6 inches, or just over 15 cm. That's pretty wide—the normal dilation for childbirth is 10 cm.

Inace, prevedeno na nas merni sistem rodila je bebu od 86cm i 11kg.  Smile
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Kada su penisi u pitanju, tema ne moze da umre  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
iii tp je to,tema ide na ignore... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia zvrr
Sve je to prirodno udešeno. Vagina je rastegljiva, pa se širi prilikom porođaja, i kosti karlice se dodatno razmiču, i time povećavaju obim. A to za ljekare i procjenu stanja bebe i trudnice...Gledao sam jednog ljekara balvana koji na ultrazvuku nije znao razliku između mokraćne bešike i materice...A ginekolog je... Smile S druge strane, ne treba uvijek vjerovati ni pacijentima... Wink
Pa da, dok je ovih internet hvalisavaca, tema ima da traje i traje.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Apple 15
Odlicno... posto smo utvrdili da je 10cm precnika sasvim sjajno... molim one koji podrzavaju duzina\sirina uber alles, da se prihvate npr. lopte za ragbi i na sebi isprobaju kako je imati takvu komadinu u sebi Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 117
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Moj je dvadeset dva bez glave, ja ga uhvatim sa dve sake bi viri glavic, i dalje tema ziva. strasno.
Ja sa tri  i viri glavic ! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 14:59:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.